евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 429
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • София

Me too.. Peace

# 331
Абе не сме много за завиждане. Продуктите на "Христина", мн трудно се откриват. И до колкото знам ги има само в София. Ползвала съм техни продукти и съм много доволна(при положение, че строго седя съдържанието на всичко). И да знаеш, че Тривитаминола трябва да го държиш в хладилник след отваряне защото иначе заминава.
Здравей. Може ли да те помоля да напишеш за кои съставки в козметиката да следим - полезни и вредни.
Благодаря ти.
Намерих няколко статии, но в такъв случай няма козметика , която да не съдържа поне една от съставките

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 18:04 от mar4ela

# 332
# 333
Любимият ми парфюм е "Alien"   Heart Eyes - ако не съм с него, не слагам и друг парфюм. Понеже е много скъп (поне за мен) и направо ми е мъчно, като се пръскам и шишенцето безмилостно се изпразва, се изкуших да потърся някакво менте. Освен, че няма, а и малкото имитации нямат нищо общо с оригинала  Sad Включително и "Роксан". А "Рефан" го нямат изобщо. Та въпросът ми е дали някой е намирал сполучлива, доколкото е възможно, имитация на "Alien"?
[/ quote author]

A пробвала ли си  Linn Young Silver LIght Galactica ,
имитация на "Alien" белгийска,имам я и си я харесвам,има я по парфюмериите,струва 10 -на лв и е 100мл,можеш да я помиришеш и да си решиш сама,дали ти се доближава до твоето усещане,защото това е относително,всички с различни остроти на обонянието.Ето виж за него:
http://1perfumeria.pl/linn-young-silver-light-galactica-p-2285.html

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 17:40 от gabrielagaby

# 334
Доволна съм от Golden Rose multicolor diamonds lip gloss  Wink

# 335
  • София
Невероятно е тоалетното мляко на Роза Импекс.Ухае супер свежо,въобще не дразни очите и премахва грима много добре.  newsm10

# 336
Това мляко и аз си го ползвах доста време, но вече ми е трудно да го намирам. Много ми харесваше!

# 337
  • София
Рефан имат имитация на Алиен и по мое мнение е много близка до оригинала. Доколкото може една реплика да е добра, тази е  Peace

# 338
И аз имам вкъщи Витасин,води се лечебен крем за всичко общо взето,натурален продукт и при редовно ползване помага,поне аз съм много доволна(използвала съм го за рани,изгаряне,суха кожа на ръцете,за епизотомията и т.н),преставлява вазелин и не мирише хубаво,но се понася  Peace
http://secana.hit.bg/vitasin.htm
С две ръце гласувам за този крем.В хладилника ми има винаги поне два.Уникален е.Такава порезна разна имах на показалеца и само за 20 дни направи чудо този крем.Сега дори белега и шевовете не се виждат.Акнетео го убива на място.Абе с две думи за 4 лева върши адски много неща.Казва го от опит.

# 339
И аз имам вкъщи Витасин,води се лечебен крем за всичко общо взето,натурален продукт и при редовно ползване помага,поне аз съм много доволна(използвала съм го за рани,изгаряне,суха кожа на ръцете,за епизотомията и т.н),преставлява вазелин и не мирише хубаво,но се понася  Peace
С две ръце гласувам за този крем.В хладилника ми има винаги поне два.Уникален е.Такава порезна разна имах на показалеца и само за 20 дни направи чудо този крем.Сега дори белега и шевовете не се виждат.Акнетео го убива на място.Абе с две думи за 4 лева върши адски много неща.Казва го от опит.
В аптеките ли се продава?

# 340
В аптеките ли се продава?

Да, в аптеките.

# 341
Колко грама е крем Витасин?

# 342
Колко грама е крем Витасин?
Изхвърлила съм инструкциите и опаковката му, а на кутийката не пише, но по мое усмотрение е около 40гр.

# 343
Благодаря.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт