Трябва да направя сериозен ход...

• 12 183
  • 165
  •   1
Отговори
# 90
  • на брега на морето
Ами от тристаен - 107 кв., например за двустаен....60 кв...Звучи ми зле. newsm78 Sad

Оуууу,НЕ! Моят апартамент е 65 квм, знам за какво става дума.  Naughty

# 91
  • София
Ами от тристаен - 107 кв., например за двустаен....60 кв...Звучи ми зле. newsm78 Sad

Оуууу,НЕ! Моят апартамент е 65 квм, знам за какво става дума.  Naughty

Да, явно и този вариант отпада....Другия е да си купя тристайна панелка, а да продам тухла ново строителство....И това не става....
Ще мисля друго. То друго какво - да спечеля от тотото или да тегля ипотечен кредит.... Tired

# 92
  • на брега на морето
Кредит, настръхвам само като чуя. Панелките имат срок на годност 50 години. Хич и не мисли за това. Изчакай малко, може да излезе нещо далеч по-добро.  Peace Peace Peace

# 93
Умирам да живея в къща в някоя отдалечена селска махала, ама да няма съседи на по-малко от 300 метра. Искам 2 декара двор. Само път ми трябва, канализация, електрификация и газификация, сателитна чиния за телевизия и ADSL. После не ме мислете, може да ме наричате и селянка, няма проблем. Лошото е, че тези къщи около нас струват по няколко милиона евро и много фишове имам да пусна, дотогава.

# 94
А защо не си купиш къща в Сф, с двор?
За стотина хиляди има достатъчно предложения, е, вярно не в най-елитните квартали, но големи, хубави, самостоятелни, на тихи и спокойни места.

# 95
  • София
За стотина хиляди има достатъчно предложения, е, вярно не в най-елитните квартали, но големи, хубави, самостоятелни, на тихи и спокойни места.

Ами защото пак ще съм в мръсотията - въздуха имам предивд....Искам дечурлигата малко да подишат Wink
Имахме един приятел, лека му пръст, та той ,когато ходехме някъде на природа, казваше: Не съм свикнал да дишам нещо, което не виждам....

# 96
Е, за да могат да дишат това, което не виждат - трябва да е доста далеч от голям град, което пък не знам как ще ви върши работа с три деца  Thinking

# 97

Ами защото пак ще съм в мръсотията - въздуха имам предивд....Искам дечурлигата малко да подишат Wink
Имахме един приятел, лека му пръст, та той ,когато ходехме някъде на природа, казваше: Не съм свикнал да дишам нещо, което не виждам....
аз съм май като вашия приятел  Laughing, дано не се спомина все пак скоро , но и аз така, обожавам мириса на урбанизация  Laughing . сред природа, за час-два, че ме хващат всички дяволи  Twisted Evil .
като те чета, с тези три деца , май най-добрия вариант за вас е вила някъде близо до софия. да си начесвате крастата събота и неделя, хем да освобождавате терена в софия за купон на най-големия син, хем вие сред природа, домати и краставици.

# 98
Като чета Палмира, имам чувството, че чувам себе си Simple Smile
При мен е същата история - спокойствие, голяма къща, а предпочитам трафик, лудница, замърсяване, ако щете.
Но хората сме различни, както става ясно, като че ли все си мечтаем за това, което имат другите Simple Smile

# 99
мислех, че съм единствената  Grinning .
и аз съм така, голяма къща в цветя цялата, двор, потънал в треволяк, колкото искаш нейчър наоколо, канали, патки, лебеди, крави. умилителна пасторална картина  Crazy.
в същото време ще се чувствам перфектно в центъра на софия, в стара кооперация от 40-тте, малък, елегантен апартамент, във винтидж стил, с високите тавани и вградена камина.
и да чувам колкото може повече шум... Grinning
ех, мечтиииии  Heart Eyes

# 100
  • София
Ми, момичета, хайде да се менкаме Mr. Green

# 101
Имахме съседи,на 7-мия етаж,у мамини,които дръпнаха много напред и си постоиха голяма  и красива къща в близкото село.Градиха я много време и стана страхотна.Отиват вече да живеят там,лягат първата вечер,а той не може да заспи.Върти се,върти се и казва-жена,не чувам вратата на асансьора да се блъска,не мога да заспя.Ставай да се връщаме Laughing.Но много бързо свикнаха.Имаха голяма поляна ,барбекю,и даже декоративно езерце с водопадче,където плуваха златни рибки.Но това е просто екстра,нищо повече.
Къщата с двора на тихо и чисто място,не могат да се заменят и с апартамент в най-изисканият градски квартал,особено в големите градове Peace.

# 102
Имахме съседи,на 7-мия етаж,у мамини,които дръпнаха много напред и си постоиха голяма  и красива къща в близкото село.Градиха я много време и стана страхотна.Отиват вече да живеят там,лягат първата вечер,а той не може да заспи.Върти се,върти се и казва-жена,не чувам вратата на асансьора да се блъска,не мога да заспя.Ставай да се връщаме Laughing.Но много бързо свикнаха.Имаха голяма поляна ,барбекю,и даже декоративно езерце с водопадче,където плуваха златни рибки.Но това е просто екстра,нищо повече.
Къщата с двора на тихо и чисто място,не могат да се заменят и с апартамент в най-изисканият градски квартал,особено в големите градове Peace.
Аз като отидох в Търново да уча първите месеци ми беше страшно трудно.Хем не ми се слуша музика,хем не мога да заспя на тая тишина.И ако щете се смейте-пусках си радиото на празна станция или духалката ,освен да ми топли,и да ми шуми. Laughing Laughing

# 103
  • София
О, когато съм ходила по села или по-малки градове, направо ми е ставало зле от въздуха и от тишината - главата ми започва  да бучи ужасно.... ooooh!

# 104
О, когато съм ходила по села или по-малки градове, направо ми е ставало зле от въздуха и от тишината - главата ми започва  да бучи ужасно.... ooooh!
На мен лошо не ми е ставало от въздуха,освен че почвам да изкарвам мърсотията с кашлица,но огладнявам бая зверски. Grinning
Само веднъж,като се прибрахме от едноседмична почивка в Банско в София,всички се изпоразболяхме. Joy

Общи условия

Активация на акаунт