евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 247
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Мале момичета, страшен проблем ме сполетя  Sad Преси ден,два се изкъпах, сега имам пърхут и ме сърби адски главата Cry Кажете ми някой шампоан да се махне веднъж за винаги тос пустия му пърхут  ooooh!
Купи си низорал шампоан от аптеката.Той е специално за проблеми с пърхота.
Или шампоан Ketozal- български вариант на Nizoral и цената е два пъти по-ниска. Дано ти помогне...
Или счукваш няколко хапчета Низорал и ги прибавяш към шампоана който ползваш.Изпробван и много ефикасен метод за отърваване от пърхота.Пък и много евтин.

# 572
еййй, колко много идеи сте дали за бронзираща пудра, благодаря Hug
а сега, възниква следващия въпрос- каде има тестери?
аз ходих в един магазин до нас, имаха 4-5 пудри, ма как да знам коя да взема, като не можеха да ги разпечатат за проба ooooh!
пък да дам 10 лв и да не ми хареса... не е вариант.
до военна болница живея Peace
пак мерси на помагачките Hug
Ами ако намериш някой по-голям магазин с цял стелаж с тестери на Голдън Роуз(ако говориш за пудрите на тази фирма Thinking) там ще ти дадат да ги пробваш.Иначе не дават.А днес ходих до Мола на Стамболийски и там на 2-етаж мисля,имаше цял щанд с тяхната козметика.Може да отидеш и да провериш и да видиш дали имат тестери,но би трябвало да имат. Peace

# 573
  • София
vanilla80 при мене от милвата нямам такъв проблем и аз съм с мазни корени и сухи крайща.Два пъти я мия,з-то първия път не се разпенва шампоана.Аз дори добавям хума към всеки шампоан който ползвам и нямам пресушаване.

А някой да е използвал на Елеа зелената опаковка крема със слънцезащитния фактор?Питам з-то от Елеа по принцип съм доволна за мазната ми кожа и синята серия,от зелената нямам никаква представа.Търся си нещо със защита з-то имам страшна алергия към слънцето и почервенявам адцки и ме сърби кожата и само подобни продукти ме опазват преди да се изпека на морето.
Как така се добавя хума - тя нали е на прах и я сипваш в шампоана ли? Кажи моля те по-подробно, че аз съм с много мазна коса и не бях чувала за такъв вариант : )
Мерси от сега : )
ами не я смесвам със цялото шише шампоан,ами в банята като си мия косата сипвам в шепата на око хума и върху нея шампоан и бъркам в шепата и слагам на главата.Става страшна пеня и страшно изсушава,но не от първия път,ами след няколко ползвания.Аз понеже съм с мазни корени и сухи крайща слагам само на скалпа шепата с хумата,по дължините слагам чист шампоан.След продължително миене с хумата косата се омазнява пак,но с един ден вече по късно и освен това вече не става онова мазното дето лъщи,а по скоро косата става като на клечки и виждаш че вече е за миене,не стой толкова грозно.
На Кашето жена му, аз съм с такава кожа и съм ползвала и матиращия и този със защитен фактор 25/мисля, че беше/ от зелената серия. И от двата съм мн. доволна. Пробвай , мисля, че ще ти допадне. Аз бях на морето с него, ползвах го за плаж и лицето ми даже остана бяло, за разлика от тялото. После ме питаха защо не съм си пекла лицето Laughing
ох благодаря ти,а случайно да знаеш къде мога да го намеря тоя крем,з-то имам усещането че са я скрили от магазините.Къде ли не я търся вече.В ДМ има ли Елеа?

# 574
  • Lost in a fairytale ...
Страхотна тема  Peace

Аз съм с питанка за стягащ лосион- свалих около 2 номера (не звярвам на килограми и смятам по размери  Mr. Green) и ми остана доста отпусната кожа  Rolling Eyes На тялото е ОК, някак си е по-стегнато но краката  са много зле- всичко се е смъкнало към колената и нямам идея какво да ги правя.
Препоръчайте ми добър стягащ лосион за тяло,  докато измисля някакво решение, ако изобщо има такова Confused Simple Smile

# 575
  • София
Това с краката няма да е лесно, но пробвай с Dove, има стягащ душ-гел и лосион за тяло. Като насапунисаш краката слагай малко кафе и разтривай за подобрение на тонуса и кръвообращението  Peace

# 576
  • София
Стягащата серия на Дав е изключително добра. Хвалих я в предишната тема. Има лосион, гел и серум. Всички са хубави, но серумът е най-концентриран. Лосионът е към 6лв, гелът 9лв, а серумът струва 13лв и на мен ми се отразява по-добре от подобни продукти на Рок, Виши и Лирак.

# 577
  • Стара Загора
Записвам се да ви следя. Ще Ви следя. Страхотна тема Hug

# 578
Стягащата серия на Дав е изключително добра. Хвалих я в предишната тема. Има лосион, гел и серум. Всички са хубави, но серумът е най-концентриран. Лосионът е към 6лв, гелът 9лв, а серумът струва 13лв и на мен ми се отразява по-добре от подобни продукти на Рок, Виши и Лирак.
бихте ли пуснали снимки на тези продукти.и аз си търся нещо стягащо ама смятах да си взема стягащия на гарние.

# 579
  • София

Това най-в ляво е серумът

# 580
Готина тема, браво. Набелязах си някой неща Wink Исках да Ви питам за някой крем за тяло, от който сте доволни. Тези на Балеа не ми харесаха.
Peace http://-spam083-/Losion-race-tialo-Aloe-vera-omekotiavashto-shel … 950aba56f72cf6741 Уникален е. Много бързо попива, хидратира, ухае. 6+ от мен  Simple Smile

Да, аз също го харесвам, от същата серия има един с какаово масло, като аромат ми допада повече.

# 581
Доволни ли сте от кремовете за лице на Гарние? Grinning

# 582

Това най-в ляво е серумът
6te gi potursq.mersi

# 583
Купих си лосиона за махане на грим на Регал - не съм доволна - люти ми на очите и не се справя добре с махането на грима, след това обаче кожата ми си я усещам някакси стегната и свежа... Ще го ползвам като тоник Simple Smile  За сметка на това 3 минутната им маска е добра

И нещо не козметично : много съм доволна от Фея Кристъл Шайн (синя съм си купила ) за миене на чинии - всичките ми чаши блестят като полирани

# 584
  • София
Доволни ли сте от кремовете за лице на Гарние? Grinning

Приятни са. Но повечето нямат описаните ефекти - просто кремче и това е.
Нещо и кристала на Балеа не ми помага с изпотяването - т.е. нито се потя по-малко, нито мирише по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт