150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца

• 25 188
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Епидурала е велико изобретение (ако го сложат навреме!  Mr. Green).
Ами моята беше уж навреме (при 4 см разкритие) и пак ме боля.Много силен натиск чувствах до последно и ме приспиваше същевременно.Взех да отпадам много и да повръщам.Усилваха дозата на няколко пъти,но накрая изядох ножа,че се изплашиха за състоянието ми,а и цяла вечер си стоя с 10 см разкритие и главата на бебето все не се смъкваше. ooooh! Кошмар с една дума ! Повече няма да се вържа да ми предизвикват контракциите.Млада,зелена и неопитна - само на 23. Laughing

# 106
Какво ми щукна да метна едно око тук и аз не разбрах, но имам два коментара:
1. Маймунката говори като Тигър  Laughing (приятелят на Мечо Пух)- той ми е любимецът от цялата банда. Да не би и Алекс да е фен? Янес се зомбира като чуе "Мечо Пух" и съм въвела квотен режим.
2. Искам и аз снимки! Виждала съм някои от снимките на Вечерница и съм абсолютен фен! Така че още една молба/един клиент. Няма да сме цялото семейство, само аз и евентуално чаавето, защото Нилс убедено не вярва във фотографията. Не знам кой и как какво ще организира, но вече почвам да ви чета поне веднъж седмично, за да не изпусна.

Честито на празнуващите и честито на тези, които имат слънце! Аз продължавам да работя...

# 107
myran,ти не казваше ли,че също ще си с гости по Великден? newsm78
Говори се за уикенда края на април.Устройва ли те ?
Веч,ние сме много близо с myran и приятелка.Все там при оситата.  Wink

# 108
Да, по Великденско сме с гости (родители). Краят на април е ок  Peace. Стига Вечерницата да има време и желание, разбира се. Ще ми е приятно да се запознаем.

# 109
Шехи , права си беше дренажна тръбичката, но аз наистина си мисля, че съм нямала друг катетър. Освен да са го сложили докато бях в епидурална упойка  и да са го махнали 1-2 часа след операцията, без да разбера, друго обяснение не мога да намеря.  3 часа след операцията трябваше да отида до тоалетната и съм сигурна, че нямах катетър. Ако наистина това се е случило с катетъра, ще бъде супер и ако този път се повтори , без да усещам нищо Laughing Wink.

# 110
Много ви благодаря за пожеланията - да ви се връщат, момичета  Hug

# 111
Татянка, всичко най-най-добро. Бездънни чаши, добри приятели, послушно дете и още по-послушен мъж  bouquet

Шехи, бързо оздравяване - на ситната и мина буквално за 3-4 часа, дано и на теб не ти се налага дълго да прегръщаш порцелановия трон.

Последния лаф от нашата кухня
Ситната след градина
-Оправи ли си стаята?
-Не!
-Оправи я!
-Няма, мамо, остави ме на мира. Много съм изморена днес - трябваше 4 пъти да ям отровни ябълки и умирам в градината. ooooh!

Репетират "Снежанка" Mr. Green.

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 15:17 от surfline

# 112
  • Германия
 Joy Joy Joy Joy Joy Е, не! Малката е велика!

# 113
и аз доста се посмях, особено когато си представи човек колко искрено го казват тези малки човечета  Grinning Joy Joy

# 114
Ако бащата трябва да работи, а майката е в болница след раждане или дори по друга причина имат право да потърсят съдействие от здравната каса. Тя може да им поеме разходите по гледане на детето. Може дори да не е професионална гледачка, а може да е позната или дори роднина на семейството. Но преди това трябва да се съгласува с касата, да се попълнят куп документи. Най_добре за детето е да е в позната среда.

# 115
Татяна Честит Рожден Ден!   bouquet

# 116
  • Немция
Много хитроумни малките мъници- визирам госпожиците на Сърфа и Вики! Hands Clap

Татяна, честито и от мен! Много слънчево настроение, безоблачни хоризонти и розов живот! Да не пропусна да ти пожелая и семейна идилия, и мноого здраве !!! newsm24

Наистина са доста мадамите със секцио тук. Не бих се подложила доброволно под ножа- само  ако ми опре ножа до гърлото. Имам една скромна лапароскопия зад гърба си и като знам колко време се възстановявах след това и не мра от желание да мина през всичко това отново. Rolling Eyes За мое щастие имах леко раждане и не съм травматизирана в това отношение.

Лястовичке, аз нямах коластра по време на бременеето- чаках да се появи, ама й дойде ред чак след раждането.

# 117
Веси, и аз нямам коластра  нито по време на първата бременост нито сега, но много от майските мамита в отчетния форум имат.

# 118
моми4ета, на една приятелка детето има от скоро атопичен дерматит и са и изписали някакви лекарства за 70 лв в БГ, а се сещам, че тук имаше доволни от някаква фет/кремче , ама как се казваше и къде може да се намери?

# 119
  • Германия
Линола фетт? По аптеките, някъде 10-12 евро ако си го вземеш без рецепта; иначе Бедан на билкова основа-17Е; Адвантан- това май е само срещу рецепта newsm78
Най-лесно из интернет-аптеките да се разровиш може би?

Общи условия

Активация на акаунт