Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 4

• 44 996
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Саваш отлага разговора,но ще става все по-трудно,защото ще лъже ,а това
е като лавина. В един момент ще тръгне и тежко му тогава. #Crazy

# 91
  • В тъмната гора.
Ясемин е много намахана, тя никога...ама никога няма да бъде втора цигулка, да не кажа, че няма  да е и първа ..и да участва в някакъв ред...тя иска да е единствена....и тежко на Саваш.
Какво да кажа за Чичек, нейната работа е много трудна, с такива родители и така свекърва. Дали ще може да се справи сама в живота.

# 92
Да, и двамата лъжат.
Но има разлика .
Ясемин лъже,но когато се разкрие лъжата й, Саваш ще е щастлив. Peace
Саваш лъже, но когато се разкрие неговата лъжа, Ясемин ще е нещастна. ooooh!
Когато Чичек хукна по стълбите, бях сигурна че ще се срещнат, но.. сценаристите Heart Eyes
отложиха срещата Hug

# 93
Здравейте Hug

Според мен Ясемин няма да се реши скоро да каже на Саваш за бебето, особено като разбере, че е женен, но Севги може и да помогне той да научи, може би не е случайно това, че тя се досеща за тайната на Ясемин newsm78  А Чичек колкото по-бързо се "излекува" от чувствата си към Саваш толкова по-добре за нея, но това трудно ще стане Шахнур няма да пропусне момента да я манипулира ooooh!

Благодаря за преводите  Hug  bouquet Hug

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 20:14 от galka05

# 94
Мисля,че скоро Ясемин няма да научи за Чичек.Ще бъде на по-късен етап,когато е много влюбена.Тогава ще бъде и много наранена.
Интересно обаче как ще разбере.Възможно е ако Бора и Назан почнат да се срещат да се разбере от там.Друг въпрос ми изниква:
Чичик ли ще разбере първа за Ясемин или Ясемин за Чичек?
В анонса Ясемин казва на Севги/или на майка си newsm78/,че Саваш предпазвал едно момиче от баща и.Тя искала да учи,атой искал да я жени.

# 95
Не мога да предположа , кой ще звъни анонимно на Ясемин и какво ли ще и казва???
 newsm78 newsm78 newsm78

# 96
Представете си Чичек да забременее. Няма значение по какъв начин  Mr. Green

# 97
  • В тъмната гора.
Представете си Чичек да забременее. Няма значение по какъв начин  Mr. Green

Twisted Evil как ли ще стане това, освен да легне с друг.
Ако Саваш и Ясемин се скарат и той се напие, може и да отиде при Чичек, тогаваааа....да му се невиди работата, много ще е кофти.

# 98
В друг филм имаше подобен сценарий...Може да се напие и Чичек - хоп в лег-
лото да го утеши Embarassed Embarassed Embarassed

# 99
До сега го раздава доста уравновесен.Цяла година е на сух режим. Може и да поддаде все пак е човек. Но се надявам да него направи , защото след това трудно ще си го прости.

# 100
Саваш каза,че детето му изглеждало по-голямо. Нали една година е минала от срещата,значи детето е на 3месеца и половина. Той обаче нищо ли не предприе
когато беше у Ясемин newsm78. Ще излезе голям стоик. Joy Joy Joy

# 101
Аз споделям страховете на МИШЕЛ че има вероятност в даден неблагоприятен момент Саваш да легне с Чичек,не изключвам такъв обрат.
Все пак сме  все още В началото на филма, има време за всичко ,а и знаем Ясемин какво отношение има към лъжите на мъжете
Освен това Кудрет бей  вече смрази кръвта ми в 3 сезон на 1001 нощ-които са гледали филма знаят до къде стигна Онур, така че ...очаквам и невъзможното...

# 102
  • до най слънчевия бряг
Благодаря на всички момичета които правят ,гледането на сериала възможно -оценяваме труда ви и се радваме ,че сте с нас
БЗ -липсваше ни  Hug
Определено Назан знаеше ,че Бора ще е в офиса ,нали чу сутринта Пала и Саваш като казаха ,че днес ще идват от рекламната агенция.
Аз мисля,че Чичек първа ще разбере за Ясмин ,Шахнур вече знае ,че има друга/въпрос на време е да разбере коя е / и първа ще я алармира за надвисналата опасност ,може би с това ще я заплаши и ще я накара да действа .
Дали пък не е тя тази която ще звъни анонимно на Ясмин тогава  /само догадки/
Хареса ми как АМ и бабака губят битките ,но едва ли толкова лесно ще загубят и войната ,ще имат и те своите малки победи /дано поне са наистина малки/.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 02:37 от siren62

# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт