Благотворително снимане тази неделя(21.03.) в София, Варна, Шумен

• 15 508
  • 212
  •   1
Отговори
# 60

има една жена, която ще дойде тази събота от Бургас, да снимам бебето й.
ако обявя нови дати, ще пиша пак тук.

А помощ ще ти трябва ли за в неделя?  Rolling Eyes Sunglasses

# 61
Калинa , мина ми и това през ума, но може би някой друг път ще го направя.  

Сърдечно благодаря на vessi 122 и сестра и за организацията  в Шумен Hug

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 18:35 от шоши

# 62
Момичета така и не разбрах ще има ли снимки във Варна и къде трябва да се запишем?

# 63
Момичета така и не разбрах ще има ли снимки във Варна и къде трябва да се запишем?
При Малена, свържи се с нея Peace Там снимките ще са в студио май... Thinking

# 64
Аз идвам с моя син в неделя. Само да уточня, пак в 11 и пак на лилиите в Борисовата, нали?

# 65
Аз идвам с моя син в неделя. Само да уточня, пак в 11 и пак на лилиите в Борисовата, нали?

da

# 66
И аз ще дойда в неделя в Борисовата градина. Но най-вероятно към 13.00ч.

# 67
Аз в неделя няма да мога да дойда,но майка ми ще доведе Моника така че няма да пропуснем Simple Smile.Опитвам се тези дни максимално не да шумя,а да крещя,дано има резултат,утре продалжаваме Simple Smile.
   Шоши благодаря за вниманието,тези начинания имат нужда от хора с големи сърца,а тук тях ги има!

# 68
  • sofia

ДА Peace

# 69
Момичета за Варна на кого да се обадя. Звъня на телефона от първа страница но ми дава че е изключен.  Praynig Praynig

Да, малко след 16 часа ми падна батерията и за съжаление бях извън града, нямах възможност да го презаредя.
Още онзи ден писах в темата, че часовете за Варна са заети от  26 деца . Дори не знам, как ще успея да се справя с такова количество деца. Crazy
Страшно много хора ми се обаждат, вкл и от Сф. Със сигурност ще пусна още поне една дата, само трябва да си подредя служебните ангажименти.

# 70
Записвам се да следя дали ще има и друго дати за Варна. Peace

# 71
  • Sofia
Има ли дата за Пловдив?

# 72
И ние сме в отбора до утре.  Grinning

# 73
  • Пловдив
В Пловдив няма ли кой да ни направи снимчици и да се включим в инициятивата?Аз мога да доведа още няколко мами?   

# 74
  • sofia
В Пловдив няма ли кой да ни направи снимчици и да се включим в инициятивата?Аз мога да доведа още няколко мами?   

Явно,на това снимане-не newsm78
Дано кажат моми4етата Hug

За утре се заформя силна група в парка.Аз ще съм то4на ,в 11.00,но няма да снимам преди да дойдат ГОЛЕМИТЕ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт