За захранването - аз не съм нито ЗА ранното, нито ЗА късното захранване, мисля, че всеки само решава за детето си. Но не мога да разбера, как да бебе на 2 месеца се дава нещо друго, освен мляко, нито пък мога да разбера вглъбените майки, които отсичат "След 6-тия месец". И какво да чакаме детето да стане на 6 месеца и 1 ден и вече даваме всички. Според мен най-лесно е да се водим по детето, то само ще си покаже, че има желание за нещо друго, освен мляко. Все пак да не забравяме, че те са хора също, макар и малки и всяко си има предпочитания. А това за последствията - не знам дали знаете от какво са, но аз лично не вярвам много на предположения, т.е. когато чета определени изследвания да, но да кажа примерно, че имам проблемен стомах (което си е така), само защото съм захранена рано, ами няма да стане. Това може да е много други неща, както е казала Елфчето.
За цикъла - на мене вече ми идва 2 пъти. По разговори с близки и приятелки останах с впечатлението, че ще имам доста обилен цикъл (което ме плашеше, при положение, че съм свикнала на оскъдно количество), но всичко това остана неосъществено, т.е. цикъла ми си е същия както преди бременността, с изключение на това, че е абсолютно безболезнен, поне за сега, което си е страхотно.

Днес на мъжлето му дадох 4 лъжички с Ам и много му хареса отново,плака милия за още ама неможе

Ставам аз че кака взе да прави бели