За носа: аз понеже съм го изкарала вече мога да разказвам процедурата, но накратко: чупи се наново и се изправя под пълна упойка, събуждат те още на операционната, болката си е болка, но най-гадното са двата тампона напоени с йод които са набучени в ноздрите за следващите 24часа, възстановяваш се за около месец/синки, отоци и чести кръвотечения както си му е реда/
С Косьо излизаме за кратко навън без количка, но като ходя до магазина или някъде по-далеч задължително с количката. Иначе като зяпне нанякъде и се опъне като струна - торби ли да носиш, с дете ли да се оправяш. Режим - да, ако детето го понася, обаче Ели има деца, които трудно могат да бъдат вкарани в някакви релси/като моето, спи, яде, сере когато му се ще - ходи се оправяй, той има друго виждане за нещата/.
Поредният неуспешен опит да купя подходящата за него чаша, взех му новата на Чико - еми дъвче си я човека и само мрънка че нищо не пуска. Аман - отрупах се с боклуци, дайте идея как да го накарам да засмуче от смотаните неразливащи се чаши, тепърва ще се видя в чудо, че има навика да хвърля.
Слънце много съжалявам за баща ти, знам колко е тежко да загубиш близък човек.
Масово се виждат колички за близнаци, вътре гледаш - в едната спи бебе, в другата дете в пред-тийн възраст, сгънато на 4, също спи
. Винаги се налагат изклЮчения.
Казала съм, че пари да ми дават, в тая държава не бих живяла. То да бяха само свирепите социални... Един познат разправяше, как бил на гости на българско семейство там, правели барбекЮ в градината. Та той , докато стане местото, да не скучае, взел метлата да посъбере опадалите листа. Онзи като скокнал и се заозъртал: "Леле, моля ти се, остави тая метла, ще те види някой съсед, ще ме наклевети веднага, че съм взел черноработници да ми работят в градината, ще дойдат и ще ме разпердушинят от глоби и проверки!!!" Много са "стриктни", обаче да им е намаляла престъпността?? Не мисля.
Пробвах с четка, с вода. Не смея да сложа някакъв препарат, че ми се струва, че само ще се разпени много и нищо няма да направя. И ще трябва да ги окъпя хубаво, за да измия пяната

Я кажете,ама честно,вие замисляте ли се за бебеправене отново и за големи тумбачета...Или мен нещо пак хормона ме е отпрал.
Нито ми влияе на излизането, нито на другите ангажименти. Напротив, мисля, че ми е по-спокойно отколкото, ако следвах режим
Не бързам за никъде - нито за ядене в къщи, нито за спане в къщи. Вече има достатъчно начини да се запази топла храната навън и спокойно мога да си излизам с готова храна и да ядем, когато дойде времето. Като съм с количка, не ме притеснява, ако й се доспи. Иначе трябва целия ден да си го съобразя с това, че в еди колко си часа тярбва да съм си в нас и не мога да мръдна никъде преди еди колко си, защото детето до тогава ще спи