СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21

• 7 252
  • 176
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас

Надина, кажи откъде купуваш руските бонбони във Варна?  bouquet
телефон: 052\ 60-36-29
http://www.berezka.bg/

# 76

Ам'чи имено! То софиянци са една шепа народ и се държат на положение, а рипат точно псевдо-столичаните, дето веднъж наели квартира (недай си боже купили жилище) в София, забравят родните места. Ама манталитета им не ги забравя. Жалки са! Ама живи и здрави да са! Wink
Както доста често се е казвало тук, а и не само - селянията не е географско понятие, а състояние на духа! Wink
пфуууу, Наталия!!! Абе толкоз хубаво се изразяваш, по дяволите!!! Яд ме е сега, че туй не съм го написала аз!!!  Crossing Arms
thumbsup

# 77
Ladida e казала, но има и нов магазин в гаражите срещу малкото Пикадили на Чаталджа, аз от там днес напазарих.

# 78
Ни в клин, ни в ръкав да се включа и аз по темата за любимите градове/села.  Wink  Много ми допада с. Трапоклово. Само съм минавала покрай него, на път за морето, но името си заслужава.  Mr. Green

(това вместо запис, на 6-та стр.)

# 79

Като се заговорихте за градове и аз да си кажа - въпреки, че съм родена в Сф никога няма да тръгна да скачам на тема "Сф - провинция" - най-малкото защото е тъпо. Моят любим град е Плевен.

Ам'чи имено! То софиянци са една шепа народ и се държат на положение, а рипат точно псевдо-столичаните, дето веднъж наели квартира (недай си боже купили жилище) в София, забравят родните места. Ама манталитета им не ги забравя. Жалки са! Ама живи и здрави да са! Wink
Както доста често се е казвало тук, а и не само - селянията не е географско понятие, а състояние на духа! Wink

Алоооууу Нещо се отплеснахте в определенията ми се струва....
Жалки са хора, които незнаят какво е мизерия и осмиват тези които знаят ...да не мислите че на мнготото "псевдософиянци" много им се живее тука....напротив....ама като няма друг избор, обстоятелствата го налагат за съжаление.
Бургас и Варна също са пълни с такива хора...дошли уж да учат и айдеее...стават Бургазлии или Варненци
Да , аз живя на квартира в София и  си плащам за това....мога да си го позволя и го правя.
Да, не съм от София и никога не съм трърдяла, че съм...., но това не ме прави селянка  Naughty
А селяните само да ти обясня Уиш , са хора , които заслужават уважение...
Ти колко пъти в живота си си хващала мотика или си поливала домати, за да си изкараш хляба и да не си легнеш гладна...? Тези хора аз ги уважавам...уважавам изора на начин на живот, защото се потят като...да не казвам какво ,за да има с кво да си платят токка и да не останат гладни.
Манталитета им е такъв , защото живота ги е принудил да е такъв..
Ама аз пък правя евала и на тея дето са дошли тука в София и са успели да си стъпят на краката - наемат си квартира или си купуват жилище и си и някак си успяват в живота, пък нека са селяни в край на сметка....

# 80
Таз па се засегна...  Mr. Green
Прочела - непрочела! Simple Smile

# 81
 Popcorn

Ха сега да видим, кой какво и т.н.

# 82
dundito2 малко гузен негонен бяга се получи.  Wink пък и за друго иде реч в поста на wish

(к'во ми става с тия поговорки, да не съм се бъгнала newsm78 )

# 83
Изобщо не съм се засегнала Уиш, защото нито съм псевдософиянка , нито селянка...просто си разсъждавам тук на бойното поле  Wink
Много добре съм прочела - споко!!!

# 84
dundito2 малко гузен негонен бяга се получи.  Wink пък и за друго иде реч в поста на wish

(к'во ми става с тия поговорки, да не съм се бъгнала newsm78 )

Да, да...така по- заобиколно го е казала...
Няма значение..това си е мое мнение...така или иначе стана въпрос за тва....що да не си кажа мнението...нали за тва  е БГ мама- да намериш всичко което те интересува Wink
Нито се оправдавам, нито съм гузна най - малко...просто си казвам мнението- цял ден всички го правят  Rolling Eyes

# 85
Стига сте се джафкали по тази изтъркана тема, ами по новините гледах, май няма да се налагат протести  Praynig Казали от кабинета, че това за майчинството и за пенсиите въобще не било предложение за мярка антикризисна, ще видим до кога  Whistling

# 86
  • София; Дружбето
Има магазин в София newsm44 Ще се ходи другата седмица ми се види Mr. Green
Я съм си от село и не мъ е срам Mr. Green

# 87
  • Варна
Стига сте се джафкали по тази изтъркана тема, ами по новините гледах, май няма да се налагат протести  Praynig Казали от кабинета, че това за майчинството и за пенсиите въобще не било предложение за мярка антикризисна, ще видим до кога  Whistling
Ей, все някой ще развали хубавия търкал.... smile3515 smile3533
Мерси Надина и Ладида!

# 88
Да се похваля. Дойде ми чантата от ибей: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605573 … 123#ht_500wt_1182 . Не е в никакъв случай малка. Колкото нормална раница е. Побира ми всичко. Има 3 джоба с много прегради вътре. Излезе ми 25лв  Peace

За градовете, аз обожавам Пловдив. Ненавиждам Варна.  Peace

Има ли икона за гъзоблизане?  newsm78

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 20:28 от BebEshOnDeL

# 89
Lipstick, честита прическа!
Надина, идвам на руски банбони и после до Елеста, ако не отвориш! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт