евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 401
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Страшна работа  ooooh!.

Лошото обаче е,че аз не замествам по-скъпите си продукти с по-евтини/за да има смисъл/ ,а допълнително ги купувам и тези "евтини" неща,че и някакъв друг тип продукти покрай тях,които преди въобще не съм ползвала и така вече става дебело  Laughing

Същата работа  и при мен, какво да ви кажа ...  Money

# 256
-много бързо пишете  Laughing още съм на половината от тази тема, но ще я дочета
За Милва шампоаните да кажа, че ако помолите в някоя аптека могат да ви ги заредят от склад Стинг (във Варна само) - стига да иска фармацевта.   bouquet

и да добавя докато не съм забравила, че съм фен на пшеничния зародиш за маски на лицето, избистря тена (пак е в кутийки като хумата и триците и струва стотинки ~ 50 ст. )

# 257
  • Варна
В кризата май ще сменям парфюмите с имитации.Я кажете сега,че не рабрах на Рефан опакованите ли трябва да търся или наливните?Кои са сполучливите имитации?

# 258
  • Пловдив
-много бързо пишете  Laughing още съм на половината от тази тема, но ще я дочета
За Милва шампоаните да кажа, че ако помолите в някоя аптека могат да ви ги заредят от склад Стинг (във Варна само) - стига да иска фармацевта.   bouquet

и да добавя докато не съм забравила, че съм фен на пшеничния зародиш за маски на лицето, избистря тена (пак е в кутийки като хумата и триците и струва стотинки ~ 50 ст. )
Я сподели повече за тази маска за лице с пшеничен зародиш...моля.

# 259
Момичета,а от този шампоан на "Милва"има ли за чувствителен скалп.Знаете ли такъв шампоан въобще?

# 260
  • София
аз дойдох пак да похваля Милва само че Бирения им шампоан.Много интересно от няколко ползвания спря да ми пада косата.На мене всяка година по това време ми пада по някой друг косъм,но този път много бързо спря,а смятам е от шампоана,няма от какво друго да е.От Алгопикса не е,з-то него само веднъж го ползвам в седмицата или на две седмици,а Милвата доста по редовно.От бирата явно обема е страхотен,блясъка е на ниво както винаги от всичките им шампоани.Въобще много съм доволна.

# 261
Аз да помоля някоя мацка със суха коса и сух скалп която е ползвала шампоан на Милва да сподели от кой е доволна!!! Praynig
Питах в една аптека за шампоана но аптекарката ми направи една физиономия  Rolling Eyes и ми каза че не пишело за каква коса са и не можела да даде съвет и още да не съм се надявала много на тези шампоани защото им нямала много вяра  Shocked.
Не знам защо така реагира мацката може би си мислеше че търся скъп шампоан. Embarassed.

# 262
  • София
Мирелка без катранения и с хумата,всичко друго става за по суха коса.Според мене тия шампоани са универсални,з-то аз ползвам всичките,но само от катранения и с хумата ми се омазнява по бавно,иначе с всички останали ми се омазнява много бързо,но аз все пак съм с доста по мазна коса.

# 263
Мирелка без катранения и с хумата,всичко друго става за по суха коса.Според мене тия шампоани са универсални,з-то аз ползвам всичките,но само от катранения и с хумата ми се омазнява по бавно,иначе с всички останали ми се омазнява много бързо,но аз все пак съм с доста по мазна коса.

Благодаря за бързия отговор!!!
Сега ще излизам да ходя за дъщеричката ми и ще взема един да пробвам ;дано не ми изсуши допълнително скалпа Praynig после ще ви дам резултат  Peace.

# 264
не мога да намеря снимка на пшен. зародиш
нещо такова е (на прах)
http://www.hera.bg/im/1479.m300.jpg
специално за лице  Peace

# 265
  • В къЩи.
Днес си взеха коректор на Импала(2,70лв),сега го пробвах,доволна съм  Peace

# 266
  • София
Касиопея, как точно прилагаш пшеничения зародиш? Само обтриваш или смесваш с нещо, оставяш да преседи и тогава обтриваш.
Сега ще търся и пшеничен зародиш. Умирам за скрабове  Crazy

Аз ползвам вече няколко месеца аспирин вместо скраб и ефекта започна да се забелязва. тена се избистря доста.

# 267
Днес си взеха коректор на Импала(2,70лв),сега го пробвах,доволна съм  Peace

Hug Тъкмо се чудех дали са добри техните.

А как изглежда?От този с четчицата ли е?И изсъхва ли добре или стои течен  Thinking

# 268
  • В къЩи.
http://www.impalacosmetics.com/products_BG.html#  Ето тук може да го видиш,четката му е като на гланц за устни,сух е.

# 269
  • Варна
Касиопея, как точно прилагаш пшеничения зародиш? Само обтриваш или смесваш с нещо, оставяш да преседи и тогава обтриваш.
Сега ще търся и пшеничен зародиш. Умирам за скрабове  Crazy

Аз ползвам вече няколко месеца аспирин вместо скраб и ефекта започна да се забелязва. тена се избистря доста.

аз ползвам скраба на Регал от много време и съм доволна, идеално ми е за мазната ми кожа

Общи условия

Активация на акаунт