Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА"

• 97 018
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
След по-малко от час нашият курс започва  Simple Smile

# 31
  • Бургас

Успех и дано скоро и аз скоро да се похваля  Grinning

# 32

Разкажи ни как беше, когато имаш време Simple Smile

Аз почвам към края на месеца. Вече нямам търпение... искам и аззззззззззз Stuck Out Tongue

# 33
  • Варна
Така , първо който мисли ,че се почва от азбуката се лъже. Трябва да имаш някакви елементарни първи понятия. Оказа се, че групата ни е съставена както от абсолютно начинаещи ,така и от такива които долу горе имат основни понятия. Ще бъде трудно - едни напред, други назад. Взехме около 3 урока, нещо като преговор - числата, дните от седмицата и цветовете.

Чувствата са ми смесени все още.
На учебника пише Straight Forward / Macmilan.
Утре ще доразкажа, че слагам малкото да спи. Запознахме се и с другата мама , пишеща в темата, сигурно и тя ще поразкаже  нейните впечатления.

# 34
Чакай малко - ти кое ниво започна?   

# 35
  • Sofia
Ето къде сте били!
Да се похваля Днес бях за първи път на курс и съм много впечатлена, в добрия смисъл
Утре ще разкажа повече

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 15:31 от noshtna_ptica

# 36
  • Варна
Чакай малко - ти кое ниво започна?   

Ще цитирам преподавателката : " Това е първо ниво,  не начално ". Т. е не е за хора които дори не знаят азбуката.

noshtna_ptica, ще чакам разказа ти. Кой ти е ДУ ?

# 37
  • На точното място
Аничка, виждам че сме градски  Wink Ти кой ДУ си избрала? Одобриха ли те вече, че мен нещо ме бавят!?

# 38
Аз днес ще ходя в "Европа" да правя тест. Мисля, че независимо кое ДУ сме избрали, най важното е на какъв преподавател ще попаднем. Успех на всички.

# 39
  • Варна
Като чета и другата тема, като че ли "Европа" се справиха най-добре организационно поне засега.

Казаха, че са позволени до 20 % отсъствия от часовете. Ще проверяват защото и от БТ ще проверяват тях. Групата сме май общо 14 човека ,което е множко за езиков курс, но ще видим по-натам как ще върви обучението. Харесва ми ,че преподавателката се опитва да ни говори на английски / тя се опитва, много не разбират и се налага да превежда / и да ни кара и ние да и отговаряме на англ.
Разбрах ,че ще има и друга група със занятия във вторник, четвъртък и събота.

# 40
  • На точното място
Има ли някоя мама от Бургас, която вече да ходи на английски, да сподели впечатления!?!

# 41
Сребърна паричка

1.Можеш ли да драскаш по учебниците?
2.Междинните тестове външен човек ли ще ги оценява?
3.Подписваш ли се всеки път,че си присъствала?
4.Харесва ли ти материалната база в Европа?

# 42
  • Ямбол
Включвам се и аз в темата.Днес получих ваучера,в избраното място ми казаха,че до 2 дни ще ми се обадят за договора и ,че до 2 месеца ще се формира групичка и започвам.Има ли някой от Ямбол записал се на курс?

# 43
  • Варна
Сребърна паричка

1.Можеш ли да драскаш по учебниците?
2.Междинните тестове външен човек ли ще ги оценява?
3.Подписваш ли се всеки път,че си присъствала?
4.Харесва ли ти материалната база в Европа?

1. Не. Защото учебниците се дават срещу депозит, ако си искаш депозита трябва после да им ги върнеш.  / Копието на учбната тетрадка ми излезе 6 лв., понася се като сума ./
2. Това не знам, следващият път ще питам. В началото на урока влезе една госпожа, която може би е Управител на центъра и каза ,че ще иска 60 % успеваемост на тестовете за да се мине в по-горно ниво. И щом е тест няма как резултатите да са субективни според мен.
3. Да, всеки път ще се подписваме на присъствен лист.
4. Където съм аз, помещението е чисто ново, с климатик, маси със столове. Иначе учм само с дъска на която пише учителката и едно CD, на което пуска дисковете от учебника. Към учебника има диск с упражненията , май не съм споменала.

Така ,че какво ще научим зависи от учителя.

На учебника пише ELEMENTARY Book, може би това е нивото "елементъри" ?

И един въпрос по езика :
На въпроса " How  are you " ?, винаги ли се отговаря  "I`m fine thank you"  или има и други възможни отговори ?

# 44
  • София /Абсурдистан
И един въпрос по езика :
На въпроса " How  are you " ?, винаги ли се отговаря  "I`m fine thank you"  или има и други възможни отговори ?
Отговаря се I`m fine THANKS Simple Smile Превежда се като "добре съм, благодаря". След което можеш да добавиш едно  " How  are you " ? за учитивост  Simple Smile
С  thank you благодариш на конкретен човек за конкретно нещо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт