Права ли съм да му се сърдя?

• 4 420
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
не ми е предложил,просто ме попита дали бих се навила за тройка и аз казах не,а ти,и той каза Не..което се очакваше де..

На това му запитване може да се погледне от няколко страни.Едната от които е : ако мине номера,мине Laughing Тоест ако тя одобри идеята охааа супер Mr. Green ако ли пък не и той казва че не би поискал  ''..което се очакваше де..''
Естествено това си е само мое преположение де и не е задължително да се препокрива с истината Wink

# 31
значи все пак да му кажа всичко днес?От една страна ме е страх да не го задушавам,но от друга не желая да ме лъжат.. Sad Искам да се получи между нас,защото наистина го харесвам..но той дори не може да комуникира с мен Sad

# 32
значи все пак да му кажа всичко днес?От една страна ме е страх да не го задушавам,но от друга не желая да ме лъжат.. Sad Искам да се получи между нас,защото наистина го харесвам..но той дори не може да комуникира с мен Sad
А ти защо си с него?

# 33
Кристал, ти говорила ли си сериозно с него?  Да го питаш защо те лъже, казвала ли си му, че знаеш, че стои по цяла нощ в сайта за запознанства и те лъже, че си е легнал? Не се оставяй да си играе така с теб. КАква му е таботата в този сайт? Там хората си търсят половинки или нещо за секс?! НАли има теб и уж те обича?

# 34
Харесва ми,но след като го опознах и  ако е това,което показва определено не мисля да продължа със него Sad

# 35
Кристал, ти говорила ли си сериозно с него?  Да го питаш защо те лъже, казвала ли си му, че знаеш, че стои по цяла нощ в сайта за запознанства и те лъже, че си е легнал? Не се оставяй да си играе така с теб. КАква му е таботата в този сайт? Там хората си търсят половинки или нещо за секс?! НАли има теб и уж те обича?
Точно това и ще го питам днес..но като се сетя,че ще започне да ми се оправдава и да се превзема "моля ти се не ме зарязвайй" ми иде направо да го игнорирам от живота си
..и все пак предпочитам всичко между нас да е изяснено..това зависи от него,аз не мога вечно да правя компромис Sad.

# 36
Ще ти кажа честното си мнение- според мен това момченце е самовлюбено и няма скоро шанс да узрее като мъж и да е готов за сероизна връзка.
На него му харесва да се въртиш около него, да му покаваш колко го обичаш, колко го ревнуваш, колко можеш да търпиш, въпреки отношението му! Иска непрекъснао да му задаваш въпроси- пак за него! Той е много важен за себе си и иска да е също толкова важен и за теб!
Не мисля, че това е човек, с който ще си щастлива ако търсиш нещо сериозно.
"Моля те не ме оставяяяяяяяяяяй..." -изказване на хлапе, което иска още да си играете пред блока, но ти искаш да се прибираш!  Сериозния мъж, който иска да те задържи ще ти обясни, без лигавщини защо те лъже, каква му е работата в този сайт и ще те убеди не само с думи, но и с действията си, че те обича!

# 37
не, не си права да му се сърдиш. даже не си права да се занимаваш с него.

# 38
Благодаря ви много за мненията  Hug  много зряло от ваша страна
Само се чудя..днес да му спестя ли всичко и да се държа безразлично без да му показвам,че го харесвам,че го ревнувам,че ме интересува..или да говоря с него и да приключим?

# 39
Поговорете. Все пак така се решаат проблеми между зрели хора!

# 40
Вие секс правите ли?

# 41
Олеееееееееее  ooooh!защо си усложняваш живота и насилваш нещата.Не е необходимо да бъдеш с някой,колкото да не си сама.Много си млада ,спри да се интересуваш и да му се обаждаш и ще видиш дали толкова много те обича и какво ще направи.Не са необходими думи ,а дела Wink Та ти дори не го харесваш вече,може би само визуално

# 42
Точно така,сега го харесвам само визуално..мислех,че и като човек ще ми допадне но..

Секс не сме правили,имах предложение от негова страна, но отказах.

# 43
не се и съгласявай при тези обстоятелства,няма смисъл,някъде те чака  ''твоето'' момче  bouquet

# 44
  • София
Точно така,сега го харесвам само визуално..мислех,че и като човек ще ми допадне но..

Ами значи знаеш какво да правиш. Да се насилваш няма смисъл, мъже колкото искаш.

Общи условия

Активация на акаунт