Пролет на вратата чука, а ДЕКЕМВРИйчето не спира да ни гука

• 30 087
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!

Почерпете се за 2рия Рожден Ден на голямото ми бебе Ема-Мария!

Сега отиваме в яслата да почерпим с торта, после ще пусна снимки от купона Laughing

# 166

# 167
Здравейте, ние сме на почивка в Банско и не Ви бях чела, ама то тук вилняла буря...
Момичета заровете томахавките, това е форум нека всеки споделя каквото иска, всички ние си имаме глава на раменете и всеки решава какво да прави със своето дете, и да избере верния за него вариант.
Лично аз подкрепям мнението на Ласи и на Millady..., въпреки че голямото ми дете е захранено на 2 месеца със сок от ябълки, после от морков, а на 3 и половина с картофено пюре и слава богу на почти 8 год. е здраво дете, не смятам това дете да слушам ЛЛ и да го захранвам толкова рано, защото тя е същата която е и на големия и ми казва същите неща, но аз вече съм почти на 30 и не приемем всичко казано от нея за чиста монета казвам добре давам сок, а си правя каквото знам...не ми се водят словесни битки с нея, защото иначе съм доволна от методите й на лечение, но за захранването може би не чете новите тенденции и т.н.
И аз искам майки, като Evil, Eta, Milady и Lasi, извинявам се ама за други не се сещам които са с повече опит и информация да споделят примерни схеми на захранване, с какво се започва и т.н.
Момичета моля Ви за отговор , много ме кефите и Ви  Hug

П.П. Между другото записах си тел. на Калина и понеже сме в Банско смятам да отскочим в неделя на фотосесията на Калина, за Пловдив  не видях да има фотограф. Мисля че може да си направим подарък от страхотни снимки  да помогнем на поне едно дете... Peace

# 168
  • Варна
Добро и слънчево утро!
Честит рожден ден на кака Ема, да е здравичка, усмихната и много, много щастлива!!!

* MiMita * , честит ви рожденник, много здраве му желая, да ви помага и обича!

Времето днес е супер, и направо ми стопля душичката, зажядняла миличката за хубаво и топло време Laughing

Забравих да ви благодаря за комплементите за Тея, много мило ми стана, да косата й е невероятна. Изненадващо, но расте и не пада нито косъм, а каката беше така оплешивяла отзад, тила, защото лежи постоянно и си търка главичката във възглавницата. Тази ми ти мома, няма такова нещо, напротив джунгла става косата й Mr. Green Да ми е жива и здрава.
Днес откакто е станала си лежи с каката в леглото, Мирела зяпа филмче, Тея не спира да говори, супер гледка Hug

Аз лично не мога да сетя с какво точно захраних Мирела, зная, че тя беше на 5 месеца и нещо, но дали беше сладко пюре или картоф, нещо трябва да погледна записките.
Зная, че зеленчуковите дълго не ги харесваше и плюеше постоянно, затова започнах с плод. Каши не й давах, че вървеше малко шишкаво бебе, а нали кашите надували още и ги й дадох на по-късен етап.

Хайде сега бяйгайте на разходка, че не е за изпускане.

П.С. Моля ви , спрете да сменяте заглавието на темата, вече не зная какво да търся като вляза Naughty

# 169
Здравейте
Днес се очертава прекрасен ден, пожелавам на всички приятни разходки под хубавото слънчице  Simple Smile
Ласи, да ти е жива и здрава малката принцеса, да ви радва много, да е помощница голяма и много да обича братчето си    bouquet
Удис, за капенето на косата няма как да спре сега, защото точно това е периода когато пада усилено, особено като си въртят главичките доста докато лежат, моя Иван не само отзад му опада а и отстрани  Wink
She_R малката явно ще има хубава и здрава коса като порасне  Wink
Мимита, да е жив и здрав съпруга ти   bouquet
Marleen, памперсите DM може да намериш в София в магазини DM, виж тук http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg/home/kompanijata/filiali-v-blg … ete-filialen.html
По темата за пиенето на вода, малкия също не иска и да я види, прави ужасни физиономии като му дам и я плюе, но каката беше същата и до 2 годишна съм и мерила колко вода изпива на ден, че не искаше хич.
Колибри, Милейди   202uu
Лек ден на всички и пожелавам за напред да няма повече спорове тук

# 170
  • Sofia
Добър ден и от мен.
Честит рожден ден на Ема, нека е много здрава и да бъде мамина отмяна.   bouquet
Честит рожден ден и на съпруга на Мимита.   bouquet

По късно ще пиша пак, че малкия нещо е моного крив и нес еуспокоява от нищо  Sad

# 171
Здравейте!
Влизам да ви почерпя за имения ден на мойто съкровище Дарина Hug

# 172
Привет отново!

Честити именнички Дари на Дарлин и Дария на Пепинчето!!! Да са здрави и усмихнати хубавици-умници!
Честито и на именника на Ета! Здраве и много късмет!
Честит празник и на рожденника на Мимита!

Ето малко снимки от тържеството в яслата днес. Имаше поздрави, песни, танци - абе чуден купон стана! Laughing

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 17:08 от Lassi

# 173
  • sofia
Lassi много е сладка малката рожденничка, а и колко модерна.... Да е жива и здрава, пък нека е палава!

Честито на всички именници! Да са здрави и щастливи и много красиви!

# 174
  • Sofia
Честит имен ден на всички именници днес. Нека носят имената си с много гордост. И да са много щастливи и весели.
Lassi много хубаво тържество се е получило. А и малката рожденничка е много хубава. Нека ти е жива и здрава и много игрива и винаги засмяна.
Marleen кърмя все още. Аз така или иначе не спирам масажите, но преварявам зехтин. Но главата снощи не я къпах, а само намазах с д-р Тайс. Или си въобразявам или има малко подобрение. Но времето ще покаже. Ще пиша другата седмица как вървим, че всеки ден ако пиша за това, ще взема да стана досадна на всички.  Rolling Eyes

Е това за сега, нахранваме се след малко и хващаме улицита, да вземе баткото си и да си поиграе и той малко навън в това хубаво време.
 Stop

# 175
Ласи, да ти е жива и здрава момата  Hug все така усмихната и лъчезарна, както на снимките  Hug много да ви слуша и да се грижи за брат си  bouquet

Честито на всички именници   bouquet

# 176
Ласи да ти е жива и здрава рожденничката, да помага в отглеждането на Макса и да е все така лъчезарна за радост на мама и тате!  Много ми е сладка Емата,и с тези устни ... бонбон! пу пу пу
да са ни живи и здрави и именничките Дарита на Darlin` и пепинчето, както и именника на Ета!
* MiMita * честито на твоя рожденник да е жив и здрав!

# 177
Ласи честито на рожденничката и тук, то купона в яслата е бил върха, ама ха дано и утре да има парти, че да си се кефи детето, то са танци, то е чудо!! Hug

# 178
Приветики  Sunglasses

Много поводи за празнуване има днес Grinning
На Ласи честитих сутринта...Ема е разкошна, много джиджана роклА има  Heart Eyes Само да запитам аз лявото ухо на Мечо Пух да не е дало фира нейде  Mr. Green
Честит имен ден на Дарина на Дарлин и Дария на Пепи!!! Да растат здрави, щури и щастливи!
Честит имен ден и на мъжО на Ета! Да му е здрава гърбината  Laughing
Честит празник и на рожденника на Мимита!

Аз не пиша, но все още чета простотиите дотук...надеюс да се разберете кой е по-по-най и да се престане вече, че кафЪ сикме  Rolling Eyes

# 179
Ласи, да ти е жива и здрава рожденничката  bouquet  Все така усмихната и лъчезарна, и да помага на мама Heart Eyes
Честито и на всички именници smile3525

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 19:12 от bobiboon

Общи условия

Активация на акаунт