Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 722
  • 934
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Така се освятках тази вечер че не искам да си представя на какви петна ще стана  ooooh!
Не ми остават следи по кожата, прескачам, повтарям.....въобще..... ooooh!

Как процедирате вие? Другият път ще се начертая  Embarassed

# 391
Някой има ли отзиви за Silk'n FGL Flash and Go Luxx, има го на промоция в момента в немския Амазон, и се чудя дали да го плащам. Цената е 200 евро.

# 392
Аз съм с него, писала съм по-назад в темата за него, доволна съм много, много добра инвестиция се оказа.
Други момичета също писаха, че го имат, върни се и прочети и техните мнения  Peace

Взех го от БГ за 550 лв.
200 евро е добра цена, но пък няма да има гаранция  Thinking
Колко ще струва доставката?

# 393
Здравейте момичета   bouquet
вие ще продължавате ли да правите процедури и през лятото?

# 394
Здравейте, момичета! Днес се сдобих с Me my Elos Pro Ultra и разбира се побързах да го изпробвам Simple Smile Болка никаква не усетих на най-високата степен, нито парене... в салон съм имала изненадващо болезнени случаи. Дотук добре. Сетих се, обаче да ви питам: вие по колко пъти на процедура третирате една и съща зона? Четох в някакъв английски сайт, че всяка зона трябва да се мине по 3 пъти на процедура, но това не го пише никъде в упътването. Вие какво правите?

# 395
  • На брега на реката
Аз съм с Me my elos 200 000 и минавам по 2-3 пъти /през 10-15 секунди/ , но само за лице и подмишници, за другите зони нямам нерви да минавам по повече от веднъж.

Мушмуроче, аз и лятото ще се святкам, но вече използвам слънцезащитен лосион за лицето с SPF 50, за да избегна нежелани пигментации. Ще спра да се святкам 2 седмици преди почивката, защото по традиция ще е на море Hug.

# 396
Благодаря за отговора , значи продължаме  #2gunfire  bouquet
и аз си купих защитен лосион 50 фактор, на биодерма даже има спец за лазерни епилации и пигментни петна

# 397
Аз съм с него, писала съм по-назад в темата за него, доволна съм много, много добра инвестиция се оказа.
Други момичета също писаха, че го имат, върни се и прочети и техните мнения  Peace

Взех го от БГ за 550 лв.
200 евро е добра цена, но пък няма да има гаранция  Thinking
Колко ще струва доставката?
Благодаря ти.
Опитах да търся чрез търсачката, но не открих нищо.
Поръчах го. Има си гаранция 2 години. Доставката в рамките на Германия е безплатна, а от там ползвам превозвач срещу 3 лв. за започнат кг.

# 398
Здравейте дами,
Предполагам, че е коментирано, но нещо не го открих .... Как мога да разбера колко импулса има във фотоепилатор при покупка 2-ра ръка newsm78
Някакви насоки   Praynig

# 399
Кога го мажете този слънцезащитен лосион? Всъщност питам, защото аз правя като цяло само триъгълника, но другият месец заминавам на море и се чудя дали да не спра две седмици преди това. По лицето, ръцете или краката не го ползвам, руса съм доста и не мисля, че има смисъл да се хабя в тези зони.

# 400
  • На брега на реката
Аз ползвам лосиона ежедневно, защото правя процедури на лицето. За останалите части на тялото за сега не ползван нищо, но е препоръчително да спреш с процедурите 2 седмици преди излагане на слънце / плаж/.

# 401
Аз съм с Me my elos 200 000 и минавам по 2-3 пъти /през 10-15 секунди/ , но само за лице и подмишници, за другите зони нямам нерви да минавам по повече от веднъж.

Мушмуроче, аз и лятото ще се святкам, но вече използвам слънцезащитен лосион за лицето с SPF 50, за да избегна нежелани пигментации. Ще спра да се святкам 2 седмици преди почивката, защото по традиция ще е на море Hug.

Благодаря, Бобулина!   bouquet

# 402
  • through the wormhole
Аз да питам за бенките. Заобикаляте ли ги или минавате през тях?

# 403
Здравейте дами,
Предполагам, че е коментирано, но нещо не го открих .... Как мога да разбера колко импулса има във фотоепилатор при покупка 2-ра ръка newsm78
Някакви насоки   Praynig

Няма как да се разбере колко импулса са използвани/колко остават.
Трябва да се довериш на думите на продавача колко пъти го е ползвал.
Той надали може да прецени колко импулса е използвал.

Лосион не ползвам. Миналата година през лятото също не ползвах, нямах никаква пигментация като реакция. Две седмици преди ходенето на море и две седмици след това спрях процедурите. На плажа се мажех с фактор 50 и стоях под чадър (но аз по принцип мразя да се пека и си стоя под чадър, така че не правех нещо по-различно от обичайното)

В упътването пише бенките да се избягват, но аз съм пълна с такива и не ги избягвам  Blush

# 404
Благодаря Nenna  Hug
И аз така предположих, че гаранция за броя импулси само в магазина, но бях длъжна да попитам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт