Бременна съм пак, но.....

• 17 009
  • 176
  •   1
Отговори
# 75
Ами виж сега, то аз не се навирам, а тя се развява наляво и надясно !
ВЧЕРА ПИСА ДВЕ ТЕМИ В ПРОБЛЕМНО ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ!
Еми извинявай, но колко трябва да си безчовечен или тъп, за да не видиш къде какво пишеш?!
Да взеле в проблемното с приятелката си и обяснават как те много бързо забременявали и видиш щяла едната да прави аборт, ама после лесно щяла да има деца!И това нещо толкова смотано написано, като от първокласник, че даже се затруднявах на моменти да разбера смисъла на изречението!
Хайде сега, ми кажи, къде да чета, че да не попадам на идиотизми като тези!

# 76
Лулу,явно четем различни теми с теб. Щото аз доста съдници видях тука.
Не мисля,че очакваше потупване по рамото и съчувствие,а просто искаше да сподели и да получи някой адекватен съвет. Но това е лично мое мнение де.
И деца се получават и при безопасен секс...

Трудно ще станат, ама .... А съвет може да се даде, ако се колебаеше. Тя очевидно е взела решение. Дано само се разубеди за тези бабешки методи, че после може да стане по лошо.
Не се притеснявай,точно за тези методи искаше съвет и получи достатъчно такива.
А,мога да ти кажа,че сестра ми е плод на безопасен секс. Да е жива и здрава-на 10 години е.

# 77
Това, че някой е забременял непланирано по никакъв начин не ощетява хората с репродуктивни проблеми. Винаги ми е било странно подобно тълкуване на темата за аборта. Всеки си знае проблемите и чужда глава не боли, нали?!
Но в конкретната ситуация е достатъчно да прочетеш първия пост на авторката, за да се хванеш за главата.
В подобна тема прочетох изказване от доктор Хаус, което е много подходящо. "Руса" жена го пита:
-Докторе, ще мога ли да имам деца?
-От физиологична гледна точка ще можете, но от еволюционна не ви препоръчвам.

Mr. Green

# 78
Ами виж сега, то аз не се навирам, а тя се развява наляво и надясно !
ВЧЕРА ПИСА ДВЕ ТЕМИ В ПРОБЛЕМНО ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ!
Еми извинявай, но колко трябва да си безчовечен или тъп, за да не видиш къде какво пишеш?!
Да взеле в проблемното с приятелката си и обяснават как те много бързо забременявали и видиш щяла едната да прави аборт, ама после лесно щяла да има деца!И това нещо толкова смотано написано, като от първокласник, че даже се затруднявах на моменти да разбера смисъла на изречението!
Хайде сега, ми кажи, къде да чета, че да не попадам на идиотизми като тези!
Аз две теми вчера в проблемно заременяване не съм писала в грешка си...аз там имам едно мнение и то отдавна- от тогава даже не съм влизала в този подфорум. Ако може покажи ми ги тези две теми Shocked newsm78

# 79
  • Някъде там край морето
Не се притеснявай,точно за тези методи искаше съвет и получи достатъчно такива.
А,мога да ти кажа,че сестра ми е плод на безопасен секс. Да е жива и здрава-на 10 години е.

[/quote]
 Да е жива и здрава. Аз пък съм плод на разни митове и легенди за безопасния секс, та съм много внимателна и не си правя експерименти със себе си.
Ама хайде да не спамим повече.
Стефи, дано все пак вземеш правилно решение за себе си.

# 80

В подобна тема прочетох изказване от доктор Хаус, което е много подходящо. "Руса" жена го пита:
-Докторе, ще мога ли да имам деца?
-От физиологична гледна точка ще можете, но от еволюционна не ви препоръчвам.

Mr. Green
Да, подобно беше, аз го бях написала  Wink И да, много е валиден и в тоя случай   Whistling

# 81
# 82
# 83
Баси и кокошарника дето се е заформил тук...  Mr. Green
Направо ме сразихте...
А аз си мислех, че съм зла и прекалено директна в тоя форум, но не би...   Mr. Green
На авторката ще кажа само едно - трябва да си абсолютно луда да пиеш билки, за да абортираш...  ooooh!
И последно - използвай предпазни средства при секс...
Не ти знам религията или тази на мъжа ти, но е хубаво да му обясниш, че от презерватива няма да му изсъхне половия орган и не е опасен...

# 84
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475747.105

Re: Февруари си отива ,но ти недей тъжи,а теста с две чертички бързо покажи!(22.02-2
« #110 Събота, 27 Февруари 2010, 01:06 »   
Здравейте, сладуранки. Много се чудих преди да реша да пиша тука, ама най-накрая се престраших да споделя едно нещо с вас може би вие най-добре ще ме разберете  Много ми е тежко като чета как прекрасни жени като вас се молят да имат бебчета, а някои пропиляват шанса си ей така от глупост. Наскоро моя приятелка направи аборт почти в 3 месец, ако не беше и по напред, само защото приятеля и с който е от 2 год не е готов за това   Да, ама милата сега пие едни лекарства слаба е като скелет и не се знае дали ще може да има други деца  Да вие ще кажете млади са- да тя е 88 набор и не се пазят да и това е вярно, ама това бебче е било почти оформено вече готово за новия живот   и сега, защото приятеля й мисли да я къса-скъса живота на едно сърчице  Може би аз след като вече съм майка и затова не разбирам такива подобни действия. Но в крайна сметка аз забремнях едва ли не от веднъж-нито съм планувала, нито чакала-само си дойде, но без дори за миг нито аз, нито таткото сме мислили да махаме бебето, макар, че аз съм 89 набор  Не мога да разбера едни искат, а не могат, други имат, а не могат да го оценят   
Желая на всички много късмет и дано се радвате и вие скоро на това, което аз си имам вкъщи   

Това са мнения на авторката, понеже ме ядоса наистина с безочието си, си направих труда да намеря глупостите й!

# 85
Ама тази в тук в ДиС и отоговарям на въпрос, а темата тука я пусна моята приятелка от моя профил, затова как в болницата се спречка с една жена. Другото написах положението си в моя сексуален живот и пак е тук в този подфорум newsm78

# 86
  • София
Вагабондски, какво ти стана, бе, жена?  Shocked Shocked
Какво толкова написа авторката, че й скочи като обезумяла????
Не е първата жена, която е забременяла и не иска детето, какво толкова е станало?

# 87
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475747.105

Re: Февруари си отива ,но ти недей тъжи,а теста с две чертички бързо покажи!(22.02-2
« #110 Събота, 27 Февруари 2010, 01:06 »   
Здравейте, сладуранки. Много се чудих преди да реша да пиша тука, ама най-накрая се престраших да споделя едно нещо с вас може би вие най-добре ще ме разберете  Много ми е тежко като чета как прекрасни жени като вас се молят да имат бебчета, а някои пропиляват шанса си ей така от глупост. Наскоро моя приятелка направи аборт почти в 3 месец, ако не беше и по напред, само защото приятеля и с който е от 2 год не е готов за това   Да, ама милата сега пие едни лекарства слаба е като скелет и не се знае дали ще може да има други деца  Да вие ще кажете млади са- да тя е 88 набор и не се пазят да и това е вярно, ама това бебче е било почти оформено вече готово за новия живот   и сега, защото приятеля й мисли да я къса-скъса живота на едно сърчице  Може би аз след като вече съм майка и затова не разбирам такива подобни действия. Но в крайна сметка аз забремнях едва ли не от веднъж-нито съм планувала, нито чакала-само си дойде, но без дори за миг нито аз, нито таткото сме мислили да махаме бебето, макар, че аз съм 89 набор  Не мога да разбера едни искат, а не могат, други имат, а не могат да го оценят  
Желая на всички много късмет и дано се радвате и вие скоро на това, което аз си имам вкъщи  

Това са мнения на авторката, понеже ме ядоса наистина с безочието си, си направих труда да намеря глупостите й!
Охххх да знаем вече цяла тема се карахме за това мнение от 27.02 всички знаят, така че не си открила топлата вода Peace

# 88
  • София
Ама виж сега, мила, има много хора на света, които са по-глупави от теб, всички ли смяташ да обиждаш така злостно?

# 89
  • София
vagabond, ти жена ли си? Защото постовете ти ме карат да се съмнявам в половата ти идентичност. Толкова гаден език и такива обиди ми е трудно да повярвам, че могат да излязат от устата на една дама. Освен, ако нямаш някакво лично отношение спрямо авторката.

Общи условия

Активация на акаунт