Отговори
# 720
                                Честито на sonya_yancheva и alice 62 !!!

Да са ви живи и здрави рожбите!!!

# 721
  • СОФИЯ
Съжалявам, наистина не си записах никой от телефоните на вестителките, беше изненада Simple Smile . На 15 трябваше да ходя в МД, да планираме секцио между 22 -26 март Simple Smile.

В събота вечерта започнаха контракции, които до сутринта станаха на 10-15 минути. Оказа се, че нямам никакво разкритие, матката ми беше много високо, бебето се мъчеше, тоновете не бяха добри. Докторът прецени, че не може да се чака. Аз по принцип бях за планово секцио, след първо секцио и тесен таз.

Бебето засука още втория ден, но за съжаление аз нямам достатъчно кърма. След няколко контролни кърмения, се оказва че изяжда 10-15 грама, а трбява да да изяжда 40-50. Голяма мъка ми е че и това бебе няма да мога да го кърмя сигурно, освен ако не ми дойде повече кърма. Купих си чай за кърмачки на ХИП. Засега ще се дохранваме.
 А малкия е голям сладур. Качих снимки.

# 722
look-ani, alice 62, sonya yancheva честити ви бебчета. Много здраве им желая.
sonya_yancheva много е красиво детенцето ти, толкова оформено и така сладко спи, еххххх размечтах се и аз за среща вече.
Ани твоята хубавица наистина е пораснала, а активната гимнастика изглежда много весела.
Вяраа и аз като теб се боя ужасно да не се обърка нещо и да се наложи секцио. Изпитвам ужас само при мисълта за каквато и да е операция.

# 723
  • София
Соня, честито и на теб! Жив и здрав да е Ники !

И една приятелка току що е родила - трето, мома  Grinning Hug Hug!

п.с. отивам за гледам снимки

# 724
Моля пишете ме и мен на 1ва страничка с резултат 3.300, роден на 15 март, 49 см - Иво Simple Smile
Мн целувки на всички и ако някой се притеснява от секцио - мога да разкажа за моето в Тина Киркова, което мина много много леко.
smile3501  ura newsm19  party006 Flowers Four Leaf Clover Първо честити синчета на мама Алис и на мама Соня Янчева Нека растат живи и здрави ,много обичани и послушни

Почваме да изравняваме бройката вече  moresmile Бях се поуплашила че сме женско царство  hahaha Joy

Мама Алис моля те с двете ръце да разкажеш за секциото  Praynig Моето е планирано сега на 26-ти март в Тина Киркова  и доста ме е страх  #Crazy  Hug

Мама Соня   Hug Mr. Green Ма много коса има тоя юнак бе   love001 smile3525

Добре дошъл и на смелия татко   welcome Разкажи ни за вас  Peace как е мама ? Коя е датата на термина ? Какво бебче чакате ? Къде ще ражда мама?

Абе мами, аз цял ден чакам новини от Гери К ,а мама Алис и мама Соня ни направиха страшна изненада  baloni happy bd Flowers Bouquet lovekiss

Ани 2002 - пу пу пу да ни е все така сладка малката Ивет  newsm76 smile3521 Много е пораснала ,браво Ани

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 22:01 от Excellent

# 725
Alice 62  и  sonya_yancheva, Честити бебенца! Да са живи и здрави, много да папкат и слушкат!   bouquet
Разкажете за раждането, ако имате време и желание!  Hug
Тайги, честита годишнина! Дълъг и щастлив семеен живот и наздраве!   bouquet
Мацки, бързо всеки да вземе да се снабди с телефони на вестителки, че да научаваме своевременно, а не последни!  Naughty
Ох, че се развълнувах, чак ми се втвърди корема.  Blush

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 22:03 от tini-mini

# 726
Момичета някой знае ли нещо за Марини    newsm78  Губи се от доста страници насам  newsm78

# 727
Момичета някой знае ли нещо за Марини    newsm78  Губи се от доста страници насам  newsm78

marini сега погледнах, е била за последно активна преди няколко минути, а е писала за последно късно вчера Simple Smile

# 728
Лелеее колко много бебчета от както не съм писала - да са живи, здрави, много, много щастливи и да радват много мама и татко!    bouquet  bouquet  bouquet

Стискам палци на мамите в болница! Дано всичко на финала е наред   Praynig Praynig Praynig
Радвам се, че до тук всички родили, които писаха, са сравнително доволни от отношението в болниците, дано да продължава да е така!

Галя, аз купих Dee Dee слинг, но ми се струва, че шал ще е по-удобно. Опитах се да си представя как ще се носи, но нещо ... май не ми се отдава много  newsm78 Аз съм от групата на тези, дето си чакат таткото (прибира се другата седмица в БГ) и сега съм при моите родители, така че ще снимам слинга следващата седмица и ще го кача в албума, че сега не е при мен. Все пак си мисля, че е по-удобен за малко по-голямо бебе, не съвсем за новородено.

# 729
Alice62, Sonya - да са ви здрави и пълни с енергия момченцата! На вас - бързо възстановяване! Hug
Тук съм, мили мои!  Hug Благодаря за загрижеността, но няма изгледи за скорошно раждане! Яки контракции си имам, но все не мога да ги приема насериозно! Confused Искрено се надявам все пак да доведат до раждане преди термина ми, защото вече освен да дебелея, не виждам какво повече може да се случи! Praynig
Предупреждавам, че тези дни се местим и е много възможно да липсвам през деня - да не си помислите, че ми е дошло времето! Аз съм си преписала телефоните на вестителките, така че - изненади няма да има!
Дано с Гери всичко е наред! Praynig
taigi, бъдете влюбени и щастливи заедно още дъъълги години!

# 730
  • София
Честито и от мен н а всички майчета да са ви живи и здрави бебетата и много да ви радват
ако някои е раждал в ТК секцио да разкаже - може и на лични  Wink

# 731
Честито бебе Ники на мама Соня!!! Да ви е живо и здраво момченцето и мноооого мнооооого да ви радва!!! Прекрасе е малкия!!! newsm51 newsm51 newsm51
Ани-Ивет енаистина е пораснала! Прекрасна е ....просто разкош.  newsm51
Да и минава това ужасен обрив че и на мен ми се ражда вече.....
Поздрави и целувки на всичкииии!!! newsm51

П.С. milli_vanilli - сега ме хвърли в чуденка душичко. Кой ли е мъжа ти? Този сезон го гледах от край до край. Да не е Миро? newsm12 Целувки от мен миличка! Heart Eyes

# 732
Сонче ,наистина е прекрасен малкият Ники  Grinning
Ако имах възможност да избирам и аз бих кръстила бебешора ми Николай ,много хубаво именце Grinning
Красавец голям е ,да ти е жив и здрав! И аз се присъединявам към чакащите разказа за секциото Hug
Мили Ванили,откакто каза ,че момчето ти е участвало в Биг Брадър,място не мога да си намеря  Joy
Голяма съм любопитка ,знам,изобщо не мога да се конценртирам ,все за това мисля.Филм не мога да гледам,книгата не ми върви,кой ще е този младеж ,кажи ни ,моля те  Mr. Green Поне първата буква ,да не е "В" Thinking

# 733
Здравейте момичета!
alice62 и Соня много ме развълнувахте! Да са ви живи и здрави Иво и Николай, нека бъдат послушни и да растат весели и добрички!
Соня между другото тези дни се бях зачудила къде се загуби Simple Smile
taigi, честита годишнина, желая ви много радост и разбирателство!
Момичета благодаря ви за информацията за чаршафите, определено и аз до момента се ослушвам, защото нещата, които ми харесват ми се виждат доста като парички, много търсих като тези на bibi,а те били в Айко!
Да не забравя да поздравя единствения татко с добре дошъл!
Дано с Гери всичко да е наред.

# 734
Хмм, milli_vanilli, щом и мен ме накара да се замисля...ББ2 е последният, от който имам някаква представа от участниците и от това, което си споменавала, ми се струва, че трябва да е Иван! А? Ще видиш как рейтинга на "Сблъсък" утре сутрин ще е двоен, заради група любопитни бременни! Wink
Соня, голям бузоран е Ники! Като знам какъв ти беше малък корема, къде са се били побрали тези бузки не знам! Laughing И това, че си имала контракции и бебо се е мъчил, ме накара да се замисля дълбоко дали и моята мома не се мъчи, като толкова често ми се стяга тумбака? newsm78 А тоновете бяха добре в сряда...
vesi-mesi, дано наистина ти мине обрива преди да родиш! Сигурно много се мъчиш! Hug
Спокойна нощ, момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт