Пролет на вратата чука, а ДЕКЕМВРИйчето не спира да ни гука

• 30 243
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
На бебоците, които не са във форма, пожелавам им бързо-бързо да се оправят! Hug

Jennie, абсолютно споделям мнението ти, че Торонто е много подреден и чист град, Монреал си е кочинка в сравнение с Торонто  Grinning.. Аз не съм била на езерата, но съм чувала, че е много хубаво място!

mezzatr, благодаря за насърчението   bouquet

allba_a , радвам се, че ти е било интересно  Grinning

Денерис, поздравления за хубавите снимки  Grinning

venydimitrova, безкрайно съм ти благодарна за отзивчивостта! Непременно ще ти пиша, когато имам въпроси, само да се избистрят! Ние не познаваме никой във Ванкувър, така че директна информация ще ние е от голяма полза..   bouquet  Иначе нямаме никакво съмнение за мястото.. страхотен град!

Лека вечер на всички!

# 676
Здравейте
venydimitrova по повод пътуването мога само да ти кажа, че моя племенник летеше на всеки 6 месеца България - Флорида в продължение на 5 години, пътя не му пречеше, особено като бебе, а за часовата разлика имаше малко проблем като поотрасна и се будеше през нощакато си беше тук, но това мисля, че става и с възрастните и си е съвсем нормално при такава голяма часова разлика.
Така, че ти решаваш как да постъпиш в случая  Peace
Raltrif и на мен ми беше много интересна твоята история  Hug
Денерис, определено си имаш голям талант, продължавай все така   bouquet
Лека вечер на всички

# 677
Явно се е получил ефекта "развален телефон", Жени, общо взето сме почти на едно мнение.
Андрей е най-нерутинното и нережимно бебе, което гледам. От една страна условията, които споменах (още на втория ден, след като се прибрахме от болницата се наложи да идем с него да вземем сестра му от у-ще вечерта) и другото е, че реших да заложа на моя и неговия комфорт. Peace Един с един дните не си приличат - яде различно, спи различно. Единствената константа съм аз ( и ци-те ми)
За сега сме доста добре, не се оплакваме  Simple Smile

В този ред на мисли, Вени, аз съм да си я вземете. По това, което описваш, Алекс вече е свикнала и няма да е в нейна вреда, дори напротив. Моите от бебета са свикнали да пътуват дълги разстояния с нас и определено е от полза, адаптират се лесно, много им е добре и с радост очакват пътуванията. Освен това, твоята липса може да я изнерви и да я накара да страда доста повече, от колкото пътуването.

Денерис, задобряваш с голЕма брзина  Simple Smile И аз много ти се радвам! Тук на снимката младата двойка са нещо скарани, а  Mr. Green

За Дачко съм на мнения, че май трябва да почне манЖа скоро  Thinking

едно клипче от вчера от нас: http://play.vbox.bg/a6vfa6l0vfk1/smqh-v-banqta.html
Зад кадър е Тина, голямата му сестра. Добрата страна да си дете в многодетно семейство - много маймуни и голяма веселба.  Laughing

# 678
Добро утро!Лека седмица от мен!
mezzatr да откъм главата,аз сложих няколко книги.Само това ми ражда главата в момента newsm78.Да кажа и аз за режима-ядем  на всеки три часа.в началото не беше мнго съгласен ,но сега е като часовник и сам си тарси.Вечер заспива в 21.30 и се буди около 6.00.Заспива сам .НЕ иска да го гушат ,когато заспива,даже мрънка и чака да го оставиш и чак тогавва заспива(свекито е много разстроена от факта,че не го люлям  с часове).бай-интересното е че започва да си държи главата ,когато му се додреме.след обед спи от 14.00 до 16.00 почти всеки ден.

# 679
Мерси, Мерси  Hug младата двойка определено беше скарана  Laughing но момата ми се стори бременна, тъй че обяснимо  Laughing

Портман, забравих за подправките да кажа  Simple Smile Аз смятам още в началото да ги въведа, да придават вкус на блудкавите пюрета, то така си става мини манджичка и после много леко се преминава към общата кухня. Засадила съм си подправки на балкона  Rolling Eyes да ми е по-лесно да късам по листче, а и да са винаги пресни. Имам магданоз, копър, девисил, риган, мащерка и кресон  Simple Smile

Ета, тоз младеж много стабилен, бре  Simple Smile как хубаво си държи главичката и гръбчето  Simple Smile

Мислих по въпроса с режима и стигнах до извода, че пак си е до характер на бебока. Ей го нашия младеж е домошар. Вчера в зоопарка спа точно половин час, още 10 мин. си зяпа и пипоти играчките и после се почна Адът  Confused реве, вдигаме го на ръце- пак реве, гърчоти се, напъва се, гъне се и пак реве. Не иска биба, не иска цица, нищо не иска. Кисел, крив...Кака му пък кряка и се сърди, че трябва да съкратим разходката заради него...оттам го помъкнахме на гости - и там пак крив. Прибрахме се вкъщи и грейна с усмивка и обичайните весели писъци. Аз буквално вече съм в стрес с тези разходки. Не смея да го изведа на дълга разходка, защото почва с това поведение  Tired

# 680
  • София
Здравейте и от мен!
Евил, Ета, много големи веселби падат във варненските бани!
Денерис бравос, ще се запишем за фотосесия при теб Grinning
Нашето малко прасенце сам си изработи режим - ядене на три часа, сутрин хапване в  часа и спане до към 9 часа и така последно ядене в 10 часа. През деня още не може да си оправи режима със спането, но когато иска тогава да спи. Заспива без да се люлеем, слагам го в леглото и заспива. Относно смяната на обстановката - понякога е нервен и плаче, друг път не, но като сме на разходка определено държи да съм в движение, не позволява да се отпусна на пейка или кафе и да си чета нещо! Прави ми впечатление, че когато не сме си вкъщи или не съм му взела неговия кош за кола или пък количката не може да заспи. В събота бяхме при свекърва ми и понеже асансьора не работи го качихме с кенгуруто, а коша на количката остана в колата, ей не можа да заспи и си тръгнахме бързо, бързо.
За пюретата - много съм ентусиазирана да му ги приготвям сама, още повече че мисля да не съм в София, а при баща ми и сестра ми, където в градината има и плодове и зеленчуци собствено производство, както и че пюретата ще се правят за Коко и за племенника Алекс.

# 681
Krasoni, Eta - много благодаря за споделеното мнение и окуражаващите думи. Ще се доверя на инстинкта си и ще си я взема с нас, тъй като това ми казва усещането ми, пък да се надяваме всичко да мине добре и да се насладим и тримата на пътуването. А и нали живеем толкова далеч, живот и здраве ще се наложи Алекс да пътува често, така че е хубаво да свиква Wink

За голямото семейство и веселбата - това е нещо, което винаги много ме е впечетлявало. Винаги съм се радвала много на големи и задружни семейства, някак си има атмосфера в дома, и децата живеят много задружно и в грижа едно за друго, което ги възпитава да бъдат отговорни. Много се възхищавам на тези родители, които имат куража да създадат големи семейства, така че Ета, Евил     bouquet

За сега това от мен, за мен неделята приключва, а на вас приятен и слънчев понеделник, и спорна седмица.

# 682
  • тук
морнинг, мами Simple Smile Ета, много готино се смее верно и добре,че показваш клипчета от време на време, че да си сверя часовника - аз явно слагам много вода в кофата  Hug
мерси за мерудиите - слагам и аз тия дни да растат
и понеже само аз не се изказах за режима  Blush - и за двете си деца имам само едно правило, което спазвам - часът на вечерно лягане, което ми помага да планирам минути за мен и мъжа ми, или просто за мен си Grinning иначе дните са всеки за себе си, но то и нямам как да е по друг начин - ние сме италианско семейство, твърде хаотични по натура, за да бъдем подредени на практика

# 683
Скоро закриха бгканада форума, та то затова тук го обърнахте на канадско   Mr. Green

Много канадки,много нещо в нащта отчетна бе ей Laughingлошо няма де Hug

.......... В Квебек сити ми остана част от сърцето първия път, когато го посетихме. Отидох да си го прибера след година, но останах влюбена за винаги в онази епоха. Ако си ходила там, ще разберш за какво говоря!  Wink
дам...и аз така Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

........... Монреал си е кочинка в сравнение с Торонто  Grinning..

а, ай ся де табарнак...табарнуш...табаруит...на градове ли ше се обиждаме?  Joy Joy Joy

# 684
Ета ,много е сладък малкия. Толкова е подвижен че на мен чак не ми се вярва за тая възраст да е толкова напред детенцето   Heart Eyes Нашия малчо прави някакви плахи опити да пляска в коритото , а за обръщане май изобщо няма такива намерения. Е ,раничко е , но като гледам тука колко напреднали бебоци има....
Аз да споделя и за зъбките, чамай и при нас се получава такава някаква психоза относно растежа им ,ама май ще се окаже че няма такъв. От няколко дни малкия си е спокоен , играе си, не пищи истерично , нощно време освен пъшкане и ритане /почти непрестанно / не плаче и не пищи, което ме навежда на мисълта че може миналият път дискомфорта да е бил от ваксината. Четох всъщност че тия бели точици дето ги виждам на венеца ,може да си ги носи с месеци без да избие зъбче.
И понеже от време на време се мъти темата за захранването да ви кажа че Боби с такъв интерес следи когато се храним ,че дори и да е сърдит и кисел като го сложа на масата направо се хипнотизира. Като му дам да помирише някаква храна си отваря устичката все едно че отдавна вече яде твърда храна. Виждам го че непрестанно си дъвче езика и бибата в повечето случаи не я цока а я дъвче . Може просто да се чеше венците , ама знам ли... Все си мисля че е много малък още за друга храна  

# 685
  • Sofia
Привет мами.
Ета супер е малкия, много е сладък.
Аз определено си предпочитам режим, но не на всяка цена разбира се. Яде си на около 3 часа и половина, но ако спи не го будя, така че никога не зная предварително кога ще  яде. Когато стане  Laughing Това с дългото спане и пропускане на хранене не се е случвало скоро, все пак расте, спи по - малко.
Както се очертава и днешния ден няма да е слънчев, но ако не духа силно мисля около 12 като се нахраним и да поизляза малко. Това стоене у дома ми омръзна.

# 686
Скоро закриха бгканада форума, та то затова тук го обърнахте на канадско   Mr. Green

Амбър, не са го закрили форума. То беше първоаприлска шега на модераторите онова съобщение за закриване в личните съобщения на всеки потребител, ако от там си научила "новината"!  Wink

# 687

Амбър, не са го закрили форума. То беше първоаприлска шега на модераторите онова съобщение за закриване в личните съобщения на всеки потребител, ако от там си научила "новината"!  Wink

серозно ли? наистина получих съобщение от там и така си помислих.....

поздрави от petia4444  Hug

# 688
Момичета искам да ви питам има ли бебе на което бебешката кал по главичката да се е появила по късно. Питам защото на нашия бебун до сега нямаше нищо и от няколко дни започнаха да му падат едни големи люспи , при това заедно с косицата. Знам че след баня е хубаво да го реша с бебешка четчица от естествен косъм , но трябва ли преди това с нещо да го намажа / например бебешкото олио /?

# 689
  • Sofia
Удис аз използвам след баня преварен зехтин. Много добре му действа.

Общи условия

Активация на акаунт