Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 63-та тема

• 114 905
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • забравих си мисълта...
Вени отличен за генералната репетиция...а може ли рецептата за тортичката с кисело мляко

Megans, тортата е по тази рецепта, единственото което промених, е че към киселото мляко прибавих и сока от компота от ананас, а към парченцата ананас прибавих малко коняк допълнително, кокосови стърготини, ванилия и малко сладко от ягоди. Върху блата сложих от киселото мляко и отгоре от ананаса и после пак малко мляко и тогава втория блат и пак мляко и плодове и мляко и това беше. Simple Smile
Как го обясних само, но ако има нещо неясно питай, ще опитам още веднаж да го обясня по-добре.

Bebolina80, благодаря ти за комплимента и на теб  Hug. Ho въз основа на моя опит, ще ти кажа, че това с блъскането и месенето не е необходимо изобщо. Аз никога не блъскам и не меся на ръка, но почти винаги се получават конци. По-късно ако ми остане време, ще направя още един козунак и ще снимам стъпка по стъпка, за да видите как го правя и се надявам да ви бъде от полза.

# 691
  • При елфите ...
Aredhel, много вкусни изглеждат гнездата от кайма , може ли рецептата?
Аелис, благодаря! Салатката и питките са великолепни!

Гнездата от кайма ги направих по следния начин: Каймата я обърквам като за кюфтета, с лук, 1 яйце, хляб, подправките, които сложих бяха малко чубрица, магданоз, чесън на прах, червен пипер, пикантина барбекю. Разделям каймата на по-големи топки и в намазнена тава с ръце оформям гнездата и го подреждам едно до друго. Слагам ги да се пекат. През това време си нарязнам на кубчета гъби-стерилизирани, кисели краставички и настъргнам кашкавал. Когато се зачервят гнездата, ги изваждам от фурната, пълня гнездата с гъбките и краставичките и от горе слагам малко кашкавал. Връщам във фурната да се запекат.   bouquet

# 692
Ягодка, благодаря  Hug

Mam4e Bandit , заповядай рецепта за Торта Рафаело  Grinning

# 693
За днес боб и пърленки.

# 694
Venetta, хич не си губиш времето, наваксваш на бързи обороти!  bouquet Тутманик, торта, хляб, козунаци..........всичките разкошни!  chef Радвам се, че ти допада тестото, и аз си го харесвам, но при мен е и малко сантиментално, от майка ми е. Grinning

millasan, честит рожден ден!  bouquet На разреза тортата изглежда неустоимо вкусна! Heart Eyes

краси.мира, много красива и апетитна питка!  bouquet

megans, и твоята питка е чудесна!  bouquet

У нас свински късчета със зеленчуци,

тутманик

и мекички от същото тесто.

# 695
Здравейте,да се включа на бързо,а утре ще ви разгледам на спокойствие,че стана вече късно днес. Grinning
Все пак имам да питам за много рецепти ,които видях на бързо тези дни тук,големи изкушения ,както винаги Peace

-салата цезар...
-хапки
-суши с риба,авокадо и хайвер
-пиле по китайски с кълнове,черни гъби и ананас
Приятна и спокойна вечер от мен момичета  Hug

# 696
  • Torino,IT
Честит рожден ден на Миласан, желая много здраве и любов да те съпътстват винаги  bouquet
 newsm59 newsm38

От мен днес спагети с миди

Селски пай по рецепта на Танита   bouquet

И бисквитената торта на Пети, но ми стана много тънка, за тази тава или двойна доза или по- малък диаметър.

Но вкуса й е супер Peace  bouquet

Лека вечер и весел уикенд на всички  bouquet

# 697
От мен - Печено пиле

Салата

Торта"Медовик"

Лека вечер!

# 698
Милисан, честит рожден ден   bouquet Жива и здрава да си!

Краси, чудна питка, пак и отново   bouquet

Ние вечеряхме Пица от кайма, че по-бързо и лесно

Хубави почивни дни, момичета   bouquet

# 699
  • забравих си мисълта...
Venetta, хич не си губиш времето, наваксваш на бързи обороти!  bouquet Тутманик, торта, хляб, козунаци..........всичките разкошни!  chef Радвам се, че ти допада тестото, и аз си го харесвам, но при мен е и малко сантиментално, от майка ми е. Grinning

Labrex  Hug, явно съм почувствала това, защото и аз много обичам майка ми, а и както вече ти споменах, ако си спомняш, тя каза че по-вкусен тутманик не е яла през живота си. Даже като телефонирахме, докато ме нямаше,  ми спомена че не само аз, но  и тутманика ѝ липсва  Joy. Така че и при мен е сантиментално чувството и го правя наистина с много любов  Heart Eyes.

# 700
  • София
Pety, много апетитно изглежда бобецът ти с това беконче и пърленката  Heart Eyes Как ще ме накараш утре да сваря един боб  Whistling

Аз се отчитам само с един Майонезен сладкиш на Сладка хапка. Много им хареса на мойте хора   bouquet

# 701
  • забравих си мисълта...
Kasier, ***Ади***, Bebolina80, ето заповядайте рецептата, Моят козунак.

# 702
ето нещо и от мен http://sorela.snimka.bg/experiment/vkusno.486285.17961851 супер сте всички готвите страхони неща newsm10

# 703
Здравейте,

чудни неща има пак тук  Grinning

от мен, пак едни шоколадови бонбони, но този път шарени:

и една торта, чиято направа ми коства сблъсък с всички сакътлъци, които могат да се случат в една кухня  Rolling Eyes

Аз репетиции за козунаци няма да правя, че много се лепят на обиколката  Rolling Eyes ще стрелям направо за Великден.

# 704
Momicheta, izviniavam se che pisha na latinica, no mi triabva receptata na biskvitenata torta na Peti, blagodaria predvaritelno!

Общи условия

Активация на акаунт