евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 381
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Аз си взех пудра на Импала - бива я - могада кажа ,че съм доволна ...

И аз я ползвам нея, но ми се иска нещо с по-финни частици..

Някой може ли да препоръча?

# 361
  • София
Акнетео го убива на място.Абе с две думи за 4 лева върши адски много неща.Казва го от опит.

Djane, а този Витасин при акне трябва ли нещо по-специално да се прави?Действа ли при възпалени пъпки или по-скоро на белезите само?

# 362
Да попитам за не особено скъп хидратиращ крем за лице и скраб за тяло?  bouquet

# 363

А като покритие как е ?

# 364

А като покритие как е ?

Добре е, но както казах, щеше да бъде по-хубаво, ако частиците бяха по-фини..

# 365
  • София
Лелелееее, много сте бързи, не мога да ви изчета ......

# 366
  • Бургас
Благодаря на момичетата, които ми отговориха.  Hug Ще потърся и "Енигма", и тази белгийската имитация. Но за "Рефан" - във всички места, в които проверих, нямат имитация на "Alien", включително и на сайта им. Може би аз нещо не случвам.
Преди дни мама ми подари душ-гел "Балеа" със смокиново мляко - невероятен е!  Heart Eyes

# 367
elfi4ka а с хубаво покритие ли е пудрата,защото и аз преди години съм си я купувала и директно отиде в кофата.Та сега ако са я оправили може и да си взема,ако е покривна.

Да,а аз все търся нещо с високо покритие.За справка ползвам ФДТ на Ревлон,който е мноого плътен.Та сега с тази пудричка е много яко.Ако имам някакъв пъпчок,го мацвам с коректор на Импала 2-ри номер и отгоре пудра на цялото лице.Ето от сутринта в 7 часа съм с нея и  съм супер.Няма петна,няма мацаници.И гримът ми издържа цял ден без да се рамаже,заради пудрата под и над клепачите  Heart Eyes Аа,да,че и спях на обяд  Embarassed

А аз искам да питам кой номер си си взела?

Ами пъвро се колебах  сто хиляди часа между 4-ти и 6-ти момер.Все пак взех 4-ти и се оказа бяла за мен.Просто винаги греша като започна да се чудя.И на другия ден се върнах за 6-ти номер и е перфектна.Точно моя цвят  Heart Eyes Хубавото е,че нюансите не са някакви орнажеви и неестествени, а някакси бежови,тоест по-студени като цвят.Но първите номера са твърде бели.Аз по принцип съм със светла кожа и ви казвам,че чак 6-ти номер ми пасна.А след него имало още 2 по тъмни цвята.
  Докато примерно пудрите на Констанс Карол са ми оранжеви.Помня едно време около 2000 година,че ползвах 3-ти момер от тях.Общо взето  са хубави,но не особено покривни и ми оранжевеят нещо,със сигурност не стоят много естествено.Личи си,че си се мазал с нещо.Но помня,че все ми викаха,уауу какъв хубав тен имаш,някакъв прасковен   Mr. Green Да кажем ,че са по подходящи за лятото  Sunglasses

# 368
След дълго търсене най-накрая намерих маската на Орзен - освен в Кауфланд, я има и в малкия Бонжур на Алабин и във Фантастико в Драгалевци. Дано съм била полезна Peace
И в Метро се продава  Wink

# 369
elfi4ka   bouquet С риск да ме псуваш да те питам ти отгоре ФДТ ли я слагаш или само пудрата  Embarassed

# 370

Някой да е виждал тези гланцове в района на Красно село или Борово?

# 371
elfi4ka   bouquet С риск да ме псуваш да те питам ти отгоре ФДТ ли я слагаш или само пудрата  Embarassed

Първо си слагам коректор ако имам някоя пъпка /само върху нея като с леки потупващи движения го разнасям,за да не стои като точка  Laughing / и след това си слагам пудрата върху цялото лице с гъбичката,която е много мекичка и кадифена.

Ако съм с ФДТ не слагам пудра,защото моя е тежък с пудрен ефект и няма нужда.Но вече от 3 дена ходя само с пудра и ми е в пъти по-гот  Flutter

# 372
Ще добавя още едно положително мнение за маската на Lorys със змийско масло, косата ми става много мека и блестяща от нея, а и маската е много икономична, за количеството да не говорим  Shocked, мисля, че и за година няма да я изразходвам.

# 373
На мен лично ФДТ на Импала повече ми допада от пудрата, искаше ми се да е по-финна. Мисля, че има разлика между номерата на ФДТ и пудрите.

# 374
пробвала ли си  Linn Young Silver LIght Galactica ,
имитация на "Alien" белгийска,имам я и си я харесвам,има я по парфюмериите,струва 10 -на лв и е 100мл,можеш да я помиришеш и да си решиш сама,дали ти се доближава до твоето усещане,защото това е относително,всички с различни остроти на обонянието.Ето виж за него:
http://1perfumeria.pl/linn-young-silver-light-galactica-p-2285.html

bouquet Много интересен сайт!  Hug не бях чувала за тези имитации. Аз съм фен на Рефан, но и други точни попадения ме блазнят.
[/quote]

Момичета,видях че проявявате интерес,относно тези имитации и се загледах в етикета на моята,за да помогна как да го търсите,исках да видя кой го внася и за мое учудване,на етикета пише,че  е холандски,а не както ми  каза продавачката,че е беглийска реплика.Извинете ме за неточността,но и аз сега я видях.Ето и етикета:

Общи условия

Активация на акаунт