Отговори
# 30
дрън-дрън. на който не му харесват да не гледа. Mr. Green #2gunfire ние ще си ги гледаме.

# 31
  • Перник
Не много по темата, но вчера се загледах в този тийн сериал http://www.btv.bg/seriali/tainiat-jivot/id/401 Отвратих се. Става въпрос за тийнейджъри, които мислят единствено за секс, кой с кого и т.н. Twisted Evil Главната героиня 13-14 годишна /всъщност всички герои са на тази възраст/ даже май е бременна Shocked
Извинете ме, ама предпочитам детето ми да гледа Листопад, пред тази тв помия.

# 32
Всеки си знае нуждите и потребностите. Нека не си позволяваме да даваме нeискани съвети.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 09:47 от koki1

# 33
Аз пък ви се чудя на вас - защо се връзвате и защо изобщо влизате в такива теми. Аз влязох от любопитство да видя колко хора са се подразнили. Просто подминавайте и тя темата ще отпадне по естествения си начин. Някой си търси забавление, като пуска подобни теми и ние трябва веднага да се захванем да се обясняваме на някого, защо гледаме еди-що си. Дори и нищо да не намирам в тия филми - пак мога да ги гледам. Нали знаете какво е казал Мечо Пух- "Понякога седя и си мисля, а понякога - само си седя". Така че понякога човек търси нещо във филмите, а понякога - седи и просто си ги гледа.

# 34
Аз в началото много се дразнех, сега просто изключих БТВ и Нова. 

# 35
Аз пък ви се чудя на вас - защо се връзвате и защо изобщо влизате в такива теми. Аз влязох от любопитство да видя колко хора са се подразнили. Просто подминавайте и тя темата ще отпадне по естествения си начин. Някой си търси забавление, като пуска подобни теми и ние трябва веднага да се захванем да се обясняваме на някого, защо гледаме еди-що си. Дори и нищо да не намирам в тия филми - пак мога да ги гледам. Нали знаете какво е казал Мечо Пух- "Понякога седя и си мисля, а понякога - само си седя". Така че понякога човек търси нещо във филмите, а понякога - седи и просто си ги гледа.

newsm10

# 36
Saidahq , извинявай, аз вече го изтрих защото все пак беше много лично, но се надявам  авторката на темата поне да го е видяла.Не е въпроса на какво са ни научили турските сериали.Въпроса е,че дори по виртуален път някой се опитва да налага някакво виждане.Това"Знам,че не мога да ви променя......"е , сега пак ще й го кажа.Момиче бъди живо и здраво,живей и остави другите да живеят както си искат.Има само една истина в живота - приемай другите такива каквито са .

# 37
Не ги харесвам и не ги гледам... на когото са му интересни, да си ги гледа. Но наистина като влезеш в този подфорум половината теми се отнасят за тях...пропускам ги и така...  Peace

# 38
Peace
Темата е много сложна.Както повечето хора не могат да разберат как някой ще гледа всеки ден и всяка седмица сайънс фикшън- извънземни, космически кораби и т.н. , така и аз не мога да разбера как някой ще се впечатли по изкуствените емоции в сапунките.
Всеки има различно виждане за света.За едни всичко се върти около битовите проблеми, за други има и още нещо отвъд тях...
Всеки има право да гледа каквото си иска.
Не вярвам някой , който обича стойностни филми, да чака на бтв и нова да им ги покажат.Така, че не виждам къде е трагедията , че тези тв излъчват сапунките си в най-гледаното време- това говори много за самите тв.
Мразя да гледам тв, поради причината , че така някой друг ми определя по колко и какво да гледам.

# 39
Аз писах преди време в една друга тема , как прекалено много ми идваше като включа БТв или Нова да попадам все на турско . Тогава реших да погледам един турски филм , това беше " Листопад " и определено много ми хареса ! Една житейска история поднесена с талантлива актьорска   игра ! Уверявам те , авторке , филмът не ми е промил мозъка в моята корава българска глава ! Аз се чудя защо нашите млади артисти така декламират ?! Режисьорите ли ги карат така изкуствено да театралничат , или те просто са ... ? Според мен дубльорите / тези , дето четат превод / се справят много по - добре от тези дето се снимат у нас - млади български актьори !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          и

# 40
az znam,che ne moga da vi promenia mnenieto,no naistina ne moga da razbera na kakvo vi uchat te?
Eliiva, не очаквай в тази тема, нито в този форум някой да те разбере. Все пак гледането на тези сериали има вредни странични ефекти.

# 41
  • София
az znam,che ne moga da vi promenia mnenieto,no naistina ne moga da razbera na kakvo vi uchat te?

Ами има какво да се научи драга ми авторке. Ето например аз научих че все още има такива дето не знаят какво искат да кажат но определено държат на всяка цена да се покажат. А как ще се покажат ли? В случая като не могат да напишат нищо свестно. Да не кажа умно щото все пак за такива като теб това би било невероятен комплимент. Ама кух.

# 42
Който не иска да гледа турски сериали  да не гледа ,  Naughtyаз ги харесвам!!!!! baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral Hug Hug

# 43
          Единствените неща ,които могат да погубят света , това са расизмът и разделението между хората. Peace
          За следващото ,което ще кажа ,мога да бъда заклеймена / но не ми пука  Mr. Green /, но в интерес на истината,
          съм получавала повече хорско отношение именно от турците / бг / , не от българите.
          При нас българите / за разлика от турците / , в живота водещи са : омразата ,зависта , интригантстването , злословенето зад
          нечий гръб.И еуфорията ,която изпитваме , ако на чуждия не му е добре нещо в живота.
          Към авторката.Защо се дразниш от турските сериали? Защото показват че са народ с по-запазен морал,ценности и традиции
          от нашият ли?Преди да пуснеш такава тема ,трябваше да се замислиш, къде отидоха нашите традиции,защо в уч-щата ,все по
          малко се изучават Ботев, Вазов и др. Защо в уч-щата ,предметът " история " ,вече не е това ,което е бил преди години.И каква
          история учат децата ни сега ?
          Ако мозъците ни са "промити " ,то със сигурност не е от турските сериали . Wink
          Турските сериали могат да ни покажат единствено , какво сме загубили като народ.Кои ценности сме потъпкали , и колко
          струва моралът ни . Peace

# 44
          Единствените неща ,които могат да погубят света , това са расизмът и разделението между хората. Peace
          За следващото ,което ще кажа ,мога да бъда заклеймена / но не ми пука  Mr. Green /, но в интерес на истината,
          съм получавала повече хорско отношение именно от турците / бг / , не от българите.
          При нас българите / за разлика от турците / , в живота водещи са : омразата ,зависта , интригантстването , злословенето зад
          нечий гръб.И еуфорията ,която изпитваме , ако на чуждия не му е добре нещо в живота.
          Към авторката.Защо се дразниш от турските сериали? Защото показват че са народ с по-запазен морал,ценности и традиции
          от нашият ли?Преди да пуснеш такава тема ,трябваше да се замислиш, къде отидоха нашите традиции,защо в уч-щата ,все по
          малко се изучават Ботев, Вазов и др. Защо в уч-щата ,предметът " история " ,вече не е това ,което е бил преди години.И каква
          история учат децата ни сега ?
          Ако мозъците ни са "промити " ,то със сигурност не е от турските сериали . Wink
          Турските сериали могат да ни покажат единствено , какво сме загубили като народ.Кои ценности сме потъпкали , и колко
          струва моралът ни . Peace
Е, какво общо имат сериалите с отношенията между хората? Никой тук не обсъжда от къде и какво отношение сте получили, нито морала, нито традициите на съседите. И понеже в темата често се засяга личния избор и свобода, ще кажа, че аз не искам да гледам турски сериал, когато вечер се прибера и включа телевизора. Разбирам, че мнозинството тук е на друго мнение, но както всички вие казахте, нека всеки има право на избор и собствено мнение.

Общи условия

Активация на акаунт