евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 454
  • 741
  •   1
Отговори
# 135

Да  Heart Eyes

Ама нз какво ще правя като свърши.Не ми се дават 22 лв  Crossing Arms

# 136
  • София
Тази вода на Биодерма наистина е страхотна ,обаче не е евтина  no
Аз много малко мазила използвам-крем за лице и крем за ръце  Simple Smile Simple Smile .Почиствам си лицето с розова вода ,обаче този прословут молив на Импала за опушен грим много трудно се трие ,бееее ,направо ми окапаха миглите докато го изтъркам  Whistling .
не помня в тази тема или в друга някой каза за масло от жожоба и розова вода като дегримьор,аз го направих ама не помня пропорциите,маха толкова лесно грима и особено тоя молив,че чак ми е кеф,само че на мене ми мазнее доста заради мазната ми кожа,но после се минавам с матираш лосион и ми няма нищо.Пък и лицето от розовата вода и жожобата става страхотно,че започнах и на ноктите да си го мажа това същото,че те взеха че и блясък придобиха Simple Smile

# 137
Само с мазане ако ставаше.... ехеее, трябва да му дадат нобелова награда на който го измисли.
Пробвала съм на Евелин нещата и то с месеци. Да, кожата става много мека, също усещах охлаждане, или затопляне, зависи с кой от продуктите им се мажеш, има различни. Но целулит така и не махнаха.

Ми то ясно, че само с мазане не става...темата, не е как да се преборим с целулита, а евтините неща, от които сме доволни. Е, аз съм доволна, евтино е и споделих.
Аз нямам много от тази гад и сигурно затова ми действа изключително добре, всъщност най-добре от мазилата, които съм ползвала. Но и не само на мен...

Да се похваля че изневиделица намерих зеления балсам за коса на Импресия-2лв http://www.nisea-bg.com/images/items/2510.jpg,бях го забравила,з-то никъде го няма,но това е единствения балсам който се оправяше с косата ми.Язък че на Ален Мак и ще го спрат и него от производство или поне аз така разбрах за фирмата.

Къде го намери? Този балсам съм го използвала преди много години и беше страхотен, навя ми такива спомени  Heart Eyes Ако го намеря си го купувам веднага, дано не са го развалили.

# 138
  • София
Момичета, някъде из темета четох за някаква спирала на Импала мисля, че беше (нещо Карбон  newsm78 ), но не намирал коя точно беше, а чух хубави неща за нея. Някой да се сеща коя е?   bouquet

# 139
Момичета, някъде из темета четох за някаква спирала на Импала мисля, че беше (нещо Карбон  newsm78 ), но не намирал коя точно беше, а чух хубави неща за нея. Някой да се сеща коя е?   bouquet

http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0% … -maximum-8ml.html  Peace На мен много ми хареса! Peace

# 140
Някъде стана въпрос за ФДТ-ните на Импала. Според този линк този с помпата и стария не са еднакви, както аз казах:

http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1%84%D0%BE%D0%BD-%D0%B4%D1%8C … %D0%B5%D0%BD.html

С помпата бил за мазна кожа.

# 141
  • София
Току що и аз си взех катранения шампоан на Милва. Утре ще го пробвам и ще споделя отзиви. Смятам да мия и косата на дъщеря ми с него, защото й е много мазна, да видим как ще й се отрази.

# 142
  • София

http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0% … -maximum-8ml.html  Peace На мен много ми хареса! Peace

Благодаря ти много   bouquet А как определяш ефекта й?

# 143
Ами не е по-лоша в никакъв случай от спиралите, които съм ползвала досега. Сега ползвам Лореал колагеновата за обем и не виждам с нещо да е по-дбра от тази на Импала. По принцип тази на Импала я дават за удължаване, извиване и обем. Аз търся обем и добре седеше. Вярно не прави ефект фалшиви мигли (досега не съм намирала такава), но при мен имаше достатъчно добър ефект. Сваля се лесно, нанася се лесно, не изсъхва бързо, не се рони. Четката е подобна на тази на Мастерпийс на Макс Фактор, но ми се струва, че прави миглите една идея по-добри Peace Предупреждение НЕ плачете с нея Laughing, не е изобщо водоустойчива и лесно пада от вода, което за мен е предимство, защото карбоновият Архитект на Лореал няма сваляне Confused

# 144
  • София
Damaris, ще я пробвам. Мерси  Hug

# 145
За нищо, дано останеш доволна Peace Аз смятам като приключа със сегашните да пробвам на Флормар или някоя друга на Импала, да видя как ще са newsm78

# 146

Да се похваля че изневиделица намерих зеления балсам за коса на Импресия-2лв http://www.nisea-bg.com/images/items/2510.jpg,бях го забравила,з-то никъде го няма,но това е единствения балсам който се оправяше с косата ми.Язък че на Ален Мак и ще го спрат и него от производство или поне аз така разбрах за фирмата.

Къде го намери? Този балсам съм го използвала преди много години и беше страхотен, навя ми такива спомени  Heart Eyes Ако го намеря си го купувам веднага, дано не са го развалили.

В Билла го има за 2лв  Crazy

# 147
Тази вода на Биодерма наистина е страхотна ,обаче не е евтина  no

Червената, нали? На мен ми я подариха и викам чакай да я видя/защото имам и зелената мицеларна,но много ми пари тя на очите/,а тази от червената серия е невероятна.Маха 100 слоя спирала без въобщее да ми залюти или да изпитам някакъв дискомфорт и лицето ми веднага се изглади и там където имах някакви червени петънца от чоплени пъпки/които ми излязоха от един тонален крем/ ,направо ги заличи.Не че изчезнаха,но се скриха някакси ,сляха се и кожата ми стана сияйна и нежна,една такава успокоена и озарена.
  Но е скъпичка,а и аз каквото я подкарах,мъжът ми вика пиеш ли я  Crazy
А тази вода за какъв тип кожа е подходяща? И ако може снимка на тази, от която ти си доволна, плс Laughing

п.с. Току-що видях, че вече има публикувана снимка Embarassed  Остава си питанката за какъв тип кожа е подходяща, става ли за смесена?

# 148
  • Пловдив
Някъде стана въпрос за ФДТ-ните на Импала. Според този линк този с помпата и стария не са еднакви, както аз казах:

http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1%84%D0%BE%D0%BD-%D0%B4%D1%8C … %D0%B5%D0%BD.html

С помпата бил за мазна кожа.
Днес си го купих и веднага се намазах. Страхотен е. Кожата ми е по-скоро суха, но много добре ми пасна, покривен, няма ефект на маска. Всички ми се възхищаваха на свежия и хубав вид. Аз взех най-тъмният и мислех, че съм сгрешила, но ми пасна идеално.

# 149
леле момичета, аз докато се усетя то и нова тема, та и десет страници в нея:) Връщам се да ви чета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт