150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца

• 25 183
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
 Laughing  Ясно, отпада от менюто  Mr. Green  Да, тези шишчета не са трудни, по-скоро трудоемки, особено с това желе на което му трябват 100 часа  Crazy  Но виж, калинките са по-сериозно предизвикателство за мен. Кутията за съкробища съм я заплюла за партито вкъщи, не ми се вижда трудна, еле пък със смес за кекс  Mr. Green

Евровизия......според бумейкерите в Лондон, Лена Майер-Ландрут щяла да спечели  Thinking  Angel City  Mr. Green не знам дали изобщо ще се квалифицира  Whistling

# 571

п.п. Я да си поговорим малко за Евровизията - Мирко бил на диета, ама дали ще му помогне това... Mr. Green > http://m.dir.bg/new_song_open.php?sid=451007

Мен немската песен ми харесва, или просто много я пускат по радиото и ми се е набила в главта. Ама и Миро ме кефи, пак и ми се иска да се представим по-добре, та сигурно за него ще гласувам.
За другите нямам никаква представа какви се, ама и не ме интересуват май  Blush

А дали с Бг номер може да се гласува за немска песен, като си в Германия?

# 572
На мен нещо не ми понася немската песен - прекалено много джангър, прекалено много извивки, чупки в кръста, малко хаотична ми звучи като ритъм...даже не малко, а доста, но ще метна един смс от солидарност Laughing .

Миро гали окото, но песничката е ... смЕЕЕх Laughing Laughing Laughing
Мисля, че няма да има проблем да се гласува с БГ номер от чужбина, ама знае ли човек Thinking

# 573
Абракадабра! Минавам, само да ви приветствам.
Пак съм с пълна газ по света и у нас. Аман от това тичане. Ша взема да заслабна, а питате ли ме с колко зор съм загладила косъма... Mr. Green

# 574
# 575
Някои определено са жестоки! Мирел до мен се скъса да се хили на ютията, дето прави кафе

# 576
  • Немция
Катери4ето Симона е много сладка, усмихнато детенце е.
А zа преспиването в други деца> щом не настоява, zна4и и вълкът сит, и агнето цяло. Wink

Вероятно съм единствената тук, която поzнава "наш" Мирко по/отблиzо от времето , когато той беше още неиzвестен 16,17 годишен блед юноша  Laughing. Пееше в клуба zа естрадно пееене в родния ми град, имаше уникално/кадифен глас, съ4етани със уникални сини о4и Mr. Green и беzброй по4итателки. Една моя съу4ени4ка "ходеше" с него, сигурно сега го раzправя на поколенията си Mr. Green.
Та Миро бе вzел след време едно първо място в "Хит минус едно" преди години и това беше неговия трамплин нагоре.
Виж, нямам си и хал хабер как zву4и песента му zа Евровиzията, трябва да се пораzровя...

Немското пар4е не е zа такъв комерсиален конкурс като Евровиzията, където от4асти и широката публика решава кое е фаворит и кое не е. Трябва нещо леко, свежо, бърzо zавладяващо, лесно смилаемо, а в слу4ая немската песен не е такава, предри4ам й голяяям неуспех. Crazy

# 577
Но бибит, немската песен бе избрана от широка публика  Wink

# 578
  • в сърцето на един мъж...
Е, това че е избрана от широката немска публика, не означава, че ще постигне повече успех от предните немски песни.
Аз тая година слушах немската, българската и още една - словенска ли беше или нещо подобно. На Миро песните са готини, но имаше по-хубава песен от избраната. Дано пък се хареса и да мине на финал. То е ясно, че в тоя конкурс няма значение песента, а комшиите Confused Аз със сигурност ще гласувам както до сега.

# 579
Абе и при вас ли е такъв клинчар? Имам чувството, че заради влагата и един ден да се кисна в гореща вода няма да се стопля.  ooooh!

Добрутро.

# 580
  • в сърцето на един мъж...
И при нас Sick Придружено със ситен дребен гаден дъжд Confused

# 581
Бавария не е Германия  Joy
У наше село таз сутрин имаше мъглица, която вече се вдигна и пекна слънце. То от такова слънце магаретата мрат, но предните дни беше по-ладничко. Щом още пускам парното ... ooooh! Twisted Evil
Немската песен я чух веднъж и съм на мнението на Сърфи, твърде ми е нервна и нескопосана. А се опитва да имитира Марит Ларсен (или както беше норвежката)
Българската изобщо не съм я чула, не ща и да я чуя, още повече мернах някъде из ФБ, че не била нова песен и т.под.

# 582
Абе и при вас ли е такъв клинчар? Имам чувството, че заради влагата и един ден да се кисна в гореща вода няма да се стопля.  ooooh!

При нас от днес е по-добре - поне има малко слънце, не знам дали е студено сега де. В събота дойдохме от Италия от 20гр на 20гр, а от неделя стана ужас - студ и дъжд Sad

# 583
Здравейте ,от скоро сам в Германия  в Розенхайм  на 50 км от Мюнхен   може би ще ми се наложи да пътувам до България  Моля да споделите  какви полети и какви автобуси ползвате  Някаква информация  не мога да се ориентирам  а и не знам добре немски
Благодаря ви предварително

# 584
  • Немция
Абе и при вас ли е такъв клинчар? Имам чувството, че заради влагата и един ден да се кисна в гореща вода няма да се стопля.  ooooh!
Тцъ. Пе4е кротко слънце и са надявам както в4ера да достигне 20°, zа да стопля бели кълки навън. Laughing

Но бибит, немската песен бе избрана от широка публика  Wink
Не zнаех, не съм се интересувала... Явно не е имало нещо по/добро, zатова и са се хванали zа нея.
4ух и българската песен, слаба работа, с нищо не ме грабва от първия път. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт