АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава № 6

• 27 416
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз вече имам чувството, че всичко може да се очаква от Хер Флик Whistling  Общо взето ще вземе пари от държавните служители, пенсионерите и майките. Олигарсите защо да ги пипа?

# 76
  • София
Мале, кога пуснахте новата тема, кога стигнахте до 6-та страница! И аз много се надявам да не съкратят майчинството. И без това на работното ми място става вече много кошмарно и с нетърпение чакам да се оттегля за година. Ако ни принудят да се връщаме по-рано - незнам. То на шест месеца си е бебе, как да го оставя на друг. 
Моето сладурче явно е много срамежливо - днес пак не даде да го видим. Оставам си без да зная пола поне до ФМ на 25-ти.
Либи, и аз имам някакви болки, но са по-скоро тазобедрените стави, и то не когато ходя, а като полежа повече - чувствам се като схваната след това. Не знам защо така. Ако пътувате със самолет мисля, че не е проблем.

# 77
Момичета, струва ми се, че това за майчинството и всичките други антикризисни мерки е кьорфишек, пуснат от някого, но пък ако излезе вярно, сега в Стандарт прочетох, че платения отпуск по майчинство ще се изчислява на база не 1 година назад, а 2 или 3 години, ако се приеме.  Е, това вече ми се струва още по-мазно на мен. Вие представяте ли си какъв процент от майките биха изгорели така?

# 78
Дано да не го приемат, ама ние и сега се бием за места в ясли и детски градини, а тогава незнам...на кого ще си поверим децата в такъв случай, разбирам всичко да е уредено и да има ясли за 6 месечни,/поне в моя град няма/ но и да има персонал в тях, не 2 дами да се грижат за 25 бебета и следобед да си го прибираш със сутрешния памперс.
Честито на всички разбрали пола, аз като гледам няма да ми кажат скоро пък Crossing Arms

# 79
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Аз очаквам скоро Хер Флик да заповяда да разтрелят всички бременни и пенсионери, че те си тежат на държавния бюджет  Joy

Joy Joy Joy

# 80
  • София
Нашите сини гащи се потвърдиха  и днес ,беб4о е добре голям разбойник е,всеки път като отидем на док той започва с маймунджелъците си.Днес си беше хванал с двете ръце краката под колената и се мъчеше да напражи предно салто.Както доки каза голям атлет е  Laughing Laughing Laughing.С него всичко е наред,но с мен не е така-предписа ми лекарство за кръвното да го пия при нужда и ме изпраща в Майчин дом да си направя изследване,дали имам вродени тромбофилии т.като имам единични калцификати в плацентата,а това не е добре.Утре отивам да ме боцнат и да видим кво ще става.

# 81

Мими Вичева честито момиченце... Hug много ти се радвам...живи и здрави да си я гушнеш август месец... Peace

newsm51 Юле, мила благодаря от сърце! Дай боже всички живи и здрави да си гушнем бебчетата август, или близнашките мами и по-раничко  smile3503 На теб пожелавам, едни хубави шаренки гащички да си имате!  stork-boy stork-girl newsm04 smile3521

Slavy73 , а теб защо те няма на първа страничка я си кажи данните и някоя мама да те добави, и аз мога.. но късно се включвам, ето на - докато се включа вие и тази темичка ще изпишете  Joy  а  е много хубаво че сте така активни поне имам занимание дълго време да ви чета  Hug

Ади , отново благодарско за темичката  smile3525

margo19 , много хубави снимки си качила, и котето е разкошно  smile3521 Само че мила, като те гледам каква си слабичка на снимките, направо не мога да си представя за какви килограми се безпокоиш  newsm78 не вярвам да си качила много-много и сигурно всичко е на корем и на гърди  preggo bombs  smile3521

shanika , Cambozzola Честити сини гащи момичета!  smile3525

didd , мимози , desid , motek , Весси, Villleta Честити розовки гащички момичета!!!  newsm51

Либи , стискам палци скоро поне да те отпуснат тези болки, та да може спокойно да си осъществиш пътуването  Hug Повече лежане и почивка  Peace

Ураааа! Успях сама да си сложа сини гащи на първа страница! newsm44  Значи все нещо е останало от бременния ми мозък.  Wink И ми отне само 20 минути  Heart Eyes

Мими Вичева, днес гледах и няколко модела на Hauck на живо и изглеждаха доста добре. Колелата са големички, предните се въртят и количката изглежда маневрена. Само на някои модели рамката на количката е такава, че не позволява лесен достъп до кошчето за носене на разни неща. Като цяло мога да кажа, че ми харесаха.

Честит момък, миличка!  newsm46 И безкрайно ти благодаря за информацията за количките !  Hug Наистина все повече клоня към Hauck apollo rs ..

На всички мами на които им предстои преглед, изследвания, амнио или чакат резултати стискам палци!   HugНа всички които им предстоят срещи с бебоците за да се разбере пола, също им пожелавам късмет и да е това за което си мечтаят!  Hug

Айде стига толкова от мен  Blush Гушки на коремчетата! Hug

# 82
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

Аз вече имам чувството, че всичко може да се очаква от Хер Флик Whistling  Общо взето ще вземе пари от държавните служители, пенсионерите и майките. Олигарсите защо да ги пипа?
Защото първо трябва да започне от приятелката си Цветелина   Close

# 83
Добро утро!
Явно на Хер Флик всички обикновени хора са му "кофти материал" като пенсионерите  Close

# 84
Добро утро, момичета!
Вече мога и аз да се похваля с ритничета на малкич разбойник! Joy
Чувството наистина е невероятно!
Поздравления за всички научили пола на мъничетата newsm44

# 85
Добро утро!

Честито на момичетата, научили пола и получили първите ритничета!

Дано да не я приемат тази дивотия за майчинството...но от друга страна, представям си колко е изпразнен бюджета, за да се предприемат такива крайно непопулярни мерки, които застрашават следващ мандат... newsm78

# 86
  • София
Добро утро мили дами   bouquet
Мими Вичева благодаря ти мила за пожеланието, дай Боже да се изпълни...стискай палци днес сме на ФМ и очакваме да ни кажат вече... #Crazy нямям търпение....всички почти вече разбрахте, а аз  Rolling Eyes
Ще пиша довечера как е минало всичко и дано е наред.... Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 87
  • София
Добро утро!

Честито на момичетата, научили пола и получили първите ритничета!

Дано да не я приемат тази дивотия за майчинството...но от друга страна, представям си колко е изпразнен бюджета, за да се предприемат такива крайно непопулярни мерки, които застрашават следващ мандат... newsm78

Какъв следващ мандат? Той този няма никакви шансове да го изкара, ако продължава така много скоро ще има предсрочни избори - не може да гледаме всеки ден как Цветелинка печели милиони , а майките трябва да гледат деца с 200 лв Naughty  Тия всичките пари могат да ги съберат от 2-3 олигарси , които от горе на всичко няма и да усетят - дали ще имаш 500 млн или 450 млн все тая, но на една майка не й е все тая дали ще си гледа детето с 1000 или с 200 лв #Cussing out 
Уф, ядосах се:)

# 88
http://bgpetition.com/protest-upravlenie/index.html
ето линк към петицията за гениалните действия на правителството

# 89
  • София
Хер Флик  Laughing Много му отива. Приликата е очевадна.
Този човек Симеон Дянков ми е антипатичен още в момента, в който за първи път се появи на сцената. С всяко ново безумие ме обзема все по-голяма ярост към него. Наистина е време вече да си събира парцалките и да се отправя обратно към Световната банка или където си ще, само да се махне по-скоро от българската политика.

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 10:20 от jenap

Общи условия

Активация на акаунт