to za tova i si namirame kusuri, zashtoto sme hubavi, no ne sme vsichkite perfektni za korici na spisania
p.p. Sorry za latinicata, imam smotan telefon yavno...
p.p. Sorry za latinicata, imam smotan telefon yavno...
Друг е въпроса че не пускат
докато обратното не е така
и аз винаги съм харесвала високи мъже,аз съм 164 висока,обаче се омъжих за мъж 170см висок.Е сбогувах се с високите обувки,но пък се чуствам добре с половинката си...
Е, изглеждам по-висока, ама важното е, че и двамата не се притесняваме от това!
а не някаква висока,едра и кокалеста 
Аз съм висока-170-172, 52кг., повече от това през живота си не съм била, понеже бях балерина до преди 1 година. Колкото и упорито да се старая да напълнея не ми се получава, а и явно метаболизма ми е такъв. Не мисля, че е грозно жена с височина до 170-175 да е слаба, до 55кг примерно. По принцип аз винаги съм харесвала по заоблени жени-заоблени, заоблени, до 60-62кг, но това не означава, че слабите жени са грозни, даже напротив. Нали ние, жените, все се опитваме да отслабнем?!
Аз съм висока-170-172, 52кг., повече от това през живота си не съм била, понеже бях балерина до преди 1 година. Колкото и упорито да се старая да напълнея не ми се получава, а и явно метаболизма ми е такъв. Не мисля, че е грозно жена с височина до 170-175 да е слаба, до 55кг примерно. По принцип аз винаги съм харесвала по заоблени жени-заоблени, заоблени, до 60-62кг, но това не означава, че слабите жени са грозни, даже напротив. Нали ние, жените, все се опитваме да отслабнем?! 
Препоръчани теми