За хъркащото носле - каза нещо пръскащо да е /от сорта на Стеримар/, а не физ. разтвор на капки, като действам аз досега. Не било грешно, но когато е на капки не ило така ефективно като спрея и не прочиствало така добре, та утре и това трябва да купуваме.
Съни скай, точно на вашата възраст - около 1м. и 15-20 дни са му първите усмихнати снимки на Борис и се смееше съвсем съзнателно когато го закачаш. На 3месеца започна да се смее с глас, много готино е това
, нямам търпение и Макс да започне. За крустите - вече може и да започнат да се появяват. Може да се маже със зехтин, Мустела-стелакер или дори обикновено олио /както сме гледани ние
/. Трябва да се понакиснат примерно час и номера е после при къпането хубаво да се изчеткат с бебешка четка/гребен под течаща вода.
На Борис му излезнаха отново на 2 годинки, нищо не съм ги правила тогава и сами се изчистиха.По този повод да ви питам - от вчера на Макс му се бели цялата тисва под косата - та въпроса е - някой маже ли с бебешко олио и в окосмената част?
Дари, мерките на нашите чавета са еднакви днес - 5100/55.

Вчера подстригахме баткото нула номер и познайте какво открихме... една чудесна голяма рана.

! Предвид това , че по - напред писах , че в началото ще се вози малкия в нея
?

МНого тъпо, на нас в четвъртък трябва да ни я бият тази, та нещо съм се зачудила - ами ако е от същата партида