Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА"

• 97 918
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
На мен също много не ми е ясно с нивата. По общата Европейска класификация са точно А1, А2, Б1, Б2,С1,С2........това А4 отговаряряло на Apper Intermediate.

# 91
  • Пловдив
Здравейте, момичета.
В понеделник ще ходя в БТ да си занеса документите, но имам едно питане. Някакви мнения за ДУ в Пловдив. Незнам на къде да се насоча и предварително ли трябва да се обадя в ДУ преди да си подам документите.

Благодаря ви предварително.
Лек и слънчев ден.

# 92
  • Варна
vanichka75 ,виж в другата тема, която е в клюкарника, за ваучерите по " Аз Мога ", имаше един потребител с ник Bezprizvanniy . Той беше предлагал някаква школа за езици в Пловдив. Пиши му на лични да попиташ коя школа има впредвид, мисля, че и в мненията му излиза някакъв линк към школата даже. Върни се в темата 1-2 страници назад, ще го видиш / за другата тема говоря / .

На мен също много не ми е ясно с нивата. По общата Европейска класификация са точно А1, А2, Б1, Б2,С1,С2........това А4 отговаряряло на Apper Intermediate.

Ти сигурно почваш с по-горното ниво от мен , щом ще си Upper  Simple Smile

Аз довечера съм на поредното занятие.

# 93
  • Пловдив
Сребърна паричка, много ти блатодаря за бързия отговорbouquet

# 94
Здравейте, момичета.
В понеделник ще ходя в БТ да си занеса документите, но имам едно питане. Някакви мнения за ДУ в Пловдив. Незнам на къде да се насоча и предварително ли трябва да се обадя в ДУ преди да си подам документите.

Благодаря ви предварително.
Лек и слънчев ден.

Аз вчера ходих в колеж Омега в Пловдив, последния път оттам имах много хубави спомени, от един семинар, сега ми обясниха че и те правят курс по Английски и скоро ще стартирал някакъв - след великден някъде. Ако искаш им звънни да поразпиташ. С мен бяха много любезни

# 95
Понеже на Сребърна паричка й е самотно в темата, аз днес реших да звънна в У-ща Европа и да ги питам, какво става с курса. Още не бил започнал... Питам защо, да не би да няма достатъчно желаещи? Не, групата е готова, но курсът не е започнал, мън, мън..... Изобщо не бързат. Може и да нямат достатъчно зали, не знам. Аз съм си подписала договора на 02.03 и реално те до 02.05 са си в срок. А една от причините, поради които ги избрах беше, че ще започна веднага.

# 96
  • Варна
Hris4o, да не би да не могат да ви осигурят преподавател и затова да се бавят ? Дано по-скоро да почнете.

Накратко за снощи - четохме и слушахме текстове и взехме набързо "Сегашно просто време" /положителни, отрицателни и въпросителни изречения /, а и this, that,these, those . За домашно , обичайните вече 2 страници от учебната тетрадка.

Бени Мама, ако ни посещаваш все още, разкажи какво става в другият офис на Европа във Варна ?

# 97
Хе, хе, хе
Страхотно!!!

Някой има ли наблюдение от това:

http://www.ego4u.com/en/cram-up/vocabulary

На мен ми допада и решавам тестовете там Simple Smile

Успех на всички!!! Simple Smile

# 98
Здравейте на всички!
Аз съм доста разочарована , а още не съм започнала обучението.
Кандидатствах за обучение по английски език през ноември, одобрена съм и сега ще започвам да се обучавам, но: когато отидох във фирмата (международния колеж в Добрич) вече на събирането за да уточним часовете и да определят групите по часове..дадоха ни да попълваме тестове като казаха че уж да видят дали имаме някакво познание  върху английския и аз като започнах да пиша активно отговорите тъй като желанието ми беше да утвърдя второ ниво и да науча трето защото не съм го учила, но на мен ми казаха да не пиша много много че иначе ще ми съкратят часовете и няма да мога да уча всичко, но нали аз изобщо не исках да уча първо ниво и им обяснявах и в бюро по труда и в колежа, но ми казаха  че не може да уча само второ и трето ничо и че ваучера е за три нева. А дали е така или това се прави за да вземат повече пари фирмите???!!!
Някой тук компетентен може ли да ми отговори и изобщо мможе ли някой да ми каже има ли някакъв телефон на който може да се алармират нередности по тази програма. Часовете на обучението също се оказа проблем, защото нали разбирате че хора които работят в частния сектор не работят до 17:00, та сега най-късния час на обучението е 18:15 а аз никак не успявам и сега просто не знам какво да правя има и много които са одобрени и се отказват хората защото те пък на смени работят, а тези които работят до 19 часа за тях изобщо не се намери решение тък като в групите има достатъчно хора които могат да идват и в 18 часа. Та така защо ли не обясниха всички подробности преди да раздадат ваучерите трябваше да има някакво лемитно работно време. И трябва да има начин да се започва от ниво по желание , а не да ни натрапват мнението си аз сега ще изгубя 3 месеца за нищо и такива като мен са много но на тях също им казват че няма как да започнат от второ или друго ниво (((( Sad

# 99

Правилно са ти казали ваучерите са задължително за 3 нива  Peace Можеш да караш 2-ро ,3то и 4то, ако искаш и ако ДУ то предлага, ако предлага само 3 нива. 1,2 и 3то ще караш тях.. Aко не искаш смнеи си ДУ.

# 100
  • Варна
Мисля, че Сребърна паричка искаше описание на нивата. Ето, на последната страница   bouquet

# 101
  • Варна
Мисля, че Сребърна паричка искаше описание на нивата. Ето, на последната страница   bouquet

Много полезна информация   bouquet. По тази таблица излиза ,че съм ниво В1 за разбиране и писане,  и А2 за говорене.

# 102
  • Варна
Какво ново ?! Някой да е почнал курс ?

# 103
Нищо ново ... Още си чакаме. Разказвай ти, нещо интересно Hug

# 104
Я кажете, има ли такъв курс за неработещи или....?

Общи условия

Активация на акаунт