Отговори
az znam,che ne moga da vi promenia mnenieto,no naistina ne moga da razbera na kakvo vi uchat te?

# 1
Не искам да съм груба но що не вземеш да се разкараш? Това ,че на теб не ти харесват не значи ние да не ги гледаме има много смисъл в тях ти гледай един и тогава ми се обади Peace

# 2
За първи път в живота си ще бъда много, ама МНОГО  груба - НЕ ЖЕЛАЯ НИКОЙ ДА МИ КАЗВА КАКВО ДА ГЛЕДАМ И КАКВО ДА НЕ ГЛЕДАМ.НЕ ЖЕЛАЯ И ДА МЕ ПИТАТ КАКВО ХАРЕСВАМ В ТОВА,КОЕТО ГЛЕДАМ.НАМИРАМ СЕ В СВОБОДНА СТРАНА И НЕ МИ ХАРЕСВА НЯКОЙ ДА МИ НАЛАГА НЕГОВОТО МИСЛЕНЕ,ЧУВСТВА И РАЗБИРАНИЯ.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ГО КАЖА - ГЛЕДАМ ВСИЧКО, КОЕТО  АЗ ПОЖЕЛАЯ.

# 3
.......ГЛЕДАМ ВСИЧКО, КОЕТО  АЗ ПОЖЕЛАЯ.

И на никого не го налагаме! Спокойно всеки може да си гледа, каквото избере, телевизионни програми бол! Peace

# 4
az znam,che ne moga da vi promenia mnenieto,no naistina ne moga da razbera na kakvo vi uchat te?
Защо пишеш на латиница?!?!?!?Нали държиш на българското?!?!?!?

# 5

ooooh!

# 6
А "Пълна лудница"? А латиноамериканските сериали? Ами Биг Брадър? Ами американските пълни с черва и насилие сериали? Те на какво учат хората, нещо по-добро ли?
Смятам, че имам достатъчно мозък, за да не ми го промият така лесно. Гледам, защото ми е интересно. И аз ще бъда малко груба...Но за да разсъждава някой така, да си вярва, че дали филма е китайски, турски или азербайджански има значение дали е интересен, разсъждава ограничено. То аман от предразсъдъци. Гледайте нещо, тогава говорете. Ако не ви харесвате, изкажете мнение и това е. Но е по-добре да се набляга на това кое не ви харесва във филма, а не на факта, че е турски  ooooh! И не са нужни цели теми.
И е хубаво да пишете на кирилица, българи.

# 7
Наистина ,като погледнем в темите вси4ко е на кирилица newsm78. Имената ни,филмите ,героите. Naughty Simple Smile
Колкото до промиването - няма как да стане, това 4е гледам не зна4и ,4е приемам вси4ко
за истина или там живота е песен.Тези филми са дублирани и докато си върша домакинската
работа ги слушам и миенето на съдове и готвенето ми е по - приятно.

# 8
  • Атлантис, Галактика Пегас
поредна тема за заключване.  Sick Crossing Arms ooooh!

# 9
поредна тема за заключване.  Sick Crossing Arms ooooh!

Точно така.И за кой ли път вече.Аз не посмях да го напиша,за да не се бъркам в работата на модераторите, но БРАВО на теб.

# 10
  • Атлантис, Галактика Пегас
поредна тема за заключване.  Sick Crossing Arms ooooh!

Точно така.И за кой ли път вече.Аз не посмях да го напиша,за да не се бъркам в работата на модераторите, но БРАВО на теб.
ами защото отново ще се превърне в арена за поредна безсмислена битка на фенове и антифенове
Време вече да се научим да приемаме че света е различен. Че хора всякакви, вкусове различни. И стига сме се бъркали едни на други
Аман!  Crossing Arms

# 11
Всеки има право на мнение. Стига с тези забрани и от двете страни. Не е ли по-добре да
се разберем ,вместо да се караме . За заключване са доста теми.

# 12
Всеки има право на мнение. Стига с тези забрани и от двете страни. Не е ли по-добре да
се разберем ,вместо да се караме . За заключване са доста теми.

Ами,като се замисля и ти си права.Мен обаче ме дразни,че някой вечно се опитва да казва на някой друг,какво да гледа, че и да го пита като гледа,какво научава.Това е все едно аз да открия тема например срещу Дързост и красота и да ги питам не им ли омръзна.Да, ама не.Аз даже като видя, че темата за Д и К  е пак напред, им се радвам,защото явно тях ги вълнува нещо във филма,харесва им , като пишат сигурно изливат душите си, ами браво на тях ,и ние го правим същото,само че в други теми.И какво от това.

# 13
Аз също само чета Д и К и то с огромно удоволствие . Те са много остроумни.
Колкото до въпросите ,на момичетата от антитурските сериали ,те са риторични.
Те търсят конфронтация.

# 14

А на какво ви учат другите сериали,които не са турски newsm78Защото ако ви бяха научили на нещо наистина стойностно,тази тема нямаше да я има.Очевидно е че толерантността е понятие ,което изчезва,но все пак.
Вие не може да промените нашето мнение,наистина не можете.Малко вероятно е и ние да променим вашето.
Но залитането от едната в другата крайност едва ли ще помогне в тези излишни,наистина реторични  въпроси и констатации.
Във всяка култура има неща,които не разбираме и не възприемаме,но това не означва,че трябва да бъде отхвърлена и критикувана на всяка цена.
Както са писали момичетата,нека всеки да се радва на това,което го вълнува,а не да критикува другите.

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 22:15 от fresh13

Общи условия

Активация на акаунт