ПЛЕВЕН - 132

• 32 281
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Дикси, дорева ми се от снимките в линка  Sad

Вси4ко други нередности в държавата ни мога до някъде да ги приема и имам обяснения за тях, но такива неща като мизерия, тотална незаинтересованост, да се унищожи вси4ко и навсякъде... не ми го побира ума.  За съжаление такива неща съществуват в бедните държави...4есто срещани картини в Африка и Южна Америка...а ние сме в Европа, цивилизовани...уж...

извинете за отклонението..

# 196
Тони, не знам кога последно ходих на училище, не си спомням. Но ако ме видиш някъде и ако искаш се обади. Аз поддържам връзка с някои от момичетата там.

Утре ще водя Мирката на зъболекар. Дано не ми го мъчат, не че ще им позволя, но все пак... Cry

benson10, и на мен ми се плаче от много неща в нашата мила държавица.

# 197
ДеЩо, аз точно Асеновски козунак съм правила - дадоха ми от там рецептата. И стана страхотен, само не можах да го нашаря, че нямах безвредна боя. Мнооого хубави стават наистина, ама си е голяма играчка.  newsm10 И от райдушите им съм правила. Изобщо имах една папка с банатски рецепти. А на теб каква ти е връзката с Асеново (ако не е тайна)?
margoto66 може ли да ми напишеш рецептата за асеновския козунак  Praynig Яла съм в Дебово такъв и издирвам как се прави.

# 198
  • гр.Плевен
ДеЩо, аз точно Асеновски козунак съм правила - дадоха ми от там рецептата. И стана страхотен, само не можах да го нашаря, че нямах безвредна боя. Мнооого хубави стават наистина, ама си е голяма играчка.  newsm10 И от райдушите им съм правила. Изобщо имах една папка с банатски рецепти. А на теб каква ти е връзката с Асеново (ако не е тайна)?
margoto66 може ли да ми напишеш рецептата за асеновския козунак  Praynig Яла съм в Дебово такъв и издирвам как се прави.

С удоволствие, но ще е в началото на другата седмица, че първо трябва да си разровя кашоните, за да намеря папката, а до събота имам много работа.(нали кръщене ни предстои...) Пусни ми и едно ЛС към края на седмицата.

# 199
Ей, полудявате в кухните като наближи празник! Нещо страшно е! Сега пък някви козунаци се вихрят из темата! Чак ми се дояде!

Косе, ми къде да се губя, тука съм си! Ама пак работя! Подготвям премиера на нов автомобил!
Днес ходихме да си поръчваме дизайнерски костюми за вечерта. Беше много забавно! Аз като отдавна не съм на работа и то много изпускам от ежедневието - ама те всички като са се надули, говорят на едно високо ниво! Направо са ми смешни! Нищо де, то е нужно и самочувствие за работата, която вършат, на мястото, където работят!
Хаха! Направо паднах! Като ги помня преди да изляза по майчинство и като ги гледам сега - така ми се тръгва на работа! Ох, много ще се забавлявам! Joy Joy #2gunfire Joy

# 200
здравейте! да се оплача много ме боли ухото,днес киснах един час при личната да дочакам ред,каза че ми е излязла някаква пъпка вътре,нещо като цирей и ми изписа капки за уши. схванало ми се е чак чейнето ужас. замислям се да ида при специалист,че доста време ме мъчат тия уши и май няма да стане само с капки Thinking някой има ли опит с такива болежки да сподели. ooooh!

# 201
Добро утро ,
Марти се събуди в 5,30 и не ще да спи ,та съм с кафето вече.
Рано ,рано ми развалиха настроението с новината за майчинството,пък после -раждайте  #Cussing out

# 202
Рано се е събудил наистина.Моята взе да си спи вече през нощта Naughty Но си ляга и по-късно.

# 203
Добро утро и от мен.
Аз съм на работа вече, но нищо не правя, тъй като преводачката ми още я няма. А щяло да има проверка по някое си време, те тези хора ги разкатаха от проверки за седмица и нещо.

ice_, е, време и беше да започне да си ляга по-късно и да спи през нощта. Simple Smile

# 204
Mirama ами да без преводачка не става.Отрано си на работа.

# 205
Рано ,рано ми развалиха настроението с новината за майчинството,пък после -раждайте  #Cussing out
И каква е новината?

# 206
  • Плевен
Ще намалят срока май...така каза една колежка..  Tired
Пък аз си развалих настроението с БГ пощи...

# 207
Гледах анонс  нощес по тв Европа-искали да намаляват времето за мачинство наполовина.Ей,сега вече ще се вдигне скандал и протести.Пу първа #Cussing out
Струва ми се,че ще вали,а ми се излиза с фъстъка.Мераклии за клубчето в Мола или Диснимания?

Добавям се-туй от Дещо във ФБ
http://networkedblogs.com/p29644746

# 208
И не само майчинството. Приготвили са ни и други "изненади":  Twisted Evil

http://www.standartnews.com/news/details/id/62173/%D0%90%D0%BD%D … D1%81%D0%B8%D0%B8

# 209
Eй,как не измислиха нещо като хората newsm78
Добре,че не съм гласувала за Б.Б.

Общи условия

Активация на акаунт