На три годинки вече стана, АПРИЛската банда голяма!

• 28 397
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аа, и ние сме от неходилите все още на почивка. От 31 август сме на Синеморец за 7 дена, като преди това сме се наканили да отидем 2 дена в Хисар и Пловдив да си видим кумовете. Само да не ни мине котка път, че тази година се очертава много болнава. Sad Иначе имам смао утре на работа и излизам в дългоочаваната отпуска.

Слънце, не си сама в събирането на багажа, и аз съм така, аз събирам, мъж ми мърмори като го подрежда в колата. Тази година съм решила да съм максимално практична, пък да видим  Sunglasses

# 646
Адашче, ние сме в другата посока. От 23-ти до 2-ри сме на "Магнолиите" - Приморско. Наши приятели са вече там и едвам се удържаме да не тръгнеме още сега. Догодина се зарекох да си купим от вакуум пликовете, че чак и аз се стреснах при вида на толкова много багаж Sick.

# 647
Marini, чакам те с голямо нетърпение! В кой хотел ще отседнете?

Моят мъж в петък късно вечерта се завърна от дълга "софийска" командировка, а днес по обад излетя за Атина в чуждоземска такава. Моето лято се очертава да е на мома с две важни допълнения. Дали да не си спретна една ваканция сама с децата?!?

# 648
Sve_dim твойте лентични нещо не се движат. Боян е на 2г и 9м. според едната

и аз идвам във Варна от 30.08 до 09.09 . по точно на Константин и Елена

# 649
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Вече сефтосах новото си колело!!! Laughing
В събота и неделя обикаляхме Борисова градина с половинката , е няма такъв кеф! Изпълних поредната си голяма мечта!

Малко off - в нас сменяме дограмите в две от стаите + изолация и е някакъв ужас! Дано по бързо да свършим , че всичко е на вили и могили! Crazy
Та в тоя ред на мисли да ви питам къде има хубави детски фризове, че в Домко избора им беше много мижав?

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 10:49 от MAPTA

# 650
  • Beyond the Frontiers
Марта, успех...Ние правим коридора, ужас....
Виж в темата за тапетите и стикерите в Наш дом, има линкове към различни магазини. Peace

# 651
съчувствам и стискам палци на правещите ремонт!!!

Светле, то лято вече не остана, жалко че по-рано не се сетих - защо не прескочите насам? взимай двете важни допълнения и пристигайте. София не е най-интересното място в края на лятото, ама все пак ще е разнообразие. липсвам между 1 и 9 септември, иначе сме на линия

# 652
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Ели, мерси за препратката , в този подфорум не бях влизала , но определено има мн. неща , които ще са ми от помощ!

# 653
Марта, в Джъмбо съм виждала страхотни лепенки за стена, ако са ви дюс тапетите или латекса ще стане моног добре , пък и може да се свалят като ви омръзнат.

Слънце, Марини, ВесиПриятно море! Сигурна съм, че ще е такова.
Sve_dim Като нищо можеш да си спретнеш почивка с дечковците, сигурна съм, че няма да скучаете Hug

Страчка, страхотни сте!
Монко за жалост поддържа Т 37,3 и 4 всеки ден, та сега отново по изследвания Sad
Не иска да спи на обяд от известно време и до вечерта е малк зверче, вашите сладурчета спят ли още доброволно?

# 654
Неци, наистина много ви мисля!
разбра ли се от какво е температурата сега? стискам палци Монко да се оправя бързо!!!

# 655
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Марта, в Джъмбо съм виждала страхотни лепенки за стена, ако са ви дюс тапетите или латекса ще стане моног добре , пък и може да се свалят като ви омръзнат.

В момента повечето лепенки са цветя и пеперуди - има в много цветове. Преди имаше и детски лепенки като фризове, но сега май има само за момчета в магазина на Мотописта. В новия магазин не съм обикаляла.

# 656
  • София

В момента повечето лепенки са цветя и пеперуди - има в много цветове. Преди имаше и детски лепенки като фризове, но сега май има само за момчета в магазина на Мотописта. В новия магазин не съм обикаляла.

Дейзи, а кога се очаква да отворите магазина на Сливница?

Неци, стискам палци отново за вас. Пиши като разбереш нещо  Hug Hug Hug Иначе следобедния сън при нас е задължителен, спи по 3 часа средно, а като бебе спеше само по един  Rolling Eyes

# 657
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Кати по план трябва да е м.ноември

# 658
  • София
Кати по план трябва да е м.ноември

Чудесно, както предположих за коледния пазар  Peace Благодаря ти   bouquet

# 659
neci, стискам палци да му мине на Монко бързо  Praynig  Hug
Мая спи почти винаги следобед, много, ама много рядко се е случвало да не спи, даже не помня кога.
лакиране на дребните - момичета какво мислите за лакирането на ноктите на малките ни госпожици ? Вчера видях едно дете в градинката, колкото нашите лакирано и ми направи много лошо впечатление. Толкова са сладки дечицата, толкова години ще се лакират и гримират, защо от сега и какъв е зора на тия родители ?! Мая ме гледа как се лакирам и знае, че като стане много голяма, тогава и тя ще се лакира. Сори, ако има мами  Hug , които лакират децата си, но наистина ми е странна логиката и има ли такава?!
Искам да ви се похваля - на 3-ти заминавам за Истанбул за концерта на U2 ( билетите са подарък от любим човек  Heart Eyes ) и ще сбъдна 3-тата си запланувана мечта за тази година.  Peace Те са ми една от най-любимите групи и от години мечтая да ги видя на живо. Та по този повод Мая е супер смешна, защото всеки ден в къщи ги слушам и пея и тя след мен припява и обеснява на всички как и тя щяла да ходи на концерти като стане на 5  Laughing
Ара, колко часа беше концерта и даваха ли фотоапарати ? Мисля да взема освен моя и една сапунерка, понеже на последните рокаджийски концерти ми обесниха, че моя е професионален и не ме пуснаха с него.

Успешен ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт