Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 348
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Пфууу, Сватя и ний сега влизаме, ама и по-късно излезнахме.... Като заседнахме на тоя Гролш...че после сменихме, на едно друго, че мъжете искаха да гледат мача Tired

# 241
  • Пловдив
Ааааа и ний изкарахме по улиците днес -чудесно беше:) Яде си навън човекът, зяпа, разпява се и спа.Дома няма сготвено -то цял ден миткане - и се изхитрих да поръчам една фамилна пица  smile3508

# 242
да се отчета и аз Mr. Green цял следобед в морската обикаляхме Мартито кат подуши, че е в количката заспа и през цялото време не се пробуди, а аз смятах да му слагам летния вариянт ама като си спи детето и му е хубаво ще поизчакам още.

Съни Скай
Честит ти рожденник да ти е жив и здрав  bouquet

Цвети комшо тези дни ако времето бива може да спретнем една разходка в махалата  Flutter

# 243
  • у дома
Оф, Гоги иска  само на ръце  ooooh! ooooh! Единия от нас требе да го държи и да го варди да не си лапа юмруците  ooooh! Добре, че Наталия е голяма и ме слуша, иначе да съм се качила на черешата вече  #Crazy

# 244
  • Пловдив
Оф, Гоги иска  само на ръце  ooooh! ooooh! Единия от нас требе да го държи и да го варди да не си лапа юмруците  ooooh! Добре, че Наталия е голяма и ме слуша, иначе да съм се качила на черешата вече  #Crazy

Мен така ми беше писнало по едно време от тва лапане на юмруците, че просто го оставих да му гледам сеира - повдигна му се и престана, пак бърка - пак му се повдигна и сега вече не се старае толкова да си напипа сливиците с юмрук Crazy Ма тва дето иска само на ръце не е добре..кой го гледа като си на бач, да не са го свикали така?

# 245
  • Бургас
да се отчета и аз Mr. Green цял следобед в морската обикаляхме Мартито кат подуши, че е в количката заспа и през цялото време не се пробуди, а аз смятах да му слагам летния вариянт ама като си спи детето и му е хубаво ще поизчакам още.

Лора, оглеждах се и за Вас  Heart Eyes
Зарка и тя-като излезнахме заспа и чак като се прибрахме се събуди   Grinning Само й бутах шишето в устата да си цока  FlutterИ сега се разхождаме на ръце, че милото се схвана цял ден да лежи  Wink
За летния вариант и аз съм в чуденка  newsm78 Баткото много рано седна, ама той си беше шило, Зара по-мързеливата го раздава  Simple Smile, та засега смятам да изчакам.

С тези разходки обаче, ми се събират по 4 - 5 часа, без да се изцеждам. Много ми е притеснено да не ми намалее и спре кърмата  Sad Ама просто незнам как ще стане - на 3 часа да се прибирам и - цедка.

За слънцезащитните кремове- ползвала съм и на Мустела и на Чико-много са хубави, Чикото една идея по-лесно се размазва  Peace А една дружка днес ми каза за Клоран-страхотен бил, досега търсих в нета, но нещо не го намирам, а нямах време да мина през аптека. Знаете ли нещо за него?

# 246
Цвети комшо тези дни ако времето бива може да спретнем една разходка в махалата  Flutter
newsm10 даааа ще излезем, ще се чуем и ще се разберем , във вторник и сряда го дават да превалява малко, иначе през другите дни времето ще е супер даже утре гледам 18 градуса ще е  Wink

# 247
и аз не си  давам много зор да му вадя ръцете от устата тва че щяло да му се изкриви захапката са врели некипели гледам само по начесто да му мия ръцете.

Сис Зарката и тя май много спинка като сте навън  Simple Smile оня ден като ви засякох пак така. Баткото обаче голяма скица  Simple Smile

Мен чак скучно ми става така вчера с майка ми се опитахме да го събудим поне да го храня ама няма като упоен беше Grinning днес същия филм

Да попитам мъжките майки преди малко като му правих процедурата на пишлето под кожичката имаше някакъв събран бял секрет минах с вода но не се махна  Thinking дали е нормално да не стане някоя инфекция ме притеснява.

# 248
  • у дома
Ваня, гледа го детегледачка, не знам - мисля, че не го оставя да плаче и го вдига. Аз съм много милозлива и въобще не мога да слушам как плаче и все го взимам.Докато мъжа ми е много невъзмутим в това отношение - и да реве и да не реве, не му пука особено.
Сиси, мисля, че 4-5 часа е много голям интервал, защото ти правиш и голям интервал и през нощта, нали? Варианта е да ставаш през нощта, аз така правих, ако имах големи интервали през деня  Tired
Цвети и ти ли си от нашта маала - не съм разбрала Grinning
Лусия, на мен Димитрова, ми каза това бялото да не го пипам. Аз забелвам, мажа с крем и вдигам кожичката нагоре. Дано да се получи, защото иначе, било много болезнено. Но от друга страна, на моя мъж, баба му е изгледала 4 мъжки деца и не е забелвала. Като съдя по мъжа ми, всичко си му е наред  Embarassed
От слънцезащитните кремове най-съм доволна от този на Юсерин - на Мустела е толкова гъст, че въобще не успях да го размажа.

# 249
Лусия, на мен Димитрова, ми каза това бялото да не го пипам. Аз забелвам, мажа с крем и вдигам кожичката нагоре. Дано да се получи, защото иначе, било много болезнено. Но от друга страна, на моя мъж, баба му е изгледала 4 мъжки деца и не е забелвала. Като съдя по мъжа ми, всичко си му е наред  Embarassed
От слънцезащитните кремове най-съм доволна от този на Юсерин - на Мустела е толкова гъст, че въобще не успях да го размажа.

Вале, казваш че мажеш с крем какъв ползваш аз докато го къпя под водата забелвам не мажа с нищо.Тва бялото май смегма се казва.

# 250

Вале, казваш че мажеш с крем какъв ползваш аз докато го къпя под водата забелвам не мажа с нищо.Тва бялото май смегма се казва.

Хм,моят син получи възпаление от насъбралата се смегма,преди напълно да го забелим.Странно ми звучи съвета да не се пипа. newsm78 Представете си ако мъжете ни ходят така-пфу #Crazy

# 251
  • Бургас
Здравейте момичета Wink
днес не може да не излезем да побутаме количките. Кой на къде е?

# 252
  • Бургас
Добрутро!
Тъкмо закусихме с пюре и мляко Peace
Ето и на вас по нещо, че днес ставаме на 5 месеца Grinning:

Да не забравя и кафенцето:

по този повод - честити месичинки на Виктор и на обичната ми снаха - Зарка Heart Eyes, както и на всички други бебоци с месечинки  Hug

# 253
  • у дома
Добрютро и добър  ден  Simple Smile
Честити месечинки на всички бебоци - като гледах първата страница, май тази дата е с най-много бебешори  Mr. Green Да са здравички, да папкат и да не ядосват мама и тате.
За тая смегма - мисля, че това бялото, за което аз говоря не е смегма. Смегмата не е ли, секрет под главичката, а това което е на Гоги е отгоре на кожичката. Не знам дали го обясних добре, но да кажа, че откак го правя това със забелването, бялото почти го няма.
Пожелавам приятни разходки на всички.
Мели, чакам позвъняване  Sunglasses

# 254
Честити месечинки на Колето , Зарка, Виктор, Симонка (на Тани`) и Станислав да са здрави и щастливи  newsm67
Страхотен ден е вън пожелавам на всички приятна разходка  Hug, аз се мятам след мако с количката и слизаме към центъра  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт