Отговори
# 15
Ура! Нова тема по този въпрос. И за пръв път чак толкова неграмотно написана.  Предвиждам скорошния й край. 

# 16
Слънцето е едно и за всички ни. Радвайте се, докато можете всяка сутрин да го видите и не мислете, че то е само за "бели" хора. Да не би негрите да нямат нужда от светлина!

За всеки влак си има пътници. Като сте сбъркали влака, слезте. Той няма да спре заради вас.

Пожелавам на всички ви само хубави дни и още по-хубави мисли!

newsm51

# 17
Авторката на темата да си редактира заглавието.

# 18
Може да и е повредена клавиатурата, защото няма как да не знае, че изречението
започва с главна буква Simple Smile

# 19
  • Пловдив
Не обичам да пиша в такъв тип теми но ще кажа само едно - смисъл няма от това, една тема във форум не може да накара никого да си промени мнението или да спре да гледа сериали. Всеки има право на избор какво да гледа, харесва или не. И къде, в кои теми да пише - щом някой го дразнят темите за турски сериали нека ги подмине. Много е лесно да се обявиш против нещо и да се правят безсмислени теми .....

# 20
Не обичам да пиша в такъв тип теми но ще кажа само едно - смисъл няма от това, една тема във форум не може да накара никого да си промени мнението или да спре да гледа сериали. Всеки има право на избор какво да гледа, харесва или не. И къде, в кои теми да пише - щом някой го дразнят темите за турски сериали нека ги подмине. Много е лесно да се обявиш против нещо и да се правят безсмислени теми .....

Поздравявам те за чудесните клипчета, които гледам с удоволствие във v-box-са

bouquet

# 21
# 22
Очаквам включване от авторката........ Tired
Струва ми се,че си в грешка.Всяка 9-та от 10 теми е за турски сериал Wink

# 23
За първи път в живота си ще бъда много, ама МНОГО  груба - НЕ ЖЕЛАЯ НИКОЙ ДА МИ КАЗВА КАКВО ДА ГЛЕДАМ И КАКВО ДА НЕ ГЛЕДАМ.НЕ ЖЕЛАЯ И ДА МЕ ПИТАТ КАКВО ХАРЕСВАМ В ТОВА,КОЕТО ГЛЕДАМ.НАМИРАМ СЕ В СВОБОДНА СТРАНА И НЕ МИ ХАРЕСВА НЯКОЙ ДА МИ НАЛАГА НЕГОВОТО МИСЛЕНЕ,ЧУВСТВА И РАЗБИРАНИЯ.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ГО КАЖА - ГЛЕДАМ ВСИЧКО, КОЕТО  АЗ ПОЖЕЛАЯ.

smile3501 newsm10

# 24
  • при най-добрия мъж...
Много време мина без нова тема по този въпрос.Очакваше се. Grinning

# 25
  • Западен парк
Към авторката:
Щом не ти харесват турските сериали, попитай чичко Гугъл за един български сайт за теленовели (не мога да дам линк сега - извинявай). Там можеш да убиеш около 7 часа нон-стоп със подробни рецензии на латиносериали. Ще се "просветиш" щом търсиш от сериал да те научи на нещо. Дори ще проследиш развитието на жанра през последните 25-30 години. Богат снимков материал ще ти даде знания и за костюмите на героите през годините. Искрено се надявам да съм ти била полезна и да ни оставиш да си промиваме мозъците с нашите предпочитания!

# 26
nikoleta_11 Мисля,че не можеше да дадеш по изчерпателен отговор от този.Надявам се,че и други хора,които все още не разбират каква е причината да гледаме турски сериали ще прочетат поста ти.
 newsm74   202uu  202uu

# 27
Не казвам, че сериалите са лоши сами по себе си, но разбирам авторката- телевизията е важен фактор в днешно време и ако съдим по нея клоним към турско поклонничество. Дори на 3ти март.....

# 28
  • до най слънчевия бряг
Много интересен въпрос -защо трябва сериалите да ме учат ? Учили са ме в училище ,в университета ,учи ме и живота

,всеки ден .От сериалите очаквам да ме забавляват ,да ме увличат ,да ми разказват нещо интересно ,да ме разсмеят или

натъжат ,и ако науча нещо повече за културата и бита на даден народ ,още по добре .Ако това ,че даден сериал те кара

да се замислиш ,над някъкъв проблем е учене ,то значи може мноого  можем да научим от турските сериали .Общуването

в дадените теми е просто една добавка ,към това образование  Laughing нещо като повишаване на квалификацията  Joy

# 29
     nikoleta _11-постингът ти е супер,не бива да го триеш.
     Мнението ти ,съвпада напълно с моето.  newsm74  202uu
     Честно казано ми писна вече да се натъквам на подобни теми.Писна ми някой да ме учи какво да
     да гледам,какво да мисля.Писна ми някой да ми казва какво и кое ми "промива"мозъка.Писна ми от расизмът на някой форумци.
     Не разбраха ли въпросните форумци,че расизмът ,злобата и омразата им,разяждат единствено тяхната душа и тяло.И нека се замислят ,какви са нашите българи емигранти в чуждите държави?
Не вярвам нашите емигранти да се къпят в европейска любов.
Оставете ни да гледаме каквото си искаме,това си е наше право.Дали ще ни се промият мозъците-също.Всеки сам решава и подрежда живота си.
 Лично аз предпочитам да гледам сериали / независимо турски ли са,мексикански,американски и т.н/,отколкото "поучителните"," не-промиващи"мозъка-Биг Брадър,България търси талант,и другите подобни глупости............
                    Разбира се.  StopМного удачно беше точно на 3-ти март,да дават втръсналата мазна физиономия на Слави Трифонов. Wink.Неговият супер концерт.........

Общи условия

Активация на акаунт