Трябва да направя сериозен ход...

• 12 180
  • 165
  •   1
Отговори
# 105
  • София
О, когато съм ходила по села или по-малки градове, направо ми е ставало зле от въздуха и от тишината - главата ми започва  да бучи ужасно.... ooooh!
На мен лошо не ми е ставало от въздуха,освен че почвам да изкарвам мърсотията с кашлица,но огладнявам бая зверски. Grinning
Само веднъж,като се прибрахме от едноседмична почивка в Банско в София,всички се изпоразболяхме. Joy

А, това с апетита го бях забравила - на селото на леля ми за един месец бях качила 5 кг. Embarassed

# 106
Ти с 5 добре,ама аз за едно лято и малко качих 7.Бях тийнейджърка още. Crazy
Ох,ся виждам,че е за месец. Peace Ей,бързо чета понякога. Laughing
Апетит се отваря,наистина,и то голям...Бабата беше доволна. Laughing

# 107
  • на брега на морето
О, когато съм ходила по села или по-малки градове, направо ми е ставало зле от въздуха и от тишината - главата ми започва  да бучи ужасно.... ooooh!

На мен пък ми се отваря една глътка под асмата  и вечерното небе Laughing Ни главата ми бучи, ни ми става зле. Hug Даже много  ме е яд, че се увеличи движението по шосето и ми е по-шумно. По-рано за цял ден минаваха само две коли. По цял ден си пия студена биричка на двора, пуша си и никой не ми вряска, че му мирише, котки и кучета идват. И отслабвам, нали по цял ден ходя нагоре-надолу. Раят е близо до природата.

# 108
  • София
Аз пък вчера си представях как правим секс с мъжа ми на поляната в двора... Embarassed

# 109
Аз пък вчера си представях как правим секс с мъжа ми на поляната в двора... Embarassed
Пробай,хубаво е.Само си вземете по-дебело одеало,щото тревичката боцка.

# 110
Даааа, докато кокошките хъркат, а магарето пее  Joy
Стига де, това не е мотив за покупка на къща.

# 111
Даааа, докато кокошките хъркат, а магарето пее  Joy
Стига де, това не е мотив за покупка на къща.
Е що не?Найш ли какво е убаво?

# 112
Ми не, на поляна не зная как е  Embarassed

# 113
Не изчетох цялата тема, но вметвам идейка :
Според мен идеален вариант е виличка на около 30тина километра от града в "павилна посока" - ще рече да не се налага да прекосявате София.
Конкретен пример прилагам - миналата седмица мои близки изповядаха сделка за виличка в Долно Камарци - на подбалканската линия, стария път за Бургас. До селото има и влак от Подуене и автобус, вилната зона е нависоко, до борова гора и с чудна гледка.Продали са го за 4500 ЛЕВА, чак ме е яд че не го взех аз...Вярно няма вода, трябва да се бие сонда, ама си има ток, стара дървена виличка, която с малко постягане щеше да си стане съвсем прилична.От петък вечер като се постопли времето та до понеделник сутрин може да си е там човек, да щуреят децата, да диша боров въздух, да се кефи по ливадките.Вилна зона е и няма крави, коне, оборски тор и прочее екстри, само птичи песни.А е и съвсем достъпно и осъществимо без кредит и прочее врътки.
Та ти предлагам да обмислите и такъв вариант.Има много вилни зони край София с евтини имоти в тях, трябва само да се пообиколи.А след години току виж и София ви застигнала  Wink

# 114
Ми не, на поляна не зная как е  Embarassed
И на полянката е готино,и в гората. Laughing Peace

# 115
не ми се искаше да се обаждам, ама хайде  Laughing
ако гледате за подобни имоти, гледайте следните неща - да има път, да не се окаже в един момент, че виличката с която сте се обзавели е достижима само лятно време.
ако е порутена, добре си направете сметката  - ще вложите капитал да я стегнете, и в това време ще я направите привлекателна за крадците.
гледайте да е оградена - с ограда имам предвид, и по възможност да има постоянно живущи съседи.
да не е последен имот, накрая, отдалечена. ако нямате собствен транспорт да не се налага да вървите три дни път с камили.
за водата ...и сондата  Grinning, чудесно, но пак, самата сонда струва пари, плюс монтиране, плюс вероятността да ви я откраднат.
гледайте да не е в района на богровите, мръсно е, и също в района на нови хан/там е отработеното гориво на аец 'козлодуй'/.

и късмет  Hug

пс. кой се беше размечтал за секс на полянка? абе за един секс цяла вила ли ви трябва да купувате Laughing, полянки край софия колкото искате Twisted Evil, качвате се на 'витоша' и се усамотявате, кеф ви секс, кеф ви полянка Laughing

# 116
Усамотяване и Витоша малко..... Joy Laughing

# 117
ако ти преча нещо, да се поизместя  newsm78

# 118
Много си докачлива. bouquet

# 119
То излезе навалица на поляните бе, чак до бой се стига  Joy

Общи условия

Активация на акаунт