Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 2

• 79 225
  • 908
  •   1
Отговори
# 90
  • На точното място
Не е нужно да е по лични дани. Може да е по номера , който ти издават  Peace

# 91
Моят казус е следният.
Одобрена съм от БТ за курс по английски език и  вчера дори ми се обадиха да взема ваучера си.
Както е известно, ваучерът е за три нива. Фирмата, която съм посочила като обучаваща има курс сега от 22 март до средата на юли и следващото ниво трябва да започне през септември. Моето желание е да изкарам сега едно ниво, след което да направя прекъсване за следващото (тъй като, както се вижда от подписа ми, съм бременна и през септември ми предстои да родя). След прекъсването искам да продължа със следващото ниво, евентуално с нова група, но от обучаващата фирма категорично отказват такова прекъсване. Мотивите им, освен желанието им незабавно и без прекъсване да усвоят парите така и не ми се изясниха. Паважно е за мен какво бих могла да направя в случая така, че да не загубя правото си на обучение по програмата. Да избера друга оргарнизация или да уговоря с БТ отлагане на ползването на ваучера за известно време след раждането? Ако сега се откажа от обучение по програмата, поради споменатите вече причини, дали губя право  след време отново да кандидатствам по нея?

# 92
  • Варна
Не е нужно да е по лични дани. Може да е по номера , който ти издават  Peace
Най-добре им звънни   bouquet

# 93
Маришка, а ти знаеш ли къде изнасят списъците във Варна?

Видно е, че не съм Мариша, но ще опитам да отговоря.

Ако списъците не са долу на входа, отиваш и питаш в стая 302 и правиш справка дали си одобрен/а. В същата стая издават ваучерите.

Като чета какви проблеми имате с Ду се радвам ,че вече почнахме курса. Колкото по-рано почнали, толкова по-рано ще приключим  Simple Smile

Мерси  bouquet Аз подадох миналата седмица,но питам за всеки случай

# 94
  • Варна

Мерси  bouquet Аз подадох миналата седмица,но питам за всеки случай

На мен ми отговориха точно за 2 седмици. Така ,че като минат можеш да отидеш да провериш.

# 95
Ходих до "Европа" там ми казаха, че са 4ри нива. т.е. за да изкарам 3 нива, трябва да почна от 2-ро.  След 4-то ниво почвали някакви сертификатни , където само 1 било около 700 лв. някой запознат има ли? Има ли някой който е почнал клурс от 3 то или 4-то ниво?

# 96
Здравейте.Браво мн.сте амбицирани относно тези курсове.Така трябва.Имам такова питане.В БТ по адресна регистрация трябва да си подадем молба за курс.Моето БТ е в др.населено място, а аз работя в др.град може ли там да карам курсовете.По точно да посоча ДУ в града където работя или не става.

# 97
Здравейте.Браво мн.сте амбицирани относно тези курсове.Така трябва.Имам такова питане.В БТ по адресна регистрация трябва да си подадем молба за курс.Моето БТ е в др.населено място, а аз работя в др.град може ли там да карам курсовете.По точно да посоча ДУ в града където работя или не става.

Отиваш в БТ където работиш и подаваш там. Само, че преди това мини през общината и си изкарай временна регистрация за местоживеене, ако нямаш такава. Направи и копие и отиваш в БТ.

# 98
Здравейте,
Днес ходих до БТ-Варна, за да си взема ваучера. Влязох в ст.302 и от там ми казаха, че трябва да чакам писмо или sms и тогава да отида да си го взема, нищо че ме има в списъка с одобрените. Така че все още чакам  Rolling Eyes
Аз се бях насочила за курс по английски език в Европа, но разбрах че от понеделник Британика също ще бъдат в одобрените ДУ и сега съм в чуденка  newsm78
 Към кое ДУ да се насоча?   newsm78

# 99
  • Варна
Не съм много сигурна в това, което ще кажа, но .. няма как в понеделник да излезе нов списък. Заявления за вклъчване в списъка с ДУ се събират до 19то число на всеки месец. След седмица се събира комисия, която одобрява заявленията и едва тогава се публикуват като пак минава известно време  Peace

# 100
Хоп и аз при вас!
Взех си ваучера днес за обучение по английски език.

Моят работодател е в София. Подадох заявлението тук в Пазарджик, където живея.

# 101
  • Варна
Никакво значение няма адресът на работодателя.

# 102
mari6a,  може и аз нещо да не съм разбрала  Rolling Eyes
Обадих се в офиса на Британика и от там ми казаха, че от понеделник ще бъдат включени в списъка и група ще се сформира към средата на април, че имало доста желаещи.  Peace

# 103
  • Варна
Възможно е, всъщност, .. ако са си подали документите на 19.02 е твърде възможно да излязат в списъка в понеделник  Peace

# 104
  • Перник
И аз днес се разходих до БТ Перник. Нямаше ме в списъците. Към днешна дата били обработили подадените до 12.02. Обработката се бавела към 1 месец Confused Много ми се
вижда Rolling Eyes

И на мен ще ми е интересно, ако има някой да отговори на въпроса на ВИКИ

Ходих до "Европа" там ми казаха, че са 4ри нива. т.е. за да изкарам 3 нива, трябва да почна от 2-ро.  След 4-то ниво почвали някакви сертификатни , където само 1 било около 700 лв. някой запознат има ли? Има ли някой който е почнал клурс от 3 то или 4-то ниво?

Общи условия

Активация на акаунт