150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца

• 25 212
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета, аз съм от английската тема. Преди ви бях молила за помощ като ходихме до Мюнхем на преглед за малката и не помня дали ви благодарих тогава, но много добре ме упътихте, благодаря Hug
Сега пак имам нужда от малко помощ, ако може. Опитвам се да си купя една количка от немския ибей, че в английския я няма. Исках да ви питам, мислите ли че ще ми я докарат newsm78, че с английския съм супер ама с немския съм пълна нула.

# 121
pepe,  мерси; верно че линола беше, сега ще й кажа.

Шу , пиши на продавача на английски и питай. Ние няма как да знаем, ще иска ли или няма да иска да ти я пусне до англия и каква цена ще ти вземе за доставка.  Ако искаш да го импонираш с безупречен немски, задай си въпросите тук, ще ти ги преведем  Wink

# 122
pepe,  мерси; верно че линола беше, сега ще й кажа.

Шу , пиши на продавача на английски и питай. Ние няма как да знаем, ще иска ли или няма да иска да ти я пусне до англия и каква цена ще ти вземе за доставка.  Ако искаш да го импонираш с безупречен немски, задай си въпросите тук, ще ти ги преведем  Wink

Мерси, сега се боря с това, но май повечето не искат да пращат, или поне така пише, че доставят само в германия. А не мога конкретно да питам, че нещо не мога да се регистрирам. То в немския абсурд да успея, но и английския нещо ми блокира newsm78
Всъщност аз май не мога с английската регистрация да вляза в неския?

# 123
Не разбирам въпроса ти, честно казано. Като имаш регистрация в един ибей, можеш да пишеш с други потребители, независимо къде са се регистрирали.

# 124
Линола фетт? По аптеките, някъде 10-12 евро ако си го вземеш без рецепта; иначе Бедан на билкова основа-17Е; Адвантан- това май е само срещу рецепта newsm78
Най-лесно из интернет-аптеките да се разровиш може би?

Линола Фетт продават и в БГ.  Peace

# 125
Не разбирам въпроса ти, честно казано. Като имаш регистрация в един ибей, можеш да пишеш с други потребители, независимо къде са се регистрирали.
Ами как да го разбереш като, по-тъп въпрос не можах да измисля Embarassed Но успях с триста зора ( добре че каза че може така да се контактува)да вляза с регистрацията на мъжо и сега ще им пиша да видя дали някой ще се съгласи да изпрати количката.

Линола Фет наистина има в Бг, аз със сина я ползвах и бях много доволна Peace

# 126
  • Германия
Шу, дай линк към тази количка, принципно пишат до къде доставят и прочие Thinking

# 127
Шу, дай линк към тази количка, принципно пишат до къде доставят и прочие Thinking

Мерси, ето я едната http://cgi.ebay.de/TFK-Buggster-S-carbo-schlamm-super-Buggy-bei- … 38#ht_3722wt_1165

Ето я и другата http://cgi.ebay.de/TFK-Buggster-S-schwarz-TIP-TOP-Fusssack-Regen … 42#ht_1841wt_1165

До колкото можах да разбера, май само за Германия има доставка, но им писах, за всеки случай. Дано да ми отговорят положително.

# 128
  • München/Stara Zagora
Шу дано стане с доставката, количката е жестока ние сме с такава и я препоръчвам горещо, удобна, широка за детето, лесно маневрена (за майката), супер бързо се свива и пасва навсякъде, супер е!! Peace

# 129
  • Германия
Уф, едната свършва след малко. Rolling Eyes

# 130
Здравейте.
Пепе, днес да не би да имаш рожденник.  Да ти е жив и здрав и много да ви радва.  Hug
Тук е около 10 градуса, но вали дъжд и духа ужасно.
Ние горе долу вече сме излекувани, да не казвам голяма дума.  Praynig

# 131
  • Германия
Данке, данке! Ушите ми още реанимират след 3 часа нон-стоп детска глъч. Crazy

# 132
Пепи, да ти е честит малкия рожденик!   bouquet  party023

# 133
Пепи, на куц крак, да ви е жив и здрав рожденника!  Hug

Разбрахте ли за скандала в ДСДС?

# 134
  • Германия
Какъв скандал?