евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 320
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Norway
mamamishi, кажи моля те, в Г.Оряховица виждала ли си някъде шампоаните на Милва? Praynig Praynig Praynig
  bouquet
Малката аптека Салвия,която е като тръгнеш от съда нагоре,в аптека Медея на спирката на тройката също.Не съм сигурна но може би и в аптеката в Макс Марка ги има,преди време ги имаше там Peace
Hug Благодаря ти! Ще ги потърся и там.  Peace

# 466
Връщам се от обикаляне по аптеките да търся Ивостина,е няма и няма Tired,особенно пък в дълбоката провинция...Да не си остана с обикалянето си взех Евелин 50 фактор.По описанието на кутията добре изглежда и точно това което търся,но ще кажа как е като го пробвам Peace
Би ли казала колко струва крема на Евелин?  bouquet
6.80лв. струва,от аптека Салвия го взех Peace
Благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet

# 467
mamamishi, аптека марешки би трябвало да имате, те дори и да нямат биха могли да ти заредят мисля.

# 468
Шампоаните на Милва, мисля цялата серия, продават в аптеката на спирката на тройката. А пълен набор бяла козметика на Евелин има в аптеката , която е на паркинге зад ЦБА-това за дамите от Г.О., понеже съвсем наскоро ги пазарувах точно тези неща.

# 469
mamamishi, аптека марешки би трябвало да имате, те дори и да нямат биха могли да ти заредят мисля.
Имаме да,питах днес там и ми казаха че не работят с тази козметика и ми предложиха Виши,Юцерин и др.,но пък не попитах дали могат да ми доставят.Подозирам че понеже Ивостин е с по-ниски цени и просто не желаят,за съжаление в България е така...Сега ще пробвам този крем на Евелин,имам добри впечатления от тази козметика,полска е мисля,дано да върши работа,че вече дойдоха слънчевите дни и ще стана като петниста хиена пак hahaha

# 470
  • София
И аз ще чакам за отзиви за слънцезащитния Евелин  Peace
Взех си мостра на Ла Рош, крем с 50 фактор, но ми е мазен и тежичък, лъсвам по обяд  Blush Смесена ми е кожата ислагам и пудра отгоре и въпреки това  Whistling
Някой ползвал ли е флуид с 50 фактор да препоръча  Praynig Нещо по-леко искам, че в жегите с крема съвсем няма да може  Tired
  bouquet

# 471
Аз последно от Марешки го взех, но във Варна Simple Smile

Тук го има онлайн http://www.framar.bg/%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD- … -pid30015421.html

# 472
За пъпките да се изкажа и аз  Mr. Green.
От няколко дни правя следното:
Измивам си лицето със сапун със сяра от аптеката сутрин и вечер.
Вечер слагам маска с мая, кисело и мляко и понякога малко хума.
Като си лягам се мажа с Пенатен крем.
3 пъти седмично си правя пилинг с кестенови трици и копринена ръкавица.
Наистина резултатът е чудесен.
По-малко черни точки, без пъпки и свежа, чиста кожа.
А с гадините се боря от 10 години, така че съм изпробвала много неща.
По-естествените дават най-добър резултат при мен.

Може ли малко повече информация за този крем Пенатен, за пръв път го чувам?

# 473
  • София
Пенатен по принцип е бебешки крем, немски. Но на някои хора им действа добре на лицето.

# 474
Аз пък ,за пръв път чух за сапун със сяра и веднага го потърсих  Simple Smile .В аптеката го нямаха в момента ,но си купих с хума ;оказа се ,че има и с катран .
Стана ми интересно за маската с мая ,от готварската мая за хляб ли се ползва или има и друга някаква  Rolling Eyes ?

# 475
  • София
ами да,по принцип има и маски със сяра и разни отвари се правят пак за акнето със сяра,така че е много хубаво.Аз в пубертета го ползвах тоя сапун и нямах проблеми.
Just me къде я намери тая копринена ръкавица,з-то се скапах да я търся и я няма и няма.Все някакви грапави намирам за тяло,ама на мене точно копринена ми трябва?

# 476
Just me къде я намери тая копринена ръкавица,з-то се скапах да я търся и я няма и няма.Все някакви грапави намирам за тяло,ама на мене точно копринена ми трябва?

Може да си поръчаш оттук: http://order.silkvirgin.com/. Струва 15 лева, обаче.

Преди време беше на промоционална цена и 5 броя струваха към 10 лева, ако не се лъжа. Купуваха се като за последно, имаше теми из форума ...  Laughing Абе общо взето, ако даден продукт стане много търсен/нетърсен, значи е бил похвален/оплют в БГ-Мама ...  Mr. Green

# 477
Първо за ръкавицата - поръчах я от  www.svila.eu. Това е ръкавица Райя , а сайтът на завод Свила в Хасково, не silkvirgin.
Те са 5 броя в пакет, всяка ръкавица струва по 4.50.
Изпращат с куриер с наложен платеж, чрез Еконт.
Наистина не изглежда като коприната, каквато сме я виждали. Много съм доволна.
Крем Пенатен съдържа цинк, като Здраве, Бочко и други. Наистина ми действа по-добре от всичко друго. Успокоява кожата и пъпчиците, и  наистина ми е останал от дъщеря ми, само с него съм я мазала и ефектът е страшно бърз против възпалена кожа.
Сапунът със сяра е най-обикновен и има и други видове, да.
Маята е мая за хляб и идеята е от форума. Започнах с нея, за да избелвам петънца от пъпки, но толкова омекотява и успокоява кожата, че смятам да продължа.
Наистина се убедих, че простичките неща са ефективни колкото и скъпите.
Дори от изброените от мен кожата ми не става зависима както от измиващи гелове например, не се изсушава или омазнява прекалено.

# 478
Oooo, хайде да се комбинираме форумки за такава ръкавичка!

# 479
  • София

Може да си поръчаш оттук: http://order.silkvirgin.com/. Струва 15 лева, обаче.

Преди време беше на промоционална цена и 5 броя струваха към 10 лева, ако не се лъжа. Купуваха се като за последно, имаше теми из форума ...  Laughing Абе общо взето, ако даден продукт стане много търсен/нетърсен, значи е бил похвален/оплют в БГ-Мама ...  Mr. Green

от линка който си дала излиза май че по Ремедиумите трябва да я има.
А иначе копринените едно време кесета бяха уникални,с тях падаше и кир и всичко от лице и тяло.Много ги обичах,но след това изчезнаха от пазара като всичко хубаво и сега се появяват на някви странни цени и то тук таме.Едно време струваха стотинки.

Общи условия

Активация на акаунт