СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 36 279
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
Не насочваш отрицателните си емоции където трябва, това се опитвам да ти обясня, но не би.
Не знам срещу кого конкретно роптаеш, но държиш ли да ти обясня с какво се сблъсква един инвалид ежедневно в България? А как си намира работа в тази криза?
Я, но пък какъв зверски късмет има, че детето му все пак ще може да посещава заведение.
Та, явно, съм преценила правилно какво точно пиша. Дали ще продължаваме дискусията?

# 736
Според информацията в ИСОДГ за броя на свободните места, излиза, че в Красно село има най-много свободни места за деца 2007 набор - цели 309! Моето дете, с 9-те си точки в Красно село има шанс колкото за 6-ца от тотото... Не, че съм се надявала на нещо друго.
Да, за Славия все още може да се класира, но ми идва малко далече... Освен, ако сега опашките от близките до нас градини не се преориентират към Славия. Praynig де този късмет..

# 737
Вече няколко пъти се написа, че проблемът е в недостига на достатъчно места, а не толкова в критериите за кандидатстване. Стига сте спорили за едно и също всяка тема!  Peace

Колкото до отговорите в блога - имам чувството, че си измиват ръцете с дирекция Образование и си прехвърлят топката.
А интервюто на г-жа Кметицата няма да коментирам, че вече ще ругая... Започвали "отгоре-надолу". Ние като сме ОТдолу, да духаме супата, така ли? Много несправедливо ми се вижда. Кой решава от къде да се започне?!? Проблемът можел да се реши след години - много важно, че има много желаещи за ясла. Да се оправят..  Crossing Arms Ей, не знам какво стана с протеста, ама трябва да го задвижим!  #Cussing out

# 738
Здравейте,

Дете с родител работещ и редовен студент получава ли точки и по двата критерия ?

Благодаря много.

# 739
  • СОФИЯ
Значи за ЕСПА никой не е компетентен, голям залък е явно, така да ги прикриват  #Cussing out

Така е, но не би следвало да има невъзможни неща, ако човек е достатъчно упорит  Grinning. Разпечатах изявлението от блога на г-жа Савина тя не е ли госпожица? и ще го предоставя на компетентната, според нея, дирекция Образование. Не че ше има някакъв ефект освен пулене и пуйчене, но...де да знам...може пък някой от Столичен инспекторат да се заинтересува чия аджеба е компетентноста по тези въпроси.

# 740
  • София
Вече няколко пъти се написа, че проблемът е в недостига на достатъчно места, а не толкова в критериите за кандидатстване. Стига сте спорили за едно и също всяка тема!  Peace

Не съм сигурна,че проблема не е в критериите.Ето ти съвсем "пресен пример":
Преди малко прочетох,че 168 ОДЗ откриват 25 допълнителни места за нас. newsm10Ура!Нов шанс...но уви в момента, в който я пуснах като първо желание се наредихме под номер 54 в списъка за 15 места по общ критерии Mr. Green.Ами как иначе като първите 5 вече са заети от прословутите 10+!!!!!!

# 741
  • Банкя
И аз не успях да се свържа с дирекция "Образование"  #Cussing out
Но току- що видях, че са обявили следните нови места:

136 ЦДГ Славия, район Красно село
Набор 2006 : 25 места
Набор 2007 : 25 места

168 ЦДГ Слънчогледи , район Слатина
Набор 2005 : 12 места
Набор 2006 : 18 места
Набор 2007 : 25 места

А също така видях, че първите 5 деца от набор 2007 по общите критерии (общо 15), чакащи за 168 ЦДГ са с повече от 10 точки. Евала на умника измъдрил К4  #2gunfire

Или днес му е било времето за обявяване на тези места, или са чакали да попитам Савина за 136-то ЦДГ, та да ги обявят. Mr. Green Laughing
Ами отивам, да проверя, с колко ни се увеличават по този начин шансовете. Wink

# 742
Здравейте,

Дете с родител работещ и редовен студент получава ли точки и по двата критерия ?

Благодаря много.

Няма, ще получите само по една точка максимум за всеки родител.

# 743
  • София
Значи за ЕСПА никой не е компетентен, голям залък е явно, така да ги прикриват  #Cussing out

Така е, но не би следвало да има невъзможни неща, ако човек е достатъчно упорит  Grinning. Разпечатах изявлението от блога на г-жа Савина тя не е ли госпожица? и ще го предоставя на компетентната, според нея, дирекция Образование. Не че ше има някакъв ефект освен пулене и пуйчене, но...де да знам...може пък някой от Столичен инспекторат да се заинтересува чия аджеба е компетентноста по тези въпроси.
Извинявайте,но погледнах информацията за тази госпожица Савина и честно казано се опитвам да асимилирам на каква основа въпросното видинско девойче е стъпило и от позицията на какъв професионалист ще ни консултира/изключвам попрището и  на видна местна журналистка/ newsm78

# 744
  • София
Мдаа, и аз големи надежди възлагах на 168-ма и все проверявах дали няма да обявят места, защото по принцип ми е първо желание, но май шансовете за там са минимални...А и кой знае още колко хора не са се усетили, че вече има обявени места за там...

# 745
  • София
.... Моето дете, с 9-те си точки в Красно село има шанс колкото за 6-ца от тотото... Не, че съм се надявала на нещо друго.
Да, за Славия все още може да се класира, но ми идва малко далече... Освен, ако сега опашките от близките до нас градини не се преориентират към Славия. Praynig де този късмет..
Поразгледай малко по-добре и ми напиши в коя градина не може да се класира детето ти с 9т!? Wink

# 746
  • София
Мдаа, и аз големи надежди възлагах на 168-ма и все проверявах дали няма да обявят места, защото по принцип ми е първо желание, но май шансовете за там са минимални...А и кой знае още колко хора не са се усетили, че вече има обявени места за там...
Нали надеждата умира последна!Не ми се искаше да си го призная,но усещам как започва въртележката от миналата година отново :тук има шанс,тук няма.Болно ми е,че след целия този хаус на есен ще срещна някоя позната,която с нагла усмивка ще ми обяви как нейното дете са го приели с връзки

# 747
  • София, под Карлсон
Извинявайте,но погледнах информацията за тази госпожица Савина и честно казано се опитвам да асимилирам на каква основа въпросното видинско девойче е стъпило и от позицията на какъв професионалист ще ни консултира/изключвам попрището и  на видна местна журналистка/ newsm78

Ааа, ние в Божиите дела не трябва да се бъркаме  Mr. Green

# 748
  • София, под Карлсон
Нали надеждата умира последна!Не ми се искаше да си го призная,но усещам как започва въртележката от миналата година отново :тук има шанс,тук няма.Болно ми е,че след целия този хаус на есен ще срещна някоя позната,която с нагла усмивка ще ми обяви как нейното дете са го приели с връзки

Ммм дааа, така съм и аз. Толкова се зарадвах на тези цели 25!!! места, че си викам "Вътре сме"   baby_neutral А като погледнах  Shocked 5 от 15 деца ще влязат благодарение на К4 ( #Cussing out). Ние с нашите мизерни 8 точки нямаме абсолютно никакъв шанс...

# 749
.... Моето дете, с 9-те си точки в Красно село има шанс колкото за 6-ца от тотото... Не, че съм се надявала на нещо друго.
Поразгледай малко по-добре и ми напиши в коя градина не може да се класира детето ти с 9т!? Wink

И аз имам впечатление за район Красно село, че с 9 точки имаш шанс и то голям.
Освен това, мои познати,които живеят в района, кандидатстват в многооо далечни градини, защото нямат шанс с 8те точки,които имат. Ние също, макар да нямаме кола. така че щом имате шанс в близка градина, макар и не толкова близка, не виждам проблема.

П.П. Понякога се чудя тези деца в началото на списъците с 10 и 9 точки, реални ли са. Всичките ми познати са с по 8 точки почти навсякъде.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт