Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 935
  • 934
  •   1
Отговори
# 195
Radost35, а от къде си го купи и за какви пари ако не е тайна?

И аз се заинтересувах. Намерих го тук, но сега няма да мога да си го купя. Иначе ми звучи доста добре
http://www.krasivotialo.com/me-my-elos-soft-%D1%84%D0%BE%D1%82%D … D1%80-126000.html
добре де ами след като се изчерпат тези 120 000 импулса какво се прави - нов уред ли се купува ? Embarassed

# 196
Да, обаче 120 000 са супер много процедури, над 2-3 години със сигурност.

# 197
  • София
Ами хората са написали, че като изкараш пълния курс от 7 седмици, после за потдръжка ти стига за 9 години! Аз дажа умувам да се комбинирам с някоя приятелка, че наистина ми е малко дебело за момента.
Ама като се замисля, че иначе ако плащам в салон ще ми отнеме много повече време и мн. повече пари...ще се организирам по един или др. начин да си купя. Най-много да го отложа за след това лято. Сефте ще се занимавам с косми през лятото #2gunfire

# 198
Сменя му се лампата,знам че могат да се купят резервни лампи от 120 000 импулса,но едва ли ще се стигне дотам ,защото това са 120-140 процедури.Ние вкъщи двама души го ползваме и мисля ще имаме за следващите 5-6 години.  Sunglasses newsm44 Simple Smile

# 199
Момичета, видях в Техномаркет едната Лумеа на Филипс са я пуснали на 599лв., докато в останалите магазини и сайтове е по 799, ако някой се интересува. Peace

# 200
Оня ден минах през Техномаркет, видях там Ровента на цена под 400 лв.

# 201
  • София
Има ли още хора, придобили се с този фотоепилатор ?!  Praynig

# 202
  • София
Момичета,
А някоя да има мнение от Me My Elos ?
Каня му се от страшно много време, даже имах намерение да поръчвам от чужбина следващият модел (отказах се, защото ако се случи нещо, разправиите покрай гаранцията ще са повече, а пък и разликата е само във външния вид).
Но така и не намерих някой, който да го е ползвал и да каже лично мнение.
Та, ако някой го притежава, моля, споделете!   Peace

# 203
Точно две страници по-назад съм писала за Me Мy Elos.

# 204
  • София
Точно две страници по-назад съм писала за Me Мy Elos.

А може ли да те помоля за ново мнение - в смисъл какъв е резултатът на този етап, защото виждам, че предишният ти коментар е от ноември месец. Сега на колко време го използваш и всъщност какъв е растежа на космите, може ли да се каже, че наистина позачезнаха?

Благодаря  Peace

# 205
Здравейте !
От доста време следя темата,но все още не съм напълно сигурна точно кой уред да взема.Колебанията ми са между Silk'n Flash & Go LuxX и Silk'n Glide.В момента повече клоня към Glide,може би защото идва лятото,а ми се иска да мога да го използвам сега.Прочетох и няколко отзиви,повечето казват,че са много доволни.Може би въпросът ми ще е много глупав,но за колко време стигат тези 50 000 импулса (като се има в предвид ,че процедурите са на цялото тяло) ?
Благодаря предварително!
Приятен ден,дами !  newsm51

# 206
Малко ме е срам да го кажа, ама на мен първо сенокосачка ще ми трябва, а такава нямам. Не е проблем да се купи, ама ще запуша канализацията. Това вече е проблем.
Искам кардинално да реша проблема с гръб и гърди и то с възможно най-малко пари, защото за глупости излишни пари не давам...

# 207
Здравейте!Преди повече от половин година си купих "Силк ен пил флаг го".Използвам го за брадичка и горна устна.Мога само да ви кажа едно,че кошмарът свърши.При мен положението не беше никак розово,но сега не мога да кажа същото.Има още работа,докато забравя напълно за тях,но разликата е значителна и най-важното ,е че не се чувствам както преди.

# 208
Купих си Ровентата и понеже почти няма мнения за нея - да споделя. Насочих се към нея поради няколко причини - добра цена за много импулси, освен това я бяха пуснали на промоция на изплащане с 0% лихва и реших, че въобще няма да ми утежни бюджета, сменя й се лампата и за около 100 лв. получавате още  80 000 импулса, характеристиките й са горе-долу добри (със сигурност по добри от на лумеата). Та имам 4 процедури - до 4-тата процедура ефектът беше нулев, но след 4-тата направо не можах да повярвам, около 50% от косъмчетата изчезнаха. Явно трябва време. не я ползвам за лице, защото пише че не е подходяща и не искам да рискувам.

# 209
  • Варна
Cloudy, ти това ли имаш пред вид Silk'n Flash and Go? Моля те сподели от къде и за колко си го взе.

Общи условия

Активация на акаунт