Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 63-та тема

• 114 919
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • пак на Рив Гош
Пеп-4о, тази твоя солена риба да знаеш как ми шепне на ушенце (и оченца Simple Smile). Много я обичам в този вариант, ама тук няма...  Cry. Ще вземеш да ме подкокоросаш да ти пробвам рецептата  Laughing
Находката, честит находкин ден на патерици Simple Smile!
Ади, браво на теб! Чудесна трапеза!
Иланг-иланг, много хубава торта! И на Краси мъфините  Grinning.
А от пая на Нордина лъха пролетно настроение  Heart Eyes
Краси, ако не се лъжа, ме беше питала за хляба, който пуснах в неделя. От един биомагазин си купих лиофилизирана натурална заксваска, та хляба е с нея. От пакетчето слагаш направо гранулките (стои като суха мая) към брашното и водата, замесваш и оставяш да втаса 2 часа. После печеш Simple Smile. Аз направих смес 1:0,9:0,1 бяло:пълнозървнесто:ръжено брашно. Докато втасваше не бухна много, но във фурната направо се удвои  Shocked. И да ти кажа (да са поФала  Laughing), много хубав стана  Embarassed. Средващата стъпка е сама да си напраня натуралната закваска, ама съм го запланувала за есента  Laughing.
Трейси, видях, че питаш за червени сладки слепени с крем, по всяка вероятност макарони (след жокера на Находката  Laughing). Погледни ето тук, може да познаеш някоя от снимките , а те са и с рецепти (поне някои).

Аз се отчитам пак с индийско (нещо ми се е прияло напоследък):
- една вариация на тема yakhi pulao (от Северна Индия) - ориз със шафран, бадеми, стафиди и пиле:

Лека вечер   bouquet

# 661
  • DE
mimi P27, ти ме разби. Ми те твоите изглеждат супер. Другия път Ще сложа и аз неЩо zеленко. smile3501
Пеп-4о, вие редовно си похапвате май такава солена риба. Да знаеш че сега пиша от завист smile3515 .Как ми се хапва... Weary
Тук продават една пушена, ама много опушена и мека, хич не ми харесва.

Днес у нас
Пиколини и супичка.

Лека ноЩ  !

# 662
Днес сме на печени пилешки бутчета с гарнитура ориз със зеленчуци

Лека нощ на всички Simple Smile

# 663
  • забравих си мисълта...
Да ви покажа и моя тутманик от вчера по рецепта на Labrex.
Labrex  Hug , благодаря за чудесната и нискокалорична рецепта   bouquet, по нея тестото става изключително нежно и вкусно и не бих го заменила за никоя друга рецепта-калорична бомба Wink.

И един хляб от пълнозърнесто брашно  (без мазнина и без яйца) от днес.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 07:32 от Venetta

# 664
Добро утро кулинарки,

много изпуснах от настоящата тема и ще ми е невъзможно да разгледам всичко. Бързам да пусна няколко снимки и после се връщам да гледам.
Бушети с ролца от раци

Домашни шоколадово-бисквитени бонбони

Торта Рафаело по рецептата на Наталина

# 665
 Venetta,би ли дала линк към рецептата на Тутманика на Лабрекс!Много е апетитен,излязъл от твоите ръце! Hug
  Всъщност,вече го видях!  Laughing  Peace

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 09:51 от Селма

# 666
  • сред люляците
Благодаря, момичета!

Кошничката наистина се получи много ефектна Simple Smile Може да се пробвате и вие.

# 667
  • Пазарджик/Лондон
Aredhel, много вкусни изглеждат гнездата от кайма , може ли рецептата?

Роца, тази индийска вкусотия има ли си рецепта?

Вчера хапнахме салата с печени чушки :

И вкусните питки на Карина :

И пак :

И бисквитената торта на Лео,  и гювечета,но не съм ги снимала Embarassed.Е, не е голяма загуба, и двете съм ви ги показвала вече Heart Eyes.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 09:11 от Аелис

# 668
  • ВАРНА
Малки питки със сушени домати,зелен лук и маслини

# 669
Добро утро,момичета!!!

Пеп-чо,Находката,Роца,БЛАГОДАРЯ Heart Eyes

Находка, и аз не обичам скумрия.В нормално състояние все ми мирише на жабурняк ,обаче сега от както съм с корема,мога да я ям непрестанно ShockedСтранна работа са това хормоните,ама да сме живи и здрави.

Днес ще си дояждаме снощната трапеза и една пилешка супичка от вчера на обед,която не съм снимала Blush

Хайде,лек и ползотворен ден Hug

# 670
  • Varna
Момичета и момче(та), да ви почерпя по повод рождения си ден днес и да ви пожелая да продължавате да ме учите и вдъхновявате все така   bouquet

Тортата е от блога на Йоли и е на светлинни години от първоизточника, но вече дегустиралите я са я харесали мноооого!  Wink
Ето и разрез:

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 671
  • В градината...
millasan, ЧЕСТИТ СЛЪНЧЕВ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЛЮБОВ КЪМ БЛИЗКИТЕ, ЖИВОТА И НАЙ-ХУБАВИТЕ И СЛАДКИ НЕЩА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ!

# 672
  • В градината...

# 673
millasan, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Много хубава торта!  bouquet
Аелис, страхотни хлебчета!
Денерис, много красиви ястия и снимки!

От мен салата с нахут - много проста, много вкусна  Crazy:

# 674
  • забравих си мисълта...
Venetta,би ли дала линк към рецептата на Тутманика на Лабрекс!Много е апетитен,излязъл от твоите ръце! Hug
  Всъщност,вече го видях!  Laughing  Peace

Мила Селма, много ти благодаря за комплимента   bouquet  Hug. Eто тук е рецептата за тутманика на Labrex.

Millasan, честит рожден ден   bouquet.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 12:06 от Venetta

Общи условия

Активация на акаунт