Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 914
  • 934
  •   1
Отговори
# 225
Cloudy, ти това ли имаш пред вид Silk'n Flash and Go? Моля те сподели от къде и за колко си го взе.
Здравейте!
Искам да споделя, че преди около година си закупих фотоепилатор Silk'n Flash and Go, ползвах го до скоро и съм страшно доволна, бързо свикнах с "болката", която е напълно преодолима за мен, космите започнаха направо да опадат на места. Но вече започнах работа(бях по майчинство до скоро) и не ми остава никакво време да се поддържам с фотоепилатора и съм на самобръсначки за по-бързо...Така че ако някой има интерес от закупуването на моя, имам и лампа за него, нека да ми пише. За цената ще се споразумеем!

# 226
Здравейте, мили дами.
Смятам да си закупя фотоепилатор скоро, но ме интересува използването на този уред в интимната област. Рових в интернет, четох тонове мнения, но никъде никой не упоменава дали може да се използва абсолютно навсякъде в интимната част. Знам, че повечето уреди от този тип не се се препоръчва да се използват в тази област, но има и такива, на които пише, че се използват и за интимни части...естествено глупавия ми въпрос е дали само на триъгълника или може и отдолу(тоест там, където е най, най-чувствително).
Много ще съм благодарна, ако някой ме просветли.
Благодаря и извинете моето невежество Simple Smile  Heart Eyes

# 227
Значи пише по принцип да не се използва там, но аз пробвах с Лумеата Mr. Green Не става, защото е неравна областта, а трябва да има пълен контакт на предпазителя с кожата, за да може да се щракне. Този проблем го имам и под коляното точно върху кокала не мога да го наглася уреда. Т.е. най-вероятно няма да стане по технически причини. А и иначе е хубаво да се спазват упътванията за да няма играчка-плачка. Peace

# 228
Насочила съм се към my elos и абсолютно никъде не пише, че не е подходящ(съответно, че е подходящ). Искам да го купя главно за тази си област, защото ми писна от бръснене, кола маска и тн... Ще го използвам, разбира се, и за други части от тялото си, но основно ми трябва за една Simple Smile ХАхахаха най-специалната, та затова задавам толкова идиотски въпроси Grinning

# 229
Хм, не знам с него как е. Мен повече ме притеснява това, че с Лумеата, а и с други от тези уреди, не се предлагат очила. Аз си слагам слънчеви, и гледам да си затварям отвреме-навреме очите, ама знам ли дали ако е вредно това достатъчно ли е...
Някой да знае откъде може да се снабдя с такива очила, каквито слагат в студията за процедури?

# 230
Насочила съм се към my elos и абсолютно никъде не пише, че не е подходящ(съответно, че е подходящ). Искам да го купя главно за тази си област, защото ми писна от бръснене, кола маска и тн... Ще го използвам, разбира се, и за други части от тялото си, но основно ми трябва за една Simple Smile ХАхахаха най-специалната, та затова задавам толкова идиотски въпроси Grinning

От 2009г. ползвам IPL-а на Ремингтън навсякъде! Лице, отдолу, по-отдолу и по-навътре...  Laughing Проблем няма никакъв, въпреки че не го дават за ползване така, но ефект също! Проблема в точно тази зона идва от по различната кожа там. Просто светлината не ги лови и само те боли. Иначе на всякъде другаде си работи идеално, аз не очаквам чудеса с три процедури годишно, но си се бръсна за секунди и растат бавно и на рядко, което ме устройва. Мустака си го скубя и след някой ден го светвам, но и при него няма поразителен ефект. Навсякъде другаде над 60%.

# 231
Сменя му се лампата,знам че могат да се купят резервни лампи от 120 000 импулса,но едва ли ще се стигне дотам ,защото това са 120-140 процедури.Ние вкъщи двама души го ползваме и мисля ще имаме за следващите 5-6 години.  Sunglasses newsm44 Simple Smile

Здравейте Радост!
Много му се каня на този уред, въпреки че имам на Ремингтън найййй-първия модел, който вече не се и продава. Даже лампите му спряха по магазините, че и в сайта. Аз никога не съм правила пълния курс, а по-скоро само поддръжка - по 3-4 процедури годишно, но и така имаше много добър ефект.
Сега много се колебая между новия модел на Ремингтън /65000 имп./ и Ме Елос /120 000имп./, само едно английско ревю малко ме притесни... Човекът обясняваше, че след първите няколко процедури лампата сякаш губела силата си, святкала много по-слабо от началото и се притесняваше, че няма същия ефект, което обезсмисля многото импулси... Ако имате подобни наблюдения, моля да споделите.
Благодаря!

# 232
Сменя му се лампата,знам че могат да се купят резервни лампи от 120 000 импулса,но едва ли ще се стигне дотам ,защото това са 120-140 процедури.Ние вкъщи двама души го ползваме и мисля ще имаме за следващите 5-6 години.  Sunglasses newsm44 Simple Smile

Здравейте Радост!
Много му се каня на този уред, въпреки че имам на Ремингтън найййй-първия модел, който вече не се и продава. Даже лампите му спряха по магазините, че и в сайта. Аз никога не съм правила пълния курс, а по-скоро само поддръжка - по 3-4 процедури годишно, но и така имаше много добър ефект.
Сега много се колебая между новия модел на Ремингтън /65000 имп./ и Ме Елос /120 000имп./, само едно английско ревю малко ме притесни... Човекът обясняваше, че след първите няколко процедури лампата сякаш губела силата си, святкала много по-слабо от началото и се притесняваше, че няма същия ефект, което обезсмисля многото импулси... Ако имате подобни наблюдения, моля да споделите.
Благодаря!

Me my elos , е много добър и лампата му не отслабва,няма такова нещо.Има три степени на сила,започнах от най-слабата естествено и увеличавах след това.Това е най-новият модел сред фотоепилаторите изобщо,аз се поразерових малко преди да закупя уред и знам,че няма друг който да стчетава RF+IPL технология на обезкосмяване.Така наречената Elos Simple Smile
Аз съм изключително доволна от ефектът и бързината,с която работи и това което постигнах.
Успех,надявам се съм била полезна с моите впечатления !

# 233
  • София
Момичета, след много чудене, днес най-сетне и аз поръчах Me my elos, трябва да ми го доставят понеделник или вторник.
Но сега се замислям дали не хвърлих твърде много пари, защото попаднах и на това в сайта:  http://www.krasivotialo.com/silkn-glide-150000-%D0%B8%D0%BC%D0%B … %D0%BE%D1%80.html   
Да, лампата му не е чак толкова мощна, но пък е със 150 хил. импулса, пък и е с 400лв. по-малко, което са доста голяма разлика.  Някой има ли коментари от този нов Silk'n Glide  Peace

# 234
Само аз ли останах разочарована от my elos ?Вече 7-ма седмица си правя процедура на краката , триъгълника и подмишниците и резултата не е впечатляващ. Следвам всичко както е описано в инструкциите- веднъж седмично в продължение на 7 седмици. На краката имам някви участъци без косъмчета но на другите места космите са просто малко по меки. Може би проблема се крие у мен, но се надявам скоро да има резултат, все пак започва лятото Sad а и инвестицитя си беше голяма, 500 евро за 5 косъма си е доста тъпо Sad

# 235
  • София
Днес ми доставиха така чакания Me my elos.
Истината е, че в момента съм бясна, защото навсякъде по света (включително и в другите магазини в България) продават уреда с 2г. гаранция, а аз получих гаранция за 12месеца.  newsm11
Другото, което е, че в българското ръководство за употреба, което са ми изпратили, пише, че всяка зона трябва да я повтарям по 3-4 пъти на процедура, което ми се струва малко нереално - то така не правя една процедура, а 4 на веднъж, да не говорим, че многото импулси доста бързо ще намалеят.
Вие така ли го ползвате или минавате само по веднъж?!

# 236
Този нов Silk'n HPL ми се струва много тъп уред. Лампата му е с 50 000 имп., площта е много малка - 3см и е маломощен. На 5тата степен, на която евентуално би имало някакъв ефект му трябваат 3,4 секунди за да зареди следващ импулс... то ще се съмне, докато се насвяткаш...
За Ме Elos незнам, още се колебая. Междувременно си намерих лампа за моя първобитен Remington и си го ползвам за сега. Няма много хора с впечатления от новите им уреди, но пък няма и оплакващи се...  Rolling Eyes

# 237
Истината е, че в момента съм бясна, защото навсякъде по света (включително и в другите магазини в България) продават уреда с 2г. гаранция, а аз получих гаранция за 12месеца.  newsm11
Другото, което е, че в българското ръководство за употреба, което са ми изпратили, пише, че всяка зона трябва да я повтарям по 3-4 пъти на процедура, което ми се струва малко нереално - то така не правя една процедура, а 4 на веднъж, да не говорим, че многото импулси доста бързо ще намалеят.

Здравей, в ръководството на моя уред Ровента изрично пише да не се повтаря една зона повече от веднъж на процедура, то е ясно, че без да искаш може да минеш някъде повече от веднъж, но все пак да се внимава. Така че ми се струва безумно това!

за гаранцията - мисля, че по закон всичко е с 2 г. гаранция, не знам дали това въобще е законно. може пък закона да е - 2 години, ако не е упоменато нещо друго... Не съм запозната. Ако е поръчан по интернет може да го върнеш в 7 дневен срок и да ти възстановят 100% от сумата.

# 238
  • София

Здравей, в ръководството на моя уред Ровента изрично пише да не се повтаря една зона повече от веднъж на процедура, то е ясно, че без да искаш може да минеш някъде повече от веднъж, но все пак да се внимава. Така че ми се струва безумно това!

за гаранцията - мисля, че по закон всичко е с 2 г. гаранция, не знам дали това въобще е законно. може пък закона да е - 2 години, ако не е упоменато нещо друго... Не съм запозната. Ако е поръчан по интернет може да го върнеш в 7 дневен срок и да ти възстановят 100% от сумата.

Привет, благодаря за отговора!  Peace
По закон може да се върне, но трябва целостта да не е засегната, а аз вече го отворих. Обадих се и дигнах скандал за въпросната гаранция, а те ми казаха, че дават по 1 година, пък то имало още 1 година от производителя. Но, по закон, наистина нещата имат 2 години гаранция, така че, недай си боже, нещо му стане на въпросния уред, ще ги направя на нищо, докато не го оправят. Много мразя все някой да се опитва да те прецака. Но се надявам да не се стига до там и всичко да е наред с машинката, и най-вече да има ефект.
Относно ръководството - проверих и оригиналното, там пише същото: Repeat step 8 until you have covered the entire area 3 to 4 times. (в стъпка 8 пише да минаваме чрез плъзгане, докато обхванем цялата зона)
Затова, моля, момичетата , които имат Elos да споделят как го ползват. Аз днес направих първата процедура и повторих участъците, но не съм сигурна дали е правилно (макар че би трябвало, след като го пише).
Имам и още един въпрос към тях:  В комплекта, освен епилатора с лампата, кабели и очила, има и ето това    - може ли някой да ми обясни за какво е. Виждам за къде е - тоест къде може да се сложи - но каква е функцията му, за какво е това чипче?

Искрено благодаря! Simple Smile

# 239
Здравейте и от мен  след дълго лутане и четене днес си поръчах Silk'n Glide фотоепилатор 150 000 импулса в понеделник ще ми го доставят мисля веднага да го изпробвам скоро ще ви напиша и резултата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт