Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА"

• 97 913
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Съгласна съм с теб, Сребърна паричка! Но това не го избираме ние (бр. курсисти). Не ми харесва, че толкова бърза и е припряна    в отхвърлянето на материал... Но все пак е безплатно... нямаме глас - каквото такова!
Дано да се оправят нещата за незнаещите...

Няма какво да добавя, а така искам и ние да сме почнали Simple Smile

Успех на всички!!!
  bouquet

# 76
  • Варна
Аз нямам точно претенции, просто си мисля как би било по-добре, за да се усвои коректно материала. Аз съм отишла там да науча нещо и да си попълня пропуските затова ми се иска всичко да е перфектно, но ми е ясно ,че за без пари няма как да се получи.

Вие няма ли вече да почвате ? Нали двамата със съпругът ти се бяхте записали ?

В другата тема някой беше питал дали накрая ще ни издават някакъв сертификат след завършването. Не се бях замислила ,но такъв няма да е излишен. Ако някой знае, нека отговори , моля.

# 77
  • Варна
Почнах да си пиша домашното в обедната почивка  и ми възникна въпрос още на първото изречение ?

Hello. My name`s Mark.
Hi. I`m Jasmine

How do you spell that ?

Защо не е :
How do you spell this ?

Кога се ползва that и кога this ?

Продължавам нататък. Кое е грешното в това изречение ?

They`re names are Sue and Liz.

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 12:39 от Сребърна паричка

# 78
Почнах да си пиша домашното в обедната почивка  и ми възникна въпрос още на първото изречение ?

Продължавам нататък. Кое е грешното в това изречение ?

They`re names are Sue and Liz.

Трябва да бъде Тheirs names are Sue and Liz. Peace
Тheirs-техните
They`re -те са

# 79
  • Варна
Мерси   bouquet  Готова съм и с другото.

# 80
Здравейте и от мен. Ние започваме на  23.03 до 20.09. Събраха  ни в събота да уточним дните и да подпишем договорите. Ще следя темата може и да си помагаме за  домашните Grinning,а след време и да си пишем на ангийски

# 81
Здравейте, аз денс ще ходя в Европа / на "Княз Борис" / да ми кажат резултата от теста и да си подпиша договора. После пак ще пиша.

# 82
  • Варна
Някой ако ще ходи тези дни до "Европа", моля, да попита дали ще издават сертификат някакъв на края на курса ?

# 83
  • На точното място
Защо коментирате, че е безплатон. Това , че не плащаме ние , не означава че работят без пари. Не съм съгласна да се преподава бързо и през пръсти, в крайна сметка за да разбереш и усвоиш материал се иска време!!!
Паричке, мисля че си в пълно право да си изкажеш претенциите пред преподавателя Peace

# 84
  • Варна
Аз претенции към преподавателката нямам поне за момента. Мен темпото на преподаване ме устройва. Изказах мнение ,че за езиков курс група от 14 човека е голяма, защото няма достатъчно време за всеки един да направи дадено упражнение на глас.
Но това не е от компетенцията на учителката. Така са преценили от училището така са сформирали групата.

За два урока имам около 5 непознати думи общо и се затрудних да направя 2 изречения в час и едно от домашното. Всичко, което говори на английски език учителката в час го разбирам.

Всичко, което съм писала до тук е за да дам някаква информация на другите как протича курса. Не съм изказвала недоволство от нищо. Не се преподава през пръсти, просто са записали и абсолютно начинаещи в курса, който реално се оказа, че не е  за такива. Това през което препускаме всъщност трябва да е преговор на наши предишни знания. Така по-ясна ли съм ?

# 85
  • Перник
Мисля, че по-натам ще се включат още хора в темата, все още са малко започналите курсовете. Би трябвало да издават сертификат, това си е курс като всеки друг. Аз все още чакам отговор от АЗ. Вече стана почти месец Rolling Eyes

that - онова
this - това
В примера би трябвало да е this.

# 86
Да издават сертификат. Аз вчера подписах договор с Европа. За ниво А4 съм - може би ще започнем началото на май, защото по - бавно се сформира групата, а за мое съжаление предния ден са попълнили бройките за това ниво.

# 87
Да издават сертификат. Аз вчера подписах договор с Европа. За ниво А4 съм - може би ще започнем началото на май, защото по - бавно се сформира групата, а за мое съжаление предния ден са попълнили бройките за това ниво.

A4?  newsm78 ne sa li A1,A2,B1 B2

# 88
  • София

A4?  newsm78 ne sa li A1,A2,B1 B2
А тия А-та аз се обърках в нивата. Затова правих тест - казаха в тази група и аз ОК.
И във вторник на тръстиката.
Паричке, а кога пускат присъствените списъци? Защото аз на нашите петъчни лекции ще закъснявам, за съжаление. Водя баткото на логопед и прекосявам цяла София едва ли не...

# 89
  • Варна
Мисля, че по-натам ще се включат още хора в темата, все още са малко започналите курсовете. Би трябвало да издават сертификат, това си е курс като всеки друг. Аз все още чакам отговор от АЗ. Вече стана почти месец Rolling Eyes

that - онова
this - това
В примера би трябвало да е this.

Не знам защо ,но в диалога в учебната тетратка беше с that, а в учебника подобен диалог , изречението е с this. Някаква грешка сигурно.

Паричке, а кога пускат присъствените списъци? Защото аз на нашите петъчни лекции ще закъснявам, за съжаление. Водя баткото на логопед и прекосявам цяла София едва ли не...

В края на урока. Като закъснееш, можеш в края на урока да си поискаш списъка и да се разпишеш. Нашият списък стои през цялото време в преподавателката, а не в представител на училището.

Тия нива и на мен не са ми ясни. Някой може ли да обясни A1,A2,B1 B2 на какво отговарят ? Аз даже не знам ние с кое ниво ще приключим , върти ми се из главата  Intermediate  или нещо подобно. Сега погледнах в речника, че означава "междинен"?

Чакам с нетърпение и другите да почнете , за да сравним преподаването в отделните градове, дали ще сме с едни и същи учебници ?

Общи условия

Активация на акаунт