За захранването - аз не съм нито ЗА ранното, нито ЗА късното захранване, мисля, че всеки само решава за детето си. Но не мога да разбера, как да бебе на 2 месеца се дава нещо друго, освен мляко, нито пък мога да разбера вглъбените майки, които отсичат "След 6-тия месец". И какво да чакаме детето да стане на 6 месеца и 1 ден и вече даваме всички. Според мен най-лесно е да се водим по детето, то само ще си покаже, че има желание за нещо друго, освен мляко. Все пак да не забравяме, че те са хора също, макар и малки и всяко си има предпочитания. А това за последствията - не знам дали знаете от какво са, но аз лично не вярвам много на предположения, т.е. когато чета определени изследвания да, но да кажа примерно, че имам проблемен стомах (което си е така), само защото съм захранена рано, ами няма да стане. Това може да е много други неща, както е казала Елфчето.
За цикъла - на мене вече ми идва 2 пъти. По разговори с близки и приятелки останах с впечатлението, че ще имам доста обилен цикъл (което ме плашеше, при положение, че съм свикнала на оскъдно количество), но всичко това остана неосъществено, т.е. цикъла ми си е същия както преди бременността, с изключение на това, че е абсолютно безболезнен, поне за сега, което си е страхотно.

Днес на мъжлето му дадох 4 лъжички с Ам и много му хареса отново,плака милия за още ама неможе
....детето само си показва как да го гледа родителя 
Ставам аз че кака взе да прави бели

. То не бяха фоликули то не беше чудо
.
то не бе ремонт и чудо,тропане лопане,направо ужас,помолих ги най-учтиво/нали съм си културна/
..,,направо избълвах,ако и утре е така ще откача тотално.. 
такъв ,,коктейл,,аз никога не бих дала,
не се обиждайте,не засягам никого лично,мое мнение 
....какво го дъвчете толкова
....дойде реч за захранване и май вече всеки изказа мнение,какво още трябва да се обсъжда
,че покрай това захранване вече моркови и възрастови граници ще сънувам
А бях информирана и за начини, и за възможни реакции и алергии.
,аз мнение по въпроса за захранването все още нямам.Имам майка акушерка,а и педиатърката които казаха да е от 4 месеца,в моето и на мъжа ми семействата нямаме никакви хранителни непоносимости,алергии и язви,гастрити и т.н.Тук също съветват да се започне от 4 месеца но аз тук не им вярвам въобще,но имало някакви като бисквитки които се разтваряли в мялкото и така се започвало отначалото.Аз решението за себе си не съм го взела имам още месец да помисля да попрочета повечко за да се образовам за да мога да взема правилното решение за малката буба.
Разбира се че няма дисриминация.
Дали се е зачервило от дране също незнам. Май ще го водим на кожен доктор, че не се издържа.