Трябва да направя сериозен ход...

• 12 179
  • 165
  •   1
Отговори
# 75
Абсолютно  Peace
Аз за да излезна под наем да живея бяха егати трагедиите, защото винаги съм живяла вкъщи си, пък това вече ми идва прекалено  Wink
Въпреки че си мисля, като стана на еди колко си години - няма да се замислям - като гледам примера на многото по-възрастни от мен хора, които точно от това пък искат да избягат в даден момент  Thinking

# 76
О, лудницата на града няма как да ми липсва, в крайна сметка съм извън нея само вечер, за да спинкам сладко и в някой и друг почивен ден - макар че тогава а на кино, а кафе с приятели...пак си си в лудницата. Но може да си откраднеш всеки един момент спокойствие. Даже е сега се сещам, понеже довечера няма да спя в нас, реших да не излизам с колата, ще хвана автобуса, който отива директно на метростанция Обеля - удобно...  Peace

# 77
  • на брега на морето
Изглежда е най-вече въпрос на навик. Знам ли...

Навиците се променят. yes Като те чета се питам как още не си се преместила.  newsm12

# 78
  • В градината...
Променят се, разбира се. Чак тогава разбираш, че си истински жив.

# 79
  • София
Днес не ме оставиха на мира пет минути - ей ме на, пиша по нощите....
Ще размишлявам - аз твърде емоционално взимам решенията си цял живот - ще пробвам веднъж да е и с малко мозък, пък ще видим какво ще стане....
Нещо се поразклатиха нещата при мен в друг аспект - ще се поотложи къщата засега. Ще си ровичкам аз обаче в нета и ще си търся Simple Smile

# 80
  • на брега на морето
Нещо се поразклатиха нещата при мен в друг аспект - ще се поотложи къщата засега.

JoyЩо така бе, Миме?  smile3539

# 81
  • София
Семейни приключения с негативен характер.... fight
Обаче вчера набелязах доста къщи Hands Clap

# 82
Е, значи правиш-струваш - ще купуваш къща, така ли  Laughing
Може да споменеш какво търсиш - така ако някои нещо се сети или му попадне - да ти каже  Peace

# 83
  • София
Ще пиша като легне дребния, че е много лют от вчера.... Tired

# 84
  • В градината...
В никакъв случай не се отказвай!!!

# 85
  • София
Мацки, хрумна ми една идея - да продам своя  апартамент и да си купя по-малък и къща! Кво ще кажете - отпадат ипотеки, огромни кредити и т.н.  Ще потърся неголяма къща, първоначално за вила, пък по-натам може и да се пренеса окончателно....Само дето къде ще събера в по-малък апартамент три деца.... Sad
Понеже съм кретен-ентусиаст, дайте трезви преценки ...

Известно време, след като написах горното - мъжът ми ми скапа настроението с други препоръки...... Tired

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 19:54 от Парцуца

# 86
Мацки, хрумна ми една идея - да продам своя  апартамент и да си купя по-малък и къща! Кво ще кажете - отпадат ипотеки, огромни кредити и т.н.  Ще потърся неголяма къща, първоначално за вила, пък по-натам може и да се пренеса окончателно....Само дето къде ще събера в по-малък апартамент три деца.... Sad
Понеже съм кретен-ентусиаст, дайте трезви преценки ...

Известно време, след като написах горното - мъжът ми ми скапа настроението с други препоръки...... Tired
Ако наистина апартамента може да се продаде на цена,която ще покрие поне 90 % от другите покупки и разходи,аз бих го направила.Мислела съм си за нашия тристаен,но той няма да се продаде за достатъчно пари.Затова си седим в него още. Simple Smile
Моето предложение е да се замислите сериозно в тази насока.
 Peace

# 87
  • на брега на морето
ПарцУ Hug, колко по-малък апартамент? На дечките им е нужна в най-лошия случай голяма стая, ако ще са на едно място. Мога да ти говоря много за т.н. лично пространство. В тристаен апартамент аз нямам мое ъгълче ooooh!

# 88
  • тук-там
Малко ще ви се намеся в темата за малки спретнати къщурки  Mr. Green - казвам го от личен опит - докато децата не могат да се придвижват сами с транспорта - до града, или там където учат е голям зор. Единият родител винаги го играе такси. Пробвахме  - не стана - имаме голяма къща на 5 км. от Пловдив - с 2 дка райграс и цветя, голям басейн, перфектно отопление и т.н екстри. Но малката е на 10 и не се престрашавам да я пускам сама да пътува, пък и да стои в къщи сама - все пак си е село, дворовете са огромни и да извика, няма кой да я чуе. Сега сме си в града - на село са свекъра и свекървата, щото някой трябва да полива борчетата, и да пали парното, като отидем да е топло Mr. Green, а да, и лятото да чисти басейна. Живот и здраве като порасне още малко и се сменяме. ..Няма такова спокойствие и кеф.

# 89
  • София
ПарцУ Hug, колко по-малък апартамент? На дечките им е нужна в най-лошия случай голяма стая, ако ще са на едно място. Мога да ти говоря много за т.н. лично пространство. В тристаен апартамент аз нямам мое ъгълче ooooh!

Ами от тристаен - 107 кв., например за двустаен....60 кв...Звучи ми зле. newsm78 Sad

Общи условия

Активация на акаунт