евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 302
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Хмм .. мерси за съветите на всички. Много съм ви задължена Hug

А може ли да кажеш нещо повече за това гелче. Каква марка е то ? newsm78

# 451
Четох добри отзиви за Ивостина и май наистина ще си взема него,само да те попитам за смесена кожа дали е подходящ и става ли за под ФДТ Praynig
Моята е смесена Simple Smile за под ФДТ не знам дали става, защото не ползвам, но предполагам трябва да става.

# 452
Четох добри отзиви за Ивостина и май наистина ще си взема него,само да те попитам за смесена кожа дали е подходящ и става ли за под ФДТ Praynig
Моята е смесена Simple Smile за под ФДТ не знам дали става, защото не ползвам, но предполагам трябва да става.
Благодаря ти,ще го пробвам,при мен проблема е че през пролетта от слънцето ми излизат петънца по кожата.През зимата нямам никакви проблеми,макар че пак ползвам 20 фактор,но като стане слънчево и става ужас,тези петна ме дразнят и затова ползвам ФДТ.Та по тази причина ми трябва нещо с висок фактор,но не мога да дам 50-60лв. за крем за съжаление Rolling Eyes

# 453
  • на Мелмак
запис
да ви изчета Grinning

# 454
Хмм .. мерси за съветите на всички. Много съм ви задължена Hug

А може ли да кажеш нещо повече за това гелче. Каква марка е то ? newsm78
Първото,което ползвах,беше на Авен за нормална и чувствителна кожа,но май ми беше малко слабичко.А след това си взех на Регал антибактериалния гел за всеки тип кожа и съм много доволна.А също мога да похваля и на Нивеа от серията Оксижен има гел за измиване.

# 455
Тези шампоани ма Милва във варна къде може да ги намеря?  Rolling Eyes

Bubuto, виждала съм ги  на бул. Вл. Варненчик, преди кръглата банка в малката аптека под блока/ посока Мак драйв/, а иначе погледни тук има телефони за Варна http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=index&manufacturers_id=51

# 456
  • гр.Пловдив
Благодаря за Ивостин-а, но да попитам - от аптеки или козметични магазини да го търся

# 457
За пъпките да се изкажа и аз  Mr. Green.
От няколко дни правя следното:
Измивам си лицето със сапун със сяра от аптеката сутрин и вечер.
Вечер слагам маска с мая, кисело и мляко и понякога малко хума.
Като си лягам се мажа с Пенатен крем.
3 пъти седмично си правя пилинг с кестенови трици и копринена ръкавица.
Наистина резултатът е чудесен.
По-малко черни точки, без пъпки и свежа, чиста кожа.
А с гадините се боря от 10 години, така че съм изпробвала много неща.
По-естествените дават най-добър резултат при мен.

# 458
само в а Аптеки Simple Smile медицинска козметика е.

# 459
Такъв крем има на Iwostin цена 10-13лв, но е доста икономичен моя го ползвах цяло лято за лице на плажа(с 50 фактор е) и сега си го ползвам вместо дневен.Все още не ми е свършил Simple Smile така, че цената му е супер. Подчертавам, че е крема, не емулсията. Няма миризма и за чувствителна кожа е идеален.

Hopeless_sun, в една от другите теми пишеше за маска с мая за лице, както и за мазане на лицето с мед, мисля че са по ефикасни от козметика Wink

Вчера ходих във верига аптеки Фарма Хит, от двете , в които проверих, само в тази в Хит-Младост го имаше крема с фактор 50+ (емулсията я имаше и в Кауфланд Младост, тя е 100мл, предполагам е за тяло), но срокът на годност беше до юни тази година и не го взех. Лошото е, че не във всички аптеки продават козметиката на Ивостин Confused Днес ще видя в Ремедиум, ако го има ще пиша Peace

# 460
Връщам се от обикаляне по аптеките да търся Ивостина,е няма и няма Tired,особенно пък в дълбоката провинция...Да не си остана с обикалянето си взех Евелин 50 фактор.По описанието на кутията добре изглежда и точно това което търся,но ще кажа как е като го пробвам Peace

# 461
  • Norway
mamamishi, кажи моля те, в Г.Оряховица виждала ли си някъде шампоаните на Милва? Praynig Praynig Praynig
  bouquet

# 462
Връщам се от обикаляне по аптеките да търся Ивостина,е няма и няма Tired,особенно пък в дълбоката провинция...Да не си остана с обикалянето си взех Евелин 50 фактор.По описанието на кутията добре изглежда и точно това което търся,но ще кажа как е като го пробвам Peace
Би ли казала колко струва крема на Евелин?  bouquet

# 463
mamamishi, кажи моля те, в Г.Оряховица виждала ли си някъде шампоаните на Милва? Praynig Praynig Praynig
  bouquet
Малката аптека Салвия,която е като тръгнеш от съда нагоре,в аптека Медея на спирката на тройката също.Не съм сигурна но може би и в аптеката в Макс Марка ги има,преди време ги имаше там Peace

# 464
Би ли казала колко струва крема на Евелин?  bouquet
6.80лв. струва,от аптека Салвия го взех Peace

Общи условия

Активация на акаунт