Аблация на сърцето - 1

• 127 237
  • 785
  •   1
Отговори
# 210
И аз се надявам да е наред и 3 път да не се налага да се връщам там. Simple Smile В момента аз се чувствам добре, започвам да се раздвижвам, макар че леко се задъхвам на моменти и краката ми се схващат. Имам по 3 дупчици и на двата, по-малки от предишните, но на различно място. Дано се скрият и няма белег Flutter
От известно време се чудя какво стана с Darian666, от много отдавна не е писала в темата, а в скайп не ми приема пълномощното Thinking

# 211
За дупчиците- ще се скрият, това е проблем никакъв, не си струва да се мислят.
Важно е основното да е свършено добре и да има ефект.
Съпругът ми се задъха първия ден, като го изписаха, когато качи едни стълби, но той си беше виновен, почна да ги взема като преди процедурата. След това няколко месеца бе на "диета" откъм резки движения и физически натоварвания.
Сега си тренира набирания на лост и други упражнения, че борим едни гръбначни проблеми. Но са минали вече 9 месеца.
Попази се и спокойствие!

# 212
Маргарит , аз съм ай ако си спомняш майка ми беше с успешна аблация преди твоята първа аблация.Майка е добре все още настръхва след някоя екстрасистула че гадните пристъпи ще почнат но досега нямаше.Предполагам  че Darian666 , krra и другите са добре и са забравили за пристъпите и за тази тема .Дано да е така пожелавам им го от все сърце. newsm51

# 213
Здравейте всички,

Пиша за 1-ви път. Аз съм мъж на 29г. От малък излизам от ритъм, преди беше по веднъж в годината а сега е доста по-често. Последните 30 дни - 3 пъти. Двата пъти успях да отида до БП, направих си ЕКГ - 220 удара в минута. Инжекция и влизам в ритъм. Тази седмица отивам на преглед и смятам да си направя тази аблация, защото така не мога повече. Аз съм пълноценен човек, работя, имам динамичен начин на живот и това като ме изненада се получава много дискомфортно. Прочетох доста неща по темата.
Колко време ще ми е нужно да се възстановя след нея ?

Имам нужда от някой, който да е преминал процедурата  да ми каже как живее сега?

Благодаря Ви
Поздрави
 Simple Smile

# 214
Добре дошъл в клуба Laughing Тъкмо мислех, че е умряла темата... Crazy

Не мога да ти кажа колко време е периода на възстановяване, но бих те попитала на колко години ти го откриха ВПВ-то?

# 215
здрасти,
ами аз я открих излизането от ритъм сам, и доста време си мислех че съм единствен Simple Smile т.е. на никой друг не му се е случвало, и обокновенно си овладявах аритмиите. Но за първи път излезнах на около 7-8 години когато си качвах колетото по стълбите.  А ти преминала ли си ЕФИ и аблация ?

Поздрави

# 216
  • София
ПОвечето преминали през аблация след 1 вия месе се чустват добре,всичко е позволено без спорти и дигане на тежко до 6 тия месец.Дефакто нямаш ограничения и си водиш пълноценен живот,само спорта временно е забранен това е.По добре си иди на лекар и ако кажат аблация правиш я и да минава всичко.

# 217
Благодаря ви за постовете ...

чакам дата за ЕФИ и Аблация

Дано няма усложнения и при мен ...
Поздрави на всички

# 218
Благодаря ви за постовете ...

чакам дата за ЕФИ и Аблация

Дано няма усложнения и при мен ...
Поздрави на всички

Успех!
В темата има много споделени мнения на хора, минали през процедурата. Моят съпруг прави вече 10 месеца. Не сме имали проблеми.

# 219
Здравей! Аз съм преминала 2 аблации, последната от който преди месец и половина. Не е старшно, а възстановяването е бързо. Аз след 1 седмица започнах с леките упражнения и разходки надалече. Известно време не се вдига тежко и не се спортува усилено, макар че когато се почувсташ готов и лекарите не са ти забранили, както в моя случай, не е проблем. Wink Ако те интересува нещо конкретно питай.

# 220
Здравейте, вероятно ще трябва да си правя аблацио. Може ли да ми кажете на кой номер трябва да се обадя, за да си запиша час за консултация?

# 221
http://www.hearthospital.bg/registraturaTel

Това са телефоните на регистратурата на НКБ.

Поискай час за преглед при Д-р Протич.

# 222
Благодаря ти, Петя! Simple Smile

# 223
Здрасти,

Ако не ти вдигат... звънни в работен ден, и ако пак не ти вдигат пробвай всички телефони на регистратура и бъди настоятелен.
Аз вече имам дата и изчаквам.

# 224
След колко време се дава дата за консултация долу-горе? Много ли се чака?

Общи условия

Активация на акаунт