АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава № 6

• 27 439
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Illit, естествено, че е така, а и аз съм сигурно от малкото хора, който от самото начало не харесват ББ...просто се замислих защо им беше на предишното правителсто за увеличават майчинството от 9 м на 1 год, да пускат разни програми като бабите-детегледачки като очевидно (за управляващите поне) няма пари за това...този дефицит не е от 2 месеца, а поне от 2 год и не е предприето нищо...

# 91
  • София
Готово, няма проблем, даже не на 6 месеца да го намалят, а направо на 3/като в САЩ/.Какво е това разхищение на работна сила, от къде на къде ще искат пари тия майки и кой ще храни пенсионерите?!?! Ама разбира се!

Само че искам Хер Флик да ми гарантира, че до края на годината до всеки блок ще има ясла, където ще има свободни места и ще приемат бебетата от 6-месечна възраст.

После може отново да си поговорим за демографската криза и как с тези "социални" мерки "бременност" ще е равно на много тежка диагноза и ще бъде третирана като опасна болест.

Е, нямам думи.... Shocked

# 92
  • София
Хер Флик  Laughing Много му отива. Приликата е очевадна.
Този човек Симеон Дянков ми е антипатичен още в момента, в който за първи път се появи на сцената. С всяко ново безумие ме обзема все по-голяма ярост към него. Наистина е време вече да си събира парцалките и да се отправя обратно към Световната банка или където си ще, само да се махне по-скоро от българската политика.
newsm10 абсолютно, мен тоя ме дразнеше още първия път като си отвори устата. Само се чудя световната банка как още не е фалирала с такъв некадърник за служител, ама те сигурно там му дават само да разнася кафето, той за друго не става  smile3532

# 93
Аз мисля, че това е някаква постановка и дори да са имали такива намерения миналата година, то те със сигурност са отпаднали. Не ви ли е странно, че няма никакъв официален коментар по въпроса и че тези данни са изнесени от КТ"Подкрепа" а не от самото правителство. Вземете пример с 2-та % увеличение на здравните осигуровки. Първо правителството го предложи, видя се че ще има недоволство и че идеята е, меко казано, безумна и направиха официално изявление, че няма да го предприемат като мярка.
Далеч съм от мисълта да оправдавам това правителство - не ме разбирайте погрешно, просто се опитвам да разсъждавам трезво (може би защото така ми изнася (в смисъл да не се намалява майчинството и другите безумия) Simple Smile).
Усмихнат ден момичета и по-малко се терзайте   bouquet
Аз вчера така се бях разтревожила за бъдещето ми на работното ми място, че мъника се разбунтува и за първи път го усетих осезаемо  Simple Smile

# 94
  • Варна
Добър ден, мамчета!
Честита ни нова темичка!
Незнам дали да ви се оплаквам или да ви се радвам за добрите новини, които споделяте!?
Дъщеря ми е сополивка от събота насам. Док. каза, че не е вирус, а настинка, ама като я гледам как се мъчи с това дишане и ме вбесява. Дано се оправи до края на седмицата, че другата тържество ще имаме в градината. Party Те така при нас, отчетох се в новата темичка.

П.П: На Ж.К. съм на 23-ти, дано се види вече Анито братче или сестричка ще има? Praynig

П.П1: Да взема да ви почерпя нещо за настроение?(А ако някой предложи и по кафенце, грешка няма да има) Hug

# 95
  • София
Хер Флик  Laughing Много му отива. Приликата е очевадна.
Този човек Симеон Дянков ми е антипатичен още в момента, в който за първи път се появи на сцената. С всяко ново безумие ме обзема все по-голяма ярост към него. Наистина е време вече да си събира парцалките и да се отправя обратно към Световната банка или където си ще, само да се махне по-скоро от българската политика.
newsm10 абсолютно, мен тоя ме дразнеше още първия път като си отвори устата. Само се чудя световната банка как още не е фалирала с такъв некадърник за служител, ама те сигурно там му дават само да разнася кафето, той за друго не става  smile3532

И да поръчва и реже пици Whistling

# 96
Току що се връщам от преглед и ще си имаме момичеееееее  newsm44    моля някой да ми сложи едни червени гащи  
Всичко ни е ок, имаме си снимки и малко клипче. newsm44  С предна плацента съм.
Толкова се радвам за червените гащи  Heart Eyes Heart Eyes В самото начало на бременността имах чувството за момиче, но по-късно го промених за момче, а и който ме видеше все ми казваше, ти ще родиш момче  Crazy може да е мъжко момиче  newsm03
Ще видим на следващия преглед да няма изненади, но доки каза, че е сигурна за пола  Crazy

# 97
Щурче   кафето пристигааа   Hug

# 98
ВИЖТЕ
http://www.bnews.bg/article-7159
явно наистина си го мислят тия идиоти.......... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Просто нямам думи

# 99
eeee pepe_one, разби ми илюзиите за деня .....

# 100
Charr, искрено се надявам и все пак вярвам, че няма да приемат подобно нещо!
 Praynig
Най-болно ми става, когато нещо не зависи по никакъв начин от мен. В крайна сметка какво като учиш и се блъскаш с години и се опитваш да постигнеш нещо с мисълта най-вече това да е за детето ти, за семейството ти - и какво като плащаш данъци с години като пълен идиот - накрая в ЕДИНСТВЕНИЯ случай, в който е редно ти да получиш нещо от тая държава - и се гаврят с теб по този начин!!!!!
Наистина ще се постарая да не се ядосвам повече - дано нещата се развият добре.  Praynig Praynig Praynig
Лек ден желая на всички бъдещи мами и само хубави резултати от изследванията, ритничета и приятни емоции  Hug Hug Hug

# 101
Здравейте мами.Това с майчинството е пореднана простотия.Аз съм силно обезпокоена от това,защото аз се доосигурявам на още едно място и ако това се реши,защо да си внасям още по 600 лв.всеки месец Crossing Arms.Да не говорим че до сега съм се прецакала тогава и съм внасяла напразно. PraynigДано не се реши.Между другото някой ще излиза ли болничен по-рано,т.т.съвсемммм... скоро. Thinking

# 102
Момичета, не е вярно, че нищо не зависи от нас! Напротив, зависи от нас! Зависи!
Трябва да имаме гражданска позиция. Ако има и най-малка вероятност тази глупост да бъде приета - да протестираме. Това е форум на българските майки. Колко са активните потребители на този форум? Хиляди.
Достатъчно е да излезем на протест и да си отстояваме позициите. Аз се изненадвам, че не виждам активна тема по въпроса в нито един форум (може и аз да не съм я намерила). Изненадвам се, че все още не е подготвен протест.
Когато излезе безумието за двойно осигуряване на управителите, всички веднага реагирахме.
Сега ли ще оставим да ни мачкат, когато това касае децата ни и спокойното им отглеждане, поне една година?
Съвестно си плащам всички осигуровки и смятам, че съм добър гражданин.
Струва ми се, че като такъв имам право поне една година спокойно да отглежда детето си! Моля ви, нека се събудим и да реагираме!  #Cussing out

# 103
  • Варна
Desinca, Честито ти розови гащи!

Е нямам думи вече за тази държава! Аз от миналия иуни се осигурявам на 1000 лева именно за да мога да имам година на по-високия доход. И сега ако съкратят майчинството на 6 месеца направо ще се гръмна  #2gunfire И въпреки високите осигуровки  пак ходя на частни кабинети , когато искам да си свърша сериозна работа или да ми обърнат внимание  #Cussing out Не съм против плащането на данъци, но искам да получавам нещо за парите си!!! АКо го приемат, спирам да плащам и се местя в чужбина! Crossing Arms

# 104
 Просто нямам думи за това поредно безумие на правителството или  на Хер Флик( наистина прилича на него и досега не се бях замисляла). И полсе защо има демографски срив. С такива умници като ни управляват....
 Mat, аз съм в болничен от началото на бременността ми. Ако имаш някъкви въпроси и ако мога ще ти помагам.

Общи условия

Активация на акаунт