Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 904
  • 934
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Преди 2 дена си купих новия фотоепилатор на Ремингтън - IPL6000 Face & Body. Направих си първата процедура на краката, но забелязвам, че косъмчетата са порастнали оттогава и следователно продължават да растат. Дръпнах няколко косъмчета, но не падат лесно ... коренът им все още държи здраво. Искам да попитам как е при вас, които сте ползвали фотоепилатор на същата марка или пък други? И при вас ли е така? Уж казват, че опадват ...  newsm78 В упътването пише, че е нормално космите да продължат да растат и че след около 2 седмици ще се види резултат.

# 241
О, да, нормално е, трябва да изчакаш. Аз имам Филипс и също е така - почват да падат след седмица и повече. Освен това след първата процедура опадаха много малка част. Трябват 3-4 за видим ефект, от който да си доволна. Peace И постоянство.

# 242
Привет, благодаря за отговора!  Peace
По закон може да се върне, но трябва целостта да не е засегната, а аз вече го отворих. Обадих се и дигнах скандал за въпросната гаранция, а те ми казаха, че дават по 1 година, пък то имало още 1 година от производителя. Но, по закон, наистина нещата имат 2 години гаранция, така че, недай си боже, нещо му стане на въпросния уред, ще ги направя на нищо, докато не го оправят. Много мразя все някой да се опитва да те прецака. Но се надявам да не се стига до там и всичко да е наред с машинката, и най-вече да има ефект.
Относно ръководството - проверих и оригиналното, там пише същото: Repeat step 8 until you have covered the entire area 3 to 4 times. (в стъпка 8 пише да минаваме чрез плъзгане, докато обхванем цялата зона)
Затова, моля, момичетата , които имат Elos да споделят как го ползват. Аз днес направих първата процедура и повторих участъците, но не съм сигурна дали е правилно (макар че би трябвало, след като го пише).
Имам и още един въпрос към тях:  В комплекта, освен епилатора с лампата, кабели и очила, има и ето това    - може ли някой да ми обясни за какво е. Виждам за къде е - тоест къде може да се сложи - но каква е функцията му, за какво е това чипче?

Искрено благодаря! Simple Smile

Аз също не знам за какво е това Grinning При мен като цяло имаше минимален резултат на краката и за това за сега ще спря да го ползвам. Все пак не е добре да се излагаме на слънце след процедура, та на есен с песен и дано да има резултат Grinning

[/quote]

# 243
Здравейте и от мен  след дълго лутане и четене днес си поръчах Silk'n Glide фотоепилатор 150 000 импулса в понеделник ще ми го доставят мисля веднага да го изпробвам скоро ще ви напиша и резултата  Laughing

И аз към него съм се насочила, чакам с нетърпение да кажеш впечатления. Дано си струва. Успех!  Peace

# 244
Me my elos е доста ефективен уред - очарована съм от резултатите,както вече споменах преди време Simple Smile . Няма нужда да се повтарят зоните,които се обезкосмяват ,аз и по два пъти съм минавала с фотоепилатора по мое желание,въпреки че пише веднъж да се обхване участъка.
Който не знае за какво е тази капачка - защитна /по принцип се поставя там допълнителна приставка обикновен епилатор/самобръсначка/ за по-лесна работа,която се закупува отделно.Аз имам обикн.епилатор приставка и доста бързо става.

Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 245
Здравейте и от мен  след дълго лутане и четене днес си поръчах Silk'n Glide фотоепилатор 150 000 импулса в понеделник ще ми го доставят мисля веднага да го изпробвам скоро ще ви напиша и резултата  Laughing

И аз към него съм се насочила, чакам с нетърпение да кажеш впечатления. Дано си струва. Успех!  Peace

Страхотен цвят и дизайн,сподели впечатленията си от него ,изглежда чудесно!Аз го видях ето тук:
http://www.silkn.bg/silkn-glide-150000-%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%83% … %D0%BE%D1%80.html
 и въпреки,че имам Me my elos,бих го подарила на дъщеря си  !

# 246
  • София
Me my elos е доста ефективен уред - очарована съм от резултатите,както вече споменах преди време Simple Smile . Няма нужда да се повтарят зоните,които се обезкосмяват ,аз и по два пъти съм минавала с фотоепилатора по мое желание,въпреки че пише веднъж да се обхване участъка.
Който не знае за какво е тази капачка - защитна /по принцип се поставя там допълнителна приставка обикновен епилатор/самобръсначка/ за по-лесна работа,която се закупува отделно.Аз имам обикн.епилатор приставка и доста бързо става.

Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Привет,
Благодаря ти за отговора. Аз съм на трета направена процедура и засега още не мога да се похваля, но поне си въобразявам, че на някои места има ефект. Повтарям зоните по 2-3 пъти, защото така пише в упътването, но след като казваш, че не е нужно, ще спра.
Относно капачката - объркващото е, че на самия епилатор си има такава предпазна капачка, а тази е втора (допълнителна) , която е включена в комплекта. Но сега като се замислям - може да е за другата страна - тоест за мястото на самата лампа, ако тя се извади.
Поздрави Simple Smile

# 247
   bouquet Здравейте, момичета! Нова съм тук и ви пиша по повод това, че искам да си купя фотоепилатор за вкъщи, но имам въпроси, на които не мога да намеря отговор. Изчетох цялата ви дискусия и видях, че има някои от вас, които са доста наясно с това как стоят нещата. Затова се осмелих да ви пиша. Спряла съм се на новия модел на Филипс, който има лампа с 140000 импулса и приставки за лице и бикини зона /предполагам за цялата/. Доста е скъп обаче /почти 1000 лв./, а не съм убедена дали изобщо фотоепилацията е решение за мен. Защото имам червени косми, имам лунички и след кола-маска нахалните косми излизат само след седмица. Можете ли да ми помогнете? Какво ви е мнението изобщо за фотоепилаторите на Филипс?

# 248
   bouquet Здравейте, момичета! Нова съм тук и ви пиша по повод това, че искам да си купя фотоепилатор за вкъщи, но имам въпроси, на които не мога да намеря отговор. Изчетох цялата ви дискусия и видях, че има някои от вас, които са доста наясно с това как стоят нещата. Затова се осмелих да ви пиша. Спряла съм се на новия модел на Филипс, който има лампа с 140000 импулса и приставки за лице и бикини зона /предполагам за цялата/. Доста е скъп обаче /почти 1000 лв./, а не съм убедена дали изобщо фотоепилацията е решение за мен. Защото имам червени косми, имам лунички и след кола-маска нахалните косми излизат само след седмица. Можете ли да ми помогнете? Какво ви е мнението изобщо за фотоепилаторите на Филипс?

Здравей, когато си купувах моят фотоепилатор се колебаех между филипс и ровента ( за поръчка от интернет въобще н и не съм мислила, не бих си поръчала толкова скъпо нещо онлайн и после да се разочаровам). Когато направих рисърч се спрях на ровента, защото - 1. по-евтина е и лампата може да се сменя, на филипс не може 2. лампата после за ровента струва 80 лв за още 100 000 импулса 3. Параметрите на ровента са много по-добри. Единственото предимство на филипс е, че има приставка за лицето, но за лицето реших да ходя в салон, където пак ще ми излезе по-евтино, отколкото да дам 1000 лв за филипс-а.
Иначе това, че имаш лунички по тялото мисля, че може да се окаже проблем. Най-добре мисля, че трябва да се консултираш със специалист (може би дерматолог), защото фотоепилацията не се препоръчва върху петна на кожата и бенки.

# 249
Много благодаря за отговора. Ще разгледам фотоепилаторите на Ровента. Аз по лицето имам лунички, ще се консултирам със специалист и евентуално само там ще си правя в студио. А това, че косъмът ми е червен дали ще е пречка за успешна фотоепилация?

# 250

здравейте отново Simple Smile както обещах да ви пиша за сега резултата е съвсем минимален имам 4 процедури на лице 2 на под мишници и днес за първи път интим

Страхотен цвят и дизайн,сподели впечатленията си от него ,изглежда чудесно!Аз го видях ето тук:
http://www.silkn.bg/silkn-glide-150000-%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%83% … %D0%BE%D1%80.html
 и въпреки,че имам Me my elos,бих го подарила на дъщеря си  !

# 251
има и филипс за 600 и за 800лв, с 60 000 и 100 000 импулса съответно. Аз имам Филипс, защото като  купувам скъпа техника, предпочитам да се доверя на по-утвърдената марка. Важен е ефектът, ако той е налице, няма да ти трябва и уредът да е с някакви безкрайни импулси и цял живот през 2-3 седмици да щракаш - отнема време и е мн досадно

# 252
има и филипс за 600 и за 800лв, с 60 000 и 100 000 импулса съответно. Аз имам Филипс, защото като  купувам скъпа техника, предпочитам да се доверя на по-утвърдената марка. Важен е ефектът, ако той е налице, няма да ти трябва и уредът да е с някакви безкрайни импулси и цял живот през 2-3 седмици да щракаш - отнема време и е мн досадно

Бихте ли споделили впечатления от Този филипс, струват ли си парите и изобщо върши ли работа?

# 253
Хей дами,
Искам да подаря на брат ми DEPIL MEN IPL ФОТОЕПИЛАТОР да си маха косъмчеата на скулата, а и аз да се възползвам от време на време от него  Twisted Evil
Ще му върши ли работа?
И 30000 импулса колко процедури са за зона скули  newsm78
http://www.krasivotialo.com/depil-men-ipl-fotoepilator.html

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 16:23 от miss_666

# 254
  • through the wormhole
Здравейте! Бих искала да попитам дали е безопасно да се минава с фотоепилатор през бенки? Спряла съм се на ME MY ELOS. Моля дамите, които го ползват да споделят дали има такова указание в упътването.  Също така дали може да се ползва за целите интимни зони. Благодаря предварително. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 10:28 от rosich

Общи условия

Активация на акаунт