Перла - Доверието - храм на любовта - Епизод 28

• 26 965
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
В статията пише че новият сериал на Сонгюл ще започне да се снима от 15 март / преди пък пишеше от януари/ там също се надяват на голям успех  В него ще участва и Сердар Орчин
Сигурно статията която я бях намерила е по стара защото като знам колко са дълги сериалите скоро филм между тях двамата няма да видим освен ако не се снима между другото

Какво да правим,пак ще им се радваме.Мисля,че както Къванч,така и Сонгюл искат да докажат,че са еднакво добри не само като Инджи и Мехмет.Те преди всичко са актьори и трябва да се превъплащават успешно  във всякакви роли.За сега се справят чудесно.Ама ние пусто като ги искаме заедно!Все някой ден ще се съберат.А като спомена за Сердар Орчин се замислих колко хубаво би било да ги съберат целия екип за сериалче.Стига толкова мечти! 
Ние толкова много искаме да ги видим заедно че се надявам един ден да ги съберат и мечтите да ни се сбъднат А това според мен не е невъзможно когато искаш нещо много силно обикновено става

# 46
нО СЕГА ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДОВОЛИМ С ПЕРЛА ДОБРЕ ЧЕ Я ПОВТАРЯТ ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ КОМЕНТИРАМЕ НА МЕН СКОРО НЯМА ДА МИ ОМРЪЗНЕ

# 47
Дано пуснат филма до края на годината!Но първо предстои този с тъжния край.Къванч се справя много,много добре.Това момче ме изумява.Не по-малко  талантлив,амбициозен и работлив от Сонгюл.Като се има предвид,че сега учи актьорско майсторство,а в Перла е абсолютен аматьор,не мога да не му се възхитя.Да е жив и здрав,да поспре с цигарите и алкохола,за да запази уникалната си визия и го виждам в Холивуд.Има голямо бъдеще това момче.

# 48
Той е с много по различна визия от другите турски актьори така че ако има късмет да попадне на добри режисьори го очаква наистина голям успех

# 49
В понеделник ще има благотворителна вечер за децата с увреждания Ще участва и Къванч Май ще е по Kanalturq Трябва да се разбере отколко е часа

# 50
Лагунка , доказателственият материал е супер ! Peace
Аз съм убедена ,че те не само умеят да я играят до съвършенство  , но и да изпитват същите чувства в живия живот ! Но ... всеки към своя любим , който и да е той ! Peace

Да,дано е така!Ние тук си се забавляваме и тъй като са ни любимци и на двамата им желаем най-сърдечно да изпитат красивата любов която изиграха и в личния си живот!Надявам се,че се все още сме достатъчно нормални за да съзнаваме,че нищо не зависи от нас .Всяко добро същество заслужава такова щастие!Ще се радвам да срещнат/ако все още не са/ истинската любов!
Говориш като запозната с някои неща,защо не споделиш това което знаеш?Всички ще са благодарни.  bouquet

# 51
# 52

В понеделник ще има благотворителна вечер за децата с увреждания Ще участва и Къванч Май ще е по Kanalturq Трябва да се разбере отколко е часа

Супер!Аз не хващам този канал,но се надявам да качат в you tube запис.Ако не това ,то сигурно ще има снимки.

# 53
Единият снима "Горчива любов",  другия "Забранена любов", да видим к`ва любов ще изпляскат накрая двамата.  Laughing Laughing Laughing
"Невъзможна любов ! " ще да е ! Wink Peace
Може и да позна  заглавието,но нека оставим времето да реши какво ще е то!Важното е и двамата да са вкарани във филм с много любов.Умеят да я играят до съвършенство  Wink Peace

Ауе, любов, любов, колко да е любов? Laughing Laughing Laughing Нека е поне възможна. Crazy

Почти в нормата на нормалното сме, Лагуни.  Hug

# 54
Здравей, Лилана! Радвам се да те видя в темата.  Hug

# 55
Като напишеш Kanalturk влизаш в него и като натиснеш Canli / на живо/ сега пробвах тръгва някаква картина
А ето това е за 15 и предполагавм че ще е по този канал но се надявам и някъде другаде да има информация Това го видях в съседния форум и понеже ще участва Халит а там има и преводачи надявам се на повече информация

http://www.kanalturk.com.tr/haber-detay/23268-esirgemeden-haberi.aspx

# 56
Четох в темата за 1001 нощи какво се случва в "Горчива любов" - никак не му е било леко на Онурчо в един ден да му изтряскат, че и трите мацки чакат бебоци.

# 57
Здравейте на всички Hug.Радвам се, че не сте ме забравили.Аз редовно ви чета и не искам да губя връзка с вас, но понеже нямам какво да коментирам, предпочитам да чета инфо от тук за любимите ни актьори.Да сте живи и здрави всички и да пускате все такива хубави новини.

# 58
Здравейте на всички Hug.Радвам се, че не сте ме забравили.Аз редовно ви чета и не искам да губя връзка с вас, но понеже нямам какво да коментирам, предпочитам да чета инфо от тук за любимите ни актьори.Да сте живи и здрави всички и да пускате все такива хубави новини.

Как ще те забравим миличка.С тоя аватар който си избрала всеки път като те видя получавам сърцебиене. Embarassed

# 59
Като напишеш Kanalturk влизаш в него и като натиснеш Canli / на живо/ сега пробвах тръгва някаква картина
А ето това е за 15 и предполагавм че ще е по този канал но се надявам и някъде другаде да има информация Това го видях в съседния форум и понеже ще участва Халит а там има и преводачи надявам се на повече информация

http://www.kanalturk.com.tr/haber-detay/23268-esirgemeden-haberi.aspx

newsm51 Както винаги си  готова да помагаш!

Общи условия

Активация на акаунт