Въпрос... липса на цикъл (2 месеца) и отрицателни тестове

• 92 458
  • 72
  •   1
Отговори
# 45
въпреки всичко според мен не е възможно да съм бременна, вече е 21 ден от последният ни полов акт и ако до сега бях забременяла със сигурност щеше да има поне ЕДИН признак ! когато си правих тестовете единия го направих вечерта, а другият сутринта,но имах мускулна треска, защото спортувам четох, че доста положителни тестове са се оказали абсолютна лъжа, и че всъщност не е имало бременност ... но това не ме успокоява ама въобще, защото ако наистина съм бременна ще умра.. дано да е заради диетата,нещо хормоните да са се объркали не знам,но от както я започнах (общо 15 дни и я спрях) от тогава цикъла ми се загуби някъде :Д четох и, че докато имаш бяло течение се забременява по- трудно, но имало жени, които забременявали от рас, вече не ми е толкова притеснено,някак си чувствам, че не съм бременна просто тая тъпа диета ми развали всичко,стомаха ми се беше свил и не можех да ям като хората и нямах апетит....повече диети никога, само спорт.... а и да допълня нито ми се повръща или повдига,нито се чувствам уморена даже съм си доста активна,нито ми се яде много,нито имам киселини,нито ходя често до тоалетната по малка нужа,нито пък ме боли корема,нито ме болят кръста или гърдите,странно е, но е факт...като започнах диетата, не помня на коя дата беше, малко преди да трябваше да ми дойде цикъла ме боля кръста и после спря.... а пък и е доста странно ако съм забременяла след толкова време без презерватив,то хората не могат да забременеят по 100 години аз тука за 1 ден и вече да съм бременна,според мен всичко е ок,но искам съвета на по компетентен от мен,някой по умен човек и разбиращ от тези работи...тези неща които изредих не ме успокоява но наистина според мен не съм, чувствам се сууууупер,нищо по различно ми няма,а би трябвало по изчисления ако съм бременна да съм в 3та седмица и нищо да ми няма е доста странно,ама абсолютно нито един признак нямам и някак си не чувствам да съм бременна или просто не мога да го повярвам,а цикъла ми закъснява нещо заради диетата сигурно или нещо друго не знам и не искам :Д а колкото до тестовете изчетох супер мн форуми и доста хора се оплакват, че са имали по няколко положителни теста и всъщност се оказва, че не е имало бебе, а и ако имам киста също е възможно да се появи положителен,оххх не знам,а колкото до лекаря аз ще умра от срам,няма да мога да отида,камо ли да кажа на нашите,те ще ме убият и мен и приятеля ми, по-възможно е АКО ще казвам да кажа на сестра ми,щото тя едвали ще ми се кара,щото тя е имала доста по сериозен проблем като малка и е щяла да умре.... излекувала се е естествено де и мисля, че няма да ми се кара,но въпреки всичко като почнат да ме разпитват и така нататък няма да мога да говоря :Д а и не знам как да й кажа и какво точно,не мога да си призная, че вече не съм девствена .. а майка ми разбере ли ще ни убие и двамата ако има нещо де :Д тя му беше говорила, че ако забременея сега ще го убие,някви такива .... Embarassed

# 46
Е, щом смяташ, че не е възможно да си бременна, не виждам защо продължаваш да питаш. Ако искаш да чуеш нещо, което ще те успокои, няма да е от мен, защото продължавам да мисля и да твърдя това, което написах в предишния си пост. Това, че някои не могат да забременеят дълго време, няма никакво отношение към проблема ти. Историята познава и по-странни случаи.
Не знам къде си, в колко голям град, но ако наистина толкова те е страх да отидеш на гинеколог, поне иди в лаборатория и си пусни кръвен тест за бременност (бета-ЧХГ се казва хормонът, който се изследва).

П. П. Използвай препинателните знаци по предназначение и пиши с отделни изречения, по-удобно е за четящия.

# 47
Е, щом смяташ, че не е възможно да си бременна, не виждам защо продължаваш да питаш. Ако искаш да чуеш нещо, което ще те успокои, няма да е от мен, защото продължавам да мисля и да твърдя това, което написах в предишния си пост. Това, че някои не могат да забременеят дълго време, няма никакво отношение към проблема ти. Историята познава и по-странни случаи.
Не знам къде си, в колко голям град, но ако наистина толкова те е страх да отидеш на гинеколог, поне иди в лаборатория и си пусни кръвен тест за бременност (бета-ЧХГ се казва хормонът, който се изследва).

П. П. Използвай препинателните знаци по предназначение и пиши с отделни изречения, по-удобно е за четящия.
Peace
Мария според мен си написала многооо глупав дълъг пост. Отивай на доктор, в момента най-големия ти проблем не е липсата на девственост. Не виждам, с какво се успокояваш.

# 48
  • София
mariq5678, моите уважения, обаче е крайно време да идеш на лекар. Да не се окажеш на 16 г. с бебе на ръце и тогава проблемът ти няма да е в това, че родителите ти ще разберат, че не си девствена  Rolling Eyes
Освен това започнете да ползвате презерватив. Уж сте големи, за да правите секс, а нямате капка акъл в главата си да се пазите от бременност, а за полово предаваните болести пък да не отварям дума изобщо.
И къде чете пък, че масово хората имали положителни тестове, пък не били бременни. Малко повърхносто четеш май  Rolling Eyes или не разбираш за какво става дума. Ако не ти е много ясно, питай, ние ще ти кажем.

Съжалявам, че пиша остро, обаче когато един човек започне да води полов живот, би следвало да е узрял и на акъл и да се държи по-отговорно към нещата.

Сега първо отиди на лекар да видиш за какво става дума, пък после ще го мислиш. Имай предвид, че ако си бременна ще се наложи да съобщиш на майка си. А мен ако питаш най-добре е с майката да се говори за това. Т.е. аз лично бих искала дъщеря ми да дойде веднага и да ми каже ако има такъв проблем, а не да се крие. Надявам се да я възпитам по този начин. Майка ти ще те предпази от грешки, щом очевидно вие с приятелят ти не сте могли, когато е било необходимо.

П.С. При 11 дн. закъснение не си в 3 седмица, а около 5,5-6. Ти в някакви тийнейджърски сайтове ли намираш инфо за бременността, та такива нелепици четеш? Shocked

# 49
Мария, знам че се притесняваш, че още си малка и може би не искаш да повярваш, защото те е страх...но...и аз ще ти кажа това, което казват другите момичета.
caritas е напълно права. Искаш съвет от по-опитни и от хора на които им се е случвало подобно нещо и ние ти го казваме. Аз съм го преживяла и ти казвам , че тестът може да е положителен само от повишаването на хормонът ЧХГ, а той се увеличава от бременност.

Аз съм 99% сигурна, че си бременна  Rolling Eyes . И дори и да сте се пазили е напълно възможно да се забременее. Не исках да ти го казвам така директно и да те плаша, но наистина отиди на лекар. Грабвай приятелят си и отивайте. Не се успокоявай сама, защото така ще загубиш доста време. Не чакай този месец, другият месец и т.н. Отивай по-скоро.

# 50
майка ми ме гони вие ми обяснявате баш на нея да й кажа,точно преди 15 минути се скрахме за едно тъпо пране и, за да не ме удари и, за да се предпазя без да искам й счупих лигена в ръцете.... после тя ме удари с остатъка от него и ми разкървави ръката....кълне ме  постоянно да съм пукнела, дано да нямам деца, че съм животно и т.н тя не е добре в мозъка,затова няма да й кажа в никакъв случай,ако ще кажа на някого ще кажа на сестра ми тя е на 28 може да ми помогне за аборта ако евентуално съм бременна и за всичко,но сега майка ми говори с нея и вече всички са против  мен и  ме изгони,благодаря ти биби!!!  определено ще ползваме вече със сигурност!!! даже повече никога не искам да правя секс!!! имаме акъл просто така се е получило и колкото да ме упреквате нищо няма да стане,не съм казала че масово тестове са се оказвали (+) просто четох, че има такива случай и не са малко, има ги ! и вие да се поровите и вие щще видите,не чета повърхностно, а чета точно това което ме интересува !!!! е как ше не съм в 3та седмица в коя съм ? цикъла ми беше от 16 , 7 дни продължи следователно до 23 и после сме правили секс чак на 7 или 8 ми и ако съм забременяла значи е било тогава, а от тогава са минали 21-22 дни  демек  3 седмици никъде не съм чела просто го изчислих ..................

# 51
Много лошо, че сте се скарали. Нищо, ще ви мине.
Успокой се и говори със сестра си непременно, а и с приятелят си. Той също носи отговорност. Мисля, че сестра ти ще те разбере и ще те придружи до гинеколога. А и мисля, че трябва да има  пълнолетно лице с теб, ако евентуално правиш аборт. Лошо е това, но за съжаление понякога се случва и налага .
 УСПЕХ!!!

# 52
http://sibmama.ru/index.php?m=20100416
Ето ти отговора на въпроса.
Повече няма да пиша.

# 53
  • София
mariq5678, слушай сега.. няма какво да разсъждаваш за седмици, ами заминавай на лекар. Без майка ти няма да минеш. Пълнолетна ли си? Ако не си сама не можеш да направиш аборт, без разрешение на родителското тяло. Така че тя ще трябва да разбере. Но първо иди да видиш дали си бременна.
Относно положителните тестове... в много редки случаи може да са положителни без бременност, казаха ти го по-горе. Но те следят хормон, който се отделя само при бременност. Може да дава грешени резултат ако приемаш някои хормони. Иначе при някои жени теста е положителен, но в първите седмици на бременноста правят спонтанен аборт, който е подобен на цикъл и дори ако не са направили тест не разбират, че са бременни.

bi_bi_to, не пълнолетно лице, а родител доколкото аз знам.. За непълнолетните отговарят родители и попечители и никой друг  Wink

# 54
Права си. По принцип е така, но зависи къде и при кой доктор...за съжаление  ooooh! .

# 55
добре,благодаря ви много за всичко,в понеделник сигурно ще отида  Hug Hug Hug Hug Hug Hug но дано да мине без майка ми,само със сестра ми .... Embarassed Sick Sick

# 56
  • София
Права си. По принцип е така, но зависи къде и при кой доктор...за съжаление  ooooh! .

Е, криминални аборти може, ама аз не й ги препоръчвам. Не вярвам някой лекар да се навие да я постави под пълна упойка без подпис на родител. А не искам да казвам какви са другите опции... Rolling Eyes

# 57
  • София
добре,благодаря ви много за всичко,в понеделник сигурно ще отида  Hug Hug Hug Hug Hug Hug но дано да мине без майка ми,само със сестра ми .... Embarassed Sick Sick

Иди със сестра си. Виж какво ще ти кажат и го обсъди с нея. Може тя да ти помогне да кажете на майка ти. Освен това не вярвам майка ти да не ти подпише за аборт.

# 58
iskam i az da pomolq za pomosht ....zakusnqva mi  s  dva meseca (tozi mi e tretiq) govorih smaika mi i purvoto koeto me pita  be6e dali sum spala s nqkoi az  kazah 4e ne sum spala za6toto e taka...a v su6toto vreme imam bqlo te4enie ..i zavisheni hormoni i mi preporu4aha da si napraq test...no men me e strah ..maika mi kaza 4e e normalno da mi zakusnqva no az se pritesnqvam  pomognete mi  !!!!!!!!!

# 59
atin4eto0o Ако не си спала с никой, защо те е страх да направиш тест?
След като имаш проблеми с хормоните, може това да е причината за закъснението, но не е нормално за ти закъснява с две месеца.
За бялото течение и за закъснението трябва да се консултираш с гинеколог, а за хормоните най-добре е да ги погледне ендокринолог и да прецени дали са ок или има някакъв проблем и ако е необходимо да назначи лечение.
но при всички положения трябва да посетиш гинеколог!!!

Общи условия

Активация на акаунт