Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 56 995
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Само ако не ставам много нахална - имаш ли къси панталонки на Некст 12-18 и 18-24? Защото за лятото ще му поръчвам и такива, а и тях незнам какъв размер да поръчам.  Embarassed

И бодитата с късо ръкавче (в случай че имаш) и някоя тениска.  Embarassed
Съжалявам за многото въпроси, но ще поръчвам за първи път и ми е много трудно с размерите.  Embarassed
Благодаря ти предварително.   bouquet

Имам къси панталонки , тениски и бодита 18-24 месеца  Grinning 12-18 нямам .
Ето размери :
Тениска 18-24 : дължина 37 см , ширина 30 см.
Къси панталонки 18-24 : дължина 25 см , ширина 22 см.
Бодита 18-24 : дължина 44 см , ширина 26 см.   Peace

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 16:26 от *Ави*

# 676
sansil благодаря за информацията!!

# 677
Мога ли да си поръчам от SportDirect,да си платя и да си пратя поръчката на англ.адрес на Alezar,да си плата само доставката до България?
Никой ли не е поръчвал така?

Алезар не приемат поръчки на свой адрес. Иначе, да, може да опиташ до превозвач да пуснеш, но вероятността да имаш проблеми е по-голяма, отколкото да си получиш поръчката.
Благодаря много,значи мога да дам адреса на Емпреса Simple Smile

# 678
  • Sofia
Мога ли да си поръчам от SportDirect,да си платя и да си пратя поръчката на англ.адрес на Alezar,да си плата само доставката до България?

Алезар не приемат поръчки на свой адрес. Иначе, да, може да опиташ до превозвач да пуснеш, но вероятността да имаш проблеми е по-голяма, отколкото да си получиш поръчката.
SportDirect обаче не пращат на адреса на Емпреса, а и за да пратиш на английски адрес трябва да си потвърдиш акаунта иначе няма как да стане, то не че и като го потвърдиш е гаранция че ще стане де.

# 679

SportDirect обаче не пращат на адреса на Емпреса, а и за да пратиш на английски адрес трябва да си потвърдиш акаунта иначе няма как да стане, то не че и като го потвърдиш е гаранция че ще стане де.
Значи ще се поръчва чрез обща поръчка Laughing

# 680
Някой има ли сандали от маталан С6 или С7 да ми измери стелката Praynig

# 681
Поромо кодове за George някой знае ли?
И дали някоя от вас ще преви поръчка скоро - да си поделим доставката?

# 682
  • Пловдив
Някоя мама да има дънки на Некст от момичешките размер 16години?  newsm78
Като тези примерно:
http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/59/1?extra=sch&a … 3b%26nbsp%3bJeans
Ако е удобно да ми даде рамери   Peace
 smile3525

# 683
имам балерини ук 6 по късно ще дам стелка,ако те устройва

# 684
имам балерини ук 6 по късно ще дам стелка,ако те устройва
да

# 685
 стелката на  балеринки от Маталан ук 6/23 е 14см,нашето краче е точно толкова и са ни малки,аз бих поръчала ук 7 вече,защото ук 6 ще са ни малки

# 686
Имам къси панталонки , тениски и бодита 18-24 месеца  Grinning 12-18 нямам .
Ето размери :
Тениска 18-24 : дължина 37 см , ширина 30 см.
Къси панталонки 18-24 : дължина 25 см , ширина 22 см.
Бодита 18-24 : дължина 44 см , ширина 26 см.   Peace

Много, много ти благодаря.   bouquet

# 687
Огромно благодаря на Stryper, която ми пусна поръчката от Пъмпкин - всичките 15 артикула, без дори да ме познава!  bouquet Изключително мил жест, който винаги ще помня! Hug

# 688
Да питам някой има ли случайно това яке http://www.getthelabel.com/fcp/product/nike/Coats-&-Jackets/ … /3241?colour=pink
И номер 20 от това на кой номер отговаря http://www.getthelabel.com/fcp/product/adidas/Pants,-Jeans-& … t/849?colour=grey

# 689
стелката на  балеринки от Маталан ук 6/23 е 14см,нашето краче е точно толкова и са ни малки,аз бих поръчала ук 7 вече,защото ук 6 ще са ни малки
  bouquetи ние сме с такова краче

Общи условия

Активация на акаунт