150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца

• 25 252
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • München/Stara Zagora
Пепи честито рожденниче. Да е здрав и мнооого послушен!  party023  ura newsm59

# 136

Дъртия Хелмут го изключили след като е признал че е консумирал дрога. Някоя медия е показала видео, в което той и един приятел приготвяли немалко количество кокаин и той си признал.

# 137
  • Германия
Въх! Язък за всичи, които са си харчили парите да звънят за него...и ще върнат ли сега Мануел?

# 138
Не знам, според мен би било редно да го върнат  Thinking

# 139
Дъртия Хелмут го изключили след като е признал че е консумирал дрога.

Сефте, Маро, индианци - все едно Меуовин не е нашмъркан на всяко предаване. Ама се правят на луди, защото Болен му се е наточил.
Както и да е - ДСДС, според мен вече могат да го прекръстят спокойно на Болен търси супер асси Rolling Eyes .
Така или иначе "супер стар" от това предаване никой няма да стане, направо могат да пращат който иска в джунглата да се къпят по блатата и да ядат полуизлюпени яйца...

Алоха!

# 140
  • Германия
 Joy Joy Joy JoyСърфи пак го рече точно и ясно!

# 141
Добрутро и честитка на Татяна и на Пепе - да сте живи и здрави! Почерпихте ли или се скатахте /или аз съм чела през пост/?

Аз докладвам - карах ски, сноуборд и шейни. Ските печелят. Така казаха и другите мишки от фамилията. Да кажа и една дума за системата на фамилните хотели - не е толкова снобско и пълно с амбициозни родители, както се опасявах. Бяхме на място с много мила и непринудена атмосфера, гледаха ми децата, возеха ги до ски-училищата, занимаваха ги почти по цял ден, а аз седях до една голяма камина и четях книга. Не съм и предполагала, че толкова прости неща ще ми се виждат един ден лукс.

И така - минахме неколкостотин километра по писти и близо 2000 по пътищата - никакви инциденти. И още на първия ден в Хамбург един деде ми се набучи отзад в колата. Рефлекси като на умрял кон, обаче изскочи от неговатаи се захвана с плюнка да търка следите по моята кола. Да съм си ходела, щял да ми даде 10 марки да си я полирам. И в тоя момент си намери големия майстор, сигурно са ме чули чак на пристанището. Отгоре на всичко отказа да си каже името и да си даде застраховката. Полиция, линейка за детето, разправии в един отвратителен дъжд. Моят инструктор във Варна едно време си носеше една щанга "кози крак" в колата, замислям се дали да не последвам примера му.

За беля Хана пак беше вътре, малко поразместени прешлени и главоболие - да знаете че идват почти винаги два дни след удара -  и един спойлер са сметката, но съм си обещала, че няма да жаля глупака и ще го съдера за всяка минута попиляно време в глупости.

Тъкмо се оправихме от близо половин година разправии и бумаги от предишната катастрофа, и сега пак. Детето се държи засега, но две катастрофи за по-малко от година време са ебаси натоварването.

Така де - исках да кажа - пазете се като карате, защото дори да не сте виновни, една макар и лека катастрофа си е сериозен проблем. Търсете винаги услугите на доверен адвокат, защото застрахователите са нагли до степен, която трудно можем да си представим.

# 142
Мишке, смее ли човек да слага почерпки в тази тема?  Laughing  На живо с удоволствие!

Уф, много гадно това с катастрофата. Мъжът ми е в и около Хамбург и ми разказа колко заледено било (сега вече не, де  LaughingCrazy  Дано Хана бързо забрави преживяното  Praynig

Сърфи, мда, много точно. Журито не помня да е било толкова субективно както тази година. Но, има ли алтернатива по ТВто в събота вечер?  Rolling Eyes

# 143
Бе не беше заледено, обаче тук малко като наплюнчи улиците и пенсионерите изпадат в паника - чудя се защо не си вземат градския транспорт.
Най ме е яд за детето, че се травмира, а и не знам какви последици могат да изскочат по-късно.

# 144
  • Германия
Мише, дано Хана "предъвче" случилото се.  Страх ме е от пенсионери-шофьори и туй то!

# 145
Честит рожден ден на патерици на Татяна и на порасналото момче не Пепи. Здраве и късмет.   bouquet

Аз се завърнах от една прекрасна ски почивка в готина компания от 40 човека. Супер време, слънеце, сняг, пиене, ядене и какво ли още не.
Сега вече е 12, а още не съм се захванала да бачкам, ужас  Sad

Mi6ka много кофти тофа с катастрофата. Дано Хана бързо забрави случката и няма никакви други проблеми. И да имате по-малко ядове със застрахователите. А, че са гадове ми се доказа за пореден път тази седмица, но това е друга история.
Успешна седмица и аз се отнасям към работата, а после ще наваксам със случилото се.

# 146
Леле, Ми6ок, горкия ситнеж Confused . Щанга ли? Чук ще взема! Голяма прегръдка и на двете Hug

И тук нещо народа се побърква - пролетните настроения явно ги кара да шофират агресивно и да си въртят главите като побъркани, но въпреки това да не виждат уж видими неща Tired

Пепе, всичко най-добро на Марти  bouquet

# 147
Пепе честито.
Мишка, дано детето е добре.
И тук ми се вижда , че пролетта ги удря яко, защото непрестанно съм свидетел как по 2 коли минават на червено ... вече съвсем редовно си минават , като на жълто дават яко газ ... преди не съм забелязвала чак такъв наплив.
Аз наизмъквах бебе8ките дрешки да пера и се видях в чудо ... да притежавам такива количества ужас! От къде? Добре, че забраних този път да ми се подаряват парцаляци ... затрупани сме.
Сега малко почивка и после мяткам една мусака Simple Smile
Лек ден на всички  Hug

# 148
Дзак от буреносния ни ъгъл. Тук се вихрят настроения, пред които Катрина и Кирил са бледи, та чак прозрачни.
Щерката определено си личи че влиза в пуберитет.
Гледам, че покрай моя концерт и нейното състезание по катерене съм изпуснала пак новинки.
Татяна, Пепе (Мартин), зло да ви забрави! Да сте живи и здрави и много-много обичани!   bouquet
Мише, ти се покриваш по трасето, пък после влезеш и пуснеш яка бомба. Аз направо по диагонал минах планинските ви приключения, но като стигнах до случката с дедето и ми се изправи косата. Реагирам сензибилизирано на такива неща, че аз нали за малко да пометна малкия тиранозавър заради един кьорав пенсионер. Натисни го тоз и застраховката му (дано имаш рехтшутц, поемат всички разходи по тия изпълнения) и му го вкарай тройно на него отзад. И дано Хана го преживее този път по-леко (някаква терапия за прешлените правите ли?)

Сърфи, хич не се задълбочавам толкова тоз път на "Дсдс", гледам ги само заради дребосъка Ким. Тя ме кефи само заради избора на аутфит. Другото е боза, даже не вкисната. Личен фаворит от самото начало ми е персиеца. Болен квото иска да прави с Меноуин. А случката с Хелмут е просто показателна за това какви издевателства правят над тях, само и само да ги държат заради предаването. Имам инфо зад кулисите как е протичало в Бг и мога да си представя как е тук.

Ние пяхме в неделя с Щадткапеле на Саарбрюкен в концертната зала на музикалната академия тук. Душевен оргазъм отвсякъде. Залата беше претъпкана, а до преди 2 дни не бяха разпродадени всички билети.  Whistling Flutter

# 149
Да ви светна като патиланец - за такива случаи не ви трябва Rechtschutz, не си хабете патроните, оставете я за други случаи. Ако сте пострадали и отговорностите на страните са ясно дефинирани с протокол, не следва да поемате никакви разходи. Адвокатския хонорар го поема застраховката на виновника и в това има известна логика - колкото повече се мотаят, толкова повече адвокатът ви ги притиска, следователно им излиза по-скъп. Мога за много врътки на застрахователите да пиша, вкратце: за да не си хабите излишно нервите, просто си вземете адвокат и не си губете времето в разшифроване на заплетени и подвеждащи въпроси.
Хана отива от днес на масажи, иначе беснеене и чист въздух е общата терапия. Лекарката каза, че в практиката си няма случай симптомите да са останали, израствали ги като бурените. Ще докладвам.

Вечке кажи как я приключихте с вашия дЕдо, да изработим тук обща стратегия. Нищо против нямам възрастните хора, аз самата имам вече възрастни родители, да са ми живи и здрави, но непрекъснато им повтарям да се возят на влак и автобус, защото виждам, че и техните рефлекси вече дават фира.

Общи условия

Активация на акаунт